- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.541
ne yazıcaktın bana ben aslında bu ay hiç emin değildim zaten dr gitmedende emin olmam yarın kan versem sonuçlar pazartesiye çıkıcak ama ben yakın zamanda kan vermeyi düşünmüyorum
Test yanlismi degilmi bilmem ama nekadar zamanda cikti silikama benim adetime çok var daha bence yanlıştır bu testçok heveslenmemek lazım kimseye söylemicem kimyasal gebelikten sonra bir daha aynı şeyi yaşarsak kötü olur en azından adet oluncaya kadar söylememek lazım
ama benim adetime çok var daha bence yanlıştır bu testçok heveslenmemek lazım kimseye söylemicem kimyasal gebelikten sonra bir daha aynı şeyi yaşarsak kötü olur en azından adet oluncaya kadar söylememek lazım
canım ben eşime kızdıqım için vazgeçtim bebişten... bikaç ay dene yazınca aldı beni bir gülmek ki sormaayyy senin kızınada geçmiş olsun canımm Allah tez zamanda şifasını versin... ya bebekten vazgeçme fikrine çok çabuk karar verdin sen kuzumm.. bence hemen spiral taktırmaa bi kaç ay daha dene olmazmı..??
canım çok tebrik ederim Rabbim kucaqına almayıda nasip etsinevet canım ya geç döllenme olmuş rahme daha yeni düştü demekki yaşasınnnnnnn bende hamileyimmmm
dün yaptım bugün baktım. normalde adetim düzenli 24 olurdu.ama son adetim düşükle beraber olduğu için otomatik değişti 28 oldu.bu ay kanamam eski düzendemi gelir yoksa 28 mi gelir bilemiyorum.bende arada kaldım.
selam arkadaslar ben de umudu mayıs ayına saklayanlardanım.daha once de yazmıstım ama pek cevap alamıyorum ben de uzaktan takıp edıyorum.ben prolaktın yukseklıgınden ılac kullanıyorum 3 haftadır.adetıme 10 gun var daha ama adet olacakmısım gıbı belım agrıyor suan ve arada bır de kasıklarım batıyor.boyle bır sey yasadınız mı?akıntımda cok.sabırsızlanıyorum ama sanırım beklemekten baska care yok
dün yaptım bugün baktım. normalde adetim düzenli 24 olurdu.ama son adetim düşükle beraber olduğu için otomatik değişti 28 oldu.bu ay kanamam eski düzendemi gelir yoksa 28 mi gelir bilemiyorum.bende arada kaldım.
Adetten sonra yumurtanin olgunlasma donemi iliski donemi 12.14.16 . Gunlerde gebe kalma ihtimalin var.bazı kişilerde erken döllenme olurmuş..oyle bi durumunuz olmamissa eğer 10 gün varsa adete belirtiler erken daha.buna gebelik belirtisi demek yanlış olur..belirtiler adete yakın artarsa ozaman boyle bi durumu düşünebilirsiniz..
tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın.saglıkla kucagınıza alırsınız ıns bebegınızı.bılmıyorum boyle agrı daha oncelerı olmuyordu.ıkı aydır da duzenı cok bozuldu adetımın,belkı bu ılacla gununde gelır,hayırlısı,bekleyecegız o zaman.
kızlar bikaç gündür hamilelik belirtilerini yoğun olarak hissetmeye başladım.bugün kadın doğum doktoruma gittim.kandan b-hcg ye baktırdım.veeeeeeeeeeeee sonuç pozitif.değerim 600 küsür çıktı.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
daha önce 6 gebelik geçirdim.hepsinde de düşük yaptım.ne olur benim için dua edin,bu kez hayırlısıyla devam etsin.sağlıklı bir gebelik sürecinden sonra sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlat sahibi olayım.
ben de sımdı 15 mayısta ıgne sayesınde adet oldum canım adetın 5 cı gununde cyclo prognova ıcıcem sonra yıne adet sonra normal adetın gelmesını bekleyıp oyle gıdıcem kontrole bundan sonra ılac verıp catlama ıgnesı mı yapıyor nasıl devam edıyor bu dongu :26:
Gözün aydin..öncesini unut karamsar dusunme kendine çok dikkat et yorma kendini bol bol yat dinlenki bebeğin sana siki sıkı tutunsun ins..
kızlar bikaç gündür hamilelik belirtilerini yoğun olarak hissetmeye başladım.bugün kadın doğum doktoruma gittim.kandan b-hcg ye baktırdım.veeeeeeeeeeeee sonuç pozitif.değerim 600 küsür çıktı.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
daha önce 6 gebelik geçirdim.hepsinde de düşük yaptım.ne olur benim için dua edin,bu kez hayırlısıyla devam etsin.sağlıklı bir gebelik sürecinden sonra sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlat sahibi olayım.
Gözün aydin..öncesini unut karamsar dusunme kendine çok dikkat et yorma kendini bol bol yat dinlenki bebeğin sana siki sıkı tutunsun ins..
sagsalim kucagina almak nasip olur ınş...sen bu bebeği doguracaksin allahın izniyle...
Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin tatlımm... çok mutlu oldum darısı bizlerin başına...
Canım Cook sevindim inşallah bu sefer kucağım alırsın Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?