Umutlarini Mayisa saklayanlar...

canım ay sonu yaklaştı, umutları tükenenler haziran topiğine göçtü :) benim beklenmeyen adet günüm bugün, henüz kırmızı yok. ama umudum da yok idrar testleri negatif çıktı

ayyy ben bu ay çok ümitli değilim ama allah bilir yinede içimde ufakta olsa ümit var:)

ayyy senin kızınada geçmiş olsun canımm Allah tez zamanda şifasını versin... ya bebekten vazgeçme fikrine çok çabuk karar verdin sen kuzumm.. bence hemen spiral taktırmaa bi kaç ay daha dene olmazmı..??

kızlaaaaaaaar beta hcg : 33.8 çıktı benide ekleyin listeye :)))) birde hani şu altta bebeğin gelişimini gösteren çizelge varya onu nasıl yapıyoruz bende istiyorum ondannnnnn

evet canım ya geç döllenme olmuş rahme daha yeni düştü demekki yaşasınnnnnnn bende hamileyimmmm

Ilk gebeliklerde hsreketler geç hissedilir. 2. Lerde erken hissediliyor erkek kiz diye ayrım yok diye biliyorum..genelde ritmik rahim hareketlerini yada bebise kan pompalayan damardaki pit pitlari bebek hareketi sanıyorlar ..ilk hamilelikte 20 hafta civari hareket hissedilir..

kızlaaaaaaaar beta hcg : 33.8 çıktı benide ekleyin listeye :)))) birde hani şu altta bebeğin gelişimini gösteren çizelge varya onu nasıl yapıyoruz bende istiyorum ondannnnnn
Gözünüz aydin ins sağ salim kucaginiza almak nasip olur...testin tekrarini istedimi dr sizden kese görünmeden önce genelde bhcg yükselişini baz alıyorlar gebeligin sağlıklı olup olmadığını anlamak için...

teşekkür ederim iki gün sonra tekrar yaptırıcam Allah isteyen herkeze versin...

Bol bol artis diliyorum ozaman ins...rabbim bütün isteyenlere nasip etsin ins..

sağol canım ... ben bu defa akıllandım kimseye hamile olduğumu söylemiycem izin rapor falanda almıycam günlük yaşantıma devam edicem... ama eşime söyledim çok sevindi canım kocacığım neyse şimdi biraz dinleniyim bari eeee nede olsa hamileyim :))))))....

Kızlar dün laf olsun diye gebelik testi yaptım bugün ikinci çizgi hafif çıktı gözle görülebilicek kadar hafif anammm tansionum düştü benim ne olabilir acaba ne yapayım söyleyin beeeeeeeeeeeeee:)))

sağol canım ALLAH razı olsun hepimizin hakkında hayırlısı olsun

kızlaaaarrr aşılama falan olanlar var onunla ilgili hiç bişey bilmiyorum ben nasıl bişey bana anlatır mısınız???

Kızlar dün laf olsun diye gebelik testi yaptım bugün ikinci çizgi hafif çıktı gözle görülebilicek kadar hafif anammm tansionum düştü benim ne olabilir acaba ne yapayım söyleyin beeeeeeeeeeeeee:)))

Allah seni inandirsin bugün sana bisey yazdım sonra sildim..bugün içime doğdu sende bisey oldugu.. öğlen yazdın mesajdan sonra...benimde testimde 2. Çizgi çok silikti.. sabah ilk iş kanda baktir.. bence hamilesiniz..zaten kimyasallin arkası bereketli oluyor dünde dedigim gibi....içime doğmuştu valla ne yalan söyleyim ..

sağol canım ALLAH razı olsun hepimizin hakkında hayırlısı olsun

kızlaaaarrr aşılama falan olanlar var onunla ilgili hiç bişey bilmiyorum ben nasıl bişey bana anlatır mısınız???
Ben oldum aşılama neyi merakediyorsun..

Bol bol dinlen .. 3 ay dolmadanda söyleme kimseye en güzeli..

Son düzenleme:
ne yazıcaktın bana ben aslında bu ay hiç emin değildim zaten dr gitmedende emin olmam yarın kan versem sonuçlar pazartesiye çıkıcak ama ben yakın zamanda kan vermeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…