• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

yok tatlım 22 hazıran deıl 22 mayıs onumuz hafta salı :))) ıkızlerım bırı kız dıgerı erkek o yuzden bu bebegın cınsıyetını hıc dusunmuyorum ıkı modeldende var nasılsa :)))) ama tabı azcık merak var sadece ne olcak dıye

inşallah bi sorun çıkmaz iç rahatlığıyla sürdürüsün hamişliğini.cinsiyet önemli değil sağlıkla gelsinde

ben şimdi merak ettik kafanı ağrıtmam umarım tek mi çift yumumurta ikizimi birbirlerine benziyolarmı. kaç yaşındalar hamileliğinde zorluk yaşadınmı

yok canım ne agrıtması.cıft yumurta ıkızı cınsıyetlerı ayrı cunku.bırbırlerıne benzıyolar ama tıpatıp aynı deıller ıkı ayrı zamanda dogan kardesler kadar benzıyorlar.hamılelıgım cok zor gectı karnım ınanılmaz buyuktu 26 haftalıkken suyum geldı dogum baslamaya basladı acılmam oldu bır ay hastanede durdurdular dogumu 30 haftalıkken dunyaya geldıelr 39 ar santım 1300 er gram 65 gun kuvozde kaldılar.sonra kavustum bebekelrıme sukur kotu gunlerı atlattık ıkız gebelık cok zor gecıyo agırlık yuk daha fazla

yok canım ne agrıtması.cıft yumurta ıkızı cınsıyetlerı ayrı cunku.bırbırlerıne benzıyolar ama tıpatıp aynı deıller ıkı ayrı zamanda dogan kardesler kadar benzıyorlar.hamılelıgım cok zor gectı karnım ınanılmaz buyuktu 26 haftalıkken suyum geldı dogum baslamaya basladı acılmam oldu bır ay hastanede durdurdular dogumu 30 haftalıkken dunyaya geldıelr 39 ar santım 1300 er gram 65 gun kuvozde kaldılar.sonra kavustum bebekelrıme sukur kotu gunlerı atlattık ıkız gebelık cok zor gecıyo agırlık yuk daha fazla

hmm ayy küçücük doğmuşlar yavrularım yaaa ayy neler yaşamışsın zor zamanlar geçirmişsin ama hepsi onları kucağına alınca geçmiştir .

kizlar bugun klomene baslicam ,,saat kac ta icelecek diye bir fikrim yok doktora sormayi unuttum ,,,zamanini kendimizmi belirleyecez bu ilacin ??? bilgisi olan varmi??

hmm ayy küçücük doğmuşlar yavrularım yaaa ayy neler yaşamışsın zor zamanlar geçirmişsin ama hepsi onları kucağına alınca geçmiştir .
hıc sormaaa hayatım o gunler ole zordukı yasama sansı vermedıklerı bebeklerım herseye dırendıelr mınıcık vucutlarıyla mınıcık ellerıyle tutundular hayata.bır gun ıyı 5 gun kotu haberler aldık.yıkıldık sevındım bıttık tukendık.sabırlar umutlar kırılmaya baslamıstıkı bırden toparlamaya basladılar.cok zordu cookkkkkkk gercekten laf olsun dıye solemıyorum cok acı cektım.hatta eskılerde vardır topıklerı saolsun vefalı arkadaslarım kk da ıkızlerım ıcın yasın dagıtmıslardı yasınler okunup bagıslanmıstı kk da butun o dualar sayesınde kavustum ben onlara cok sukur.ama ıns bu seferkı bebegım zamanında vaktınde saglıkla gelır kucagıma
allah kolaylık versin daha ikizlerde küçük zor olmuyacakmı bakması tatlım:) bu gebelikte ikiz olurmuş:))))

sanmıyorum canım cok zorlanıcamı e tabı sonucta bıraz zorluk cekılır ama oda bıraz buyutene kadar.ıkız bebek buyuttum kız ben tekızı havada karada :)))) yok busefer tek ıkız olsaydıda basımın ustune konsaydı hıcte hayır demezdım :))))))) sanırım delıyım

selam kıslarr nasılsınız bakayım.ben ders çalışıyorum açık öğretim sınavlarım var.o yüzden fazla giremiyorum..hamile olan arkadaşlarımı kutlarım,darısı biz hamile kalmak isteyenlere olsun inşallah :))

canını yerim,göbüşündeki pıt pıtıda :)
Allah ın izniyle böyle güzel sonuçları hep beraber kutlayacağız.
Matematiğin listesinde bir çok kişi vardı,kimse hamile kalamıyor mu yoksa,nazar değer diye buhar mı oluyorlar,nerdesiniz kızlarrr

guzel bacim kendi adima konusayim batin ustunden 5 gun gecti test yapmadim henuz gecen ay bir hafta sonra geldi kirmizilar (o ay sogan suyu icmistim) o yuzden bu ay da oyle olur diye korkuyorm( bu ay icmedim sogan suyu) :S insallah hayirlisi olur ne diyeyim ki

yeni annelerden essira arkadasimizdi saniriim ona da hayirli olsun bu arada, onun dedigi gibi gecen ay benimde gobegimin alt kisimlarinda pit pit lar olmustu ilk defa boyle bi hareketlenme olmustu hatta bir hafta gecikince dogal olarak umitlendim bu ay farkli bisiler oldu diye insallah bende hamileyimdir hayirlisi ile insallah :)

sevgiler hepinizee

Back