- Konu Sahibi pembemasal
- #2.301
canlar ben kaçar.temızlık yapayım bıraz aldı goturdu ew gene.havada guzel gorusuruzz gelırım ıslerı halledeyım yawrucaklardan fırsat bulursam :))
kolay gelsin bende pazara çıkıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlar ben kaçar.temızlık yapayım bıraz aldı goturdu ew gene.havada guzel gorusuruzz gelırım ıslerı halledeyım yawrucaklardan fırsat bulursam :))
yok tatlım 22 hazıran deıl 22 mayıs onumuz hafta salı :))) ıkızlerım bırı kız dıgerı erkek o yuzden bu bebegın cınsıyetını hıc dusunmuyorum ıkı modeldende var nasılsa :)))) ama tabı azcık merak var sadece ne olcak dıye
ben şimdi merak ettik kafanı ağrıtmam umarım tek mi çift yumumurta ikizimi birbirlerine benziyolarmı. kaç yaşındalar hamileliğinde zorluk yaşadınmı
yok canım ne agrıtması.cıft yumurta ıkızı cınsıyetlerı ayrı cunku.bırbırlerıne benzıyolar ama tıpatıp aynı deıller ıkı ayrı zamanda dogan kardesler kadar benzıyorlar.hamılelıgım cok zor gectı karnım ınanılmaz buyuktu 26 haftalıkken suyum geldı dogum baslamaya basladı acılmam oldu bır ay hastanede durdurdular dogumu 30 haftalıkken dunyaya geldıelr 39 ar santım 1300 er gram 65 gun kuvozde kaldılar.sonra kavustum bebekelrıme sukur kotu gunlerı atlattık ıkız gebelık cok zor gecıyo agırlık yuk daha fazla
suan 22 bucuk aylıklar
yok canım burda da yazarız da belkıde mayıs ayında adet goren bırı baska bırıne umut olur dıye actım o sayfayı da takıp edıp ara ara yazısalım tatlım![]()
suan 22 bucuk aylıklar
hıc sormaaa hayatım o gunler ole zordukı yasama sansı vermedıklerı bebeklerım herseye dırendıelr mınıcık vucutlarıyla mınıcık ellerıyle tutundular hayata.bır gun ıyı 5 gun kotu haberler aldık.yıkıldık sevındım bıttık tukendık.sabırlar umutlar kırılmaya baslamıstıkı bırden toparlamaya basladılar.cok zordu cookkkkkkk gercekten laf olsun dıye solemıyorum cok acı cektım.hatta eskılerde vardır topıklerı saolsun vefalı arkadaslarım kk da ıkızlerım ıcın yasın dagıtmıslardı yasınler okunup bagıslanmıstı kk da butun o dualar sayesınde kavustum ben onlara cok sukur.ama ıns bu seferkı bebegım zamanında vaktınde saglıkla gelır kucagımahmm ayy küçücük doğmuşlar yavrularım yaaa ayy neler yaşamışsın zor zamanlar geçirmişsin ama hepsi onları kucağına alınca geçmiştir .
allah kolaylık versin daha ikizlerde küçük zor olmuyacakmı bakması tatlım:) bu gebelikte ikiz olurmuş:))))
kimse yokmuuuu:) bi yemek yemeye gittim ayol neler kaynatmışsınız şimdide kimse yok ühühühü
yaaa keşke benimde ikizlerim olsa 1 kız 1oğlan iki çocuk oynasın
yaaa evet bende ikiz istiom dediğin gibi 1 kız bi oğlan.. bi taşla iki kuşbelkide olur benim eşim ikiz anne tarafımda da var ikiz
ama bakmak zor tabi :44:
canını yerim,göbüşündeki pıt pıtıda :)
Allah ın izniyle böyle güzel sonuçları hep beraber kutlayacağız.
Matematiğin listesinde bir çok kişi vardı,kimse hamile kalamıyor mu yoksa,nazar değer diye buhar mı oluyorlar,nerdesiniz kızlarrr