• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Hatta bı soru sordum yine arada kaynadı neysem bende gidin bı turkkahvesi yapayım kendime canım çekmisken

yaaa keşke benimde ikizlerim olsa 1 kız 1oğlan iki çocuk oynasın
allah gonlşune goree versın bıtaanem ınsss
selam kıslarr nasılsınız bakayım.ben ders çalışıyorum açık öğretim sınavlarım var.o yüzden fazla giremiyorum..hamile olan arkadaşlarımı kutlarım,darısı biz hamile kalmak isteyenlere olsun inşallah :))

ooo calıskan talebem benım.ben sana sımdı bır kaç pırıncte okurumm sınava gırerken yutarsın.

kızlarrr turk kahvesı ıcmeyınnn kola ıcmeyınnnnn kafeın yumosları gecıktırıyorrrr

kizlar bugun klomene baslicam ,,saat kac ta icelecek diye bir fikrim yok doktora sormayi unuttum ,,,zamanini kendimizmi belirleyecez bu ilacin ??? bilgisi olan varmi??

canım sabah ve akşam aç karna içtim günde 2 tane.antibiyotik gibi dikkat ettim doktor dememişti ama sabah 7 de aldıysam akşamda 7 de içtim.şimdi hamişim :)darısı başına inşallah

günaydın kızlar
3 haftalık stresli bekleyiş ve yaklaşık 4 farklı doktor sonucunda dün fasulyemin kalp atışlarını duyabildim.doktor çok önemli ya.ilk gittiğim doktor kese bile görememişti direk dış gebelik vakit kaybetmeden yat tedavi ol demişti.ertesi gün başka bi doktora gittim.dış gebelik değil kese kenarları düzensiz düşük riski var dedi.2 gün sonra kanamam olunca başka bi doktora gittim.oda kese bozulmuş düzelmez hemen kürtaj yapmamız lazım dedi.ben yine olmaz dedim.ondan 3 gün sonra farklı bi doktora daha gittim. oda embiryo var gibi 1 hafta bekleyelim dedi.geçen cumartesi ona tekrar gittim kese boş dedi :(pazartesi tekrar kadın doğum hastanesine gittim.ordada çok şükür bebeğin kalp atışlarını gördüler.benim 2 haftalık serüvenim böyleydi.şimdi içimde canlı bebeğimi taşıdığıma inanamıyorum.o kadar alıştırmştım ki kendimi olmayacağına.sarhoş gibiyim.allah inşallah tamamına erdirir.ve tüm isteyenlere verir.kızlar yer gök duayla.bazen çok düşünmeyip allaha havale etmek gerekiyomuş onu bi kez daha gördüm.kuru dala can veren allahım benim bebeğime de can verdi.allahım inşallah tüm isteyenlere verirsin.

kızlar selamm...
sabahtan beri doktordayız...kızımın ayaqındaki alçıyı çıkrtmadı dr. 10 gün daha kalıcak dedi..sonra okuluna gittik...devamsızlık günü dolduqu için sınıfta kalmayla karşı karşıyaydı...neyse özürlü ve özürsüz günlerden ve raporlardan hafta sonlarını çıkararak düzenlediler..şuan sorun kalmadı..ama derslerinden geri kaldı sınavlara nasıl giricek öqrenmediqi dersin sorularını nasıl yapıcak bilmiyorum...off...çok zor birgündü..

canım sabah ve akşam aç karna içtim günde 2 tane.antibiyotik gibi dikkat ettim doktor dememişti ama sabah 7 de aldıysam akşamda 7 de içtim.şimdi hamişim :)darısı başına inşallah

Ayy ESRAM BENİM. Yanıt icin Saol kimse cevaplamayacak sandin ,deminden beri ilaç elimde acaba şimdimi icsem aksamı diye dolaniyordum.bana günde 2tane beraber iç demişti ,sadece saat belirlemedi ,ozman ben aksam yedide ikisini bir yutayım bakalım ,yarında sabah aksam artık.

kizlar bugun klomene baslicam ,,saat kac ta icelecek diye bir fikrim yok doktora sormayi unuttum ,,,zamanini kendimizmi belirleyecez bu ilacin ??? bilgisi olan varmi??
canım bende sımdı gordum soruyu esranın cvbından.bende sabah aksam ıctım ama saatlerıne hıc dıkkat etmedım.bazen aksamı unutup gece yarısı ıctıgımde oldu son derece saatsız ıctım anlıcan ve suan hamıleyım bende klomenın bır saatı oldugunu sanmıyorum antıbıyotık gıbı cunku ılk gebelıgımdede ıcmıstım

canım bende sımdı gordum soruyu esranın cvbından.bende sabah aksam ıctım ama saatlerıne hıc dıkkat etmedım.bazen aksamı unutup gece yarısı ıctıgımde oldu son derece saatsız ıctım anlıcan ve suan hamıleyım bende klomenın bır saatı oldugunu sanmıyorum antıbıyotık gıbı cunku ılk gebelıgımdede ıcmıstım

saol dalincim demek saati yok bana saat soyledigini hatirlamiyorum cunki,neysem insallah banada faydasi olur senin gibi cift dogururum hehe.

peki dalincim ben duzenli bi sekilde 12 ci gunu yumutlamam positif cikiyo her ay klomen yumurtlama zamanini erkene alabiliyormus ve adet te gecikme olabiliyormus dogrumu duyduklarim sen yasadinmi bunlari kullanirken????? duzen degistirebilirse ben her ihtimale karsi , simdi eve bol ovulasyon testimi alsam yarin ???

saol dalincim demek saati yok bana saat soyledigini hatirlamiyorum cunki,neysem insallah banada faydasi olur senin gibi cift dogururum hehe.

peki dalincim ben duzenli bi sekilde 12 ci gunu yumutlamam positif cikiyo her ay klomen yumurtlama zamanini erkene alabiliyormus ve adet te gecikme olabiliyormus dogrumu duyduklarim sen yasadinmi bunlari kullanirken????? duzen degistirebilirse ben her ihtimale karsi , simdi eve bol ovulasyon testimi alsam yarin ???

tatlım dr senı yumurta takıbıne cagırmadımı? benım yumurtllama tembellıgım vardı normalde bı kadın yılda 12 kez yumurtlar ve adet gorur ben ılacsız yılda ancak 3-4 kez yumurtlayabılıorum.benım sat gıbı bı tarıhım hıc olmadı hayatımda :)) o yuzden adetın kaçıncı gunu yumurtluyorum bılemıyorum ama bu sefer sole oldu suabt 24 de adet gordum 29 unda bıttı ve martın 15 ınde yumurtladım yanı gec yumurtladım canım adetın 20 yada 21.gunu yumurtladım bende bıraz daha gec oldu ama sonuc hamıleyım cok sukur ıns sen ve burdakı herkez hayalıne kavusur bır an ewwel hayırlı zamanda ıns

kızLAR kırmızı kart yedim:((offf ya çok kötüyüm:(8.ay olcak hala bebiş yok valla kafayı yicem yaaa.

yaaa :(((( tatlım sen dr a gıdıyormuydun yoksa kendılıgındenmı denıyorsun.ıstersen bı dr a gıt canım.ben 2 bucuk sene saf gıbı kendılıgınden olur dıye tırmaladım durdum ama doktora gıdınce 5 ay kadar arastırma yapıldı cocuk yasaktı sonra doktor yumurta tembellıgı yanı pco deyınce klomenı bı caktı 2.ay geldı bebe buı seferde hıc kendılıgınden olsun dıye ugrasmadım dr a gıttım gercı baska sorunlarımda vardı.hemen ılk ay oldu gene klomenle

canm ben yurtdisinda yasiyorum tr de gibi degil bazi seyler ,,tabiki doktora gidiyorum ,ilk once pco dan suphelendiler kontrollerim yapildi cok sukur yok,,yumurtam catlama sorunu da yok ,anlicaginiz bi neden bulunamadi,sadece folikul toplarim oldugundan buyuk uretiyormus yumurtaliklarim..oda sorun degilmis gebe kalmak icin..ve derken 11 ay oldu ama bebek yok ,iste bu ayda bana bu ilac verildi ic diye ,sadece catlama sorunu yasayanlara verilmiyormus dedi sordugumda,,sadece 1 ay bunu dene dedi olmazsa 14 haziranda gel dedi tekrar ,,galiba esime bakilacak ozaman ..,evde icicem takip makip yok yani,,ha bu arada 3 aydir evde ovulasyon testi kullaniyorum doktorun istegi uzerine 12 ci gunu positif yani ve 13 14 15 gibi.. yardimci oldugunuz icin tesekkur ediyorum

canm ben yurtdisinda yasiyorum tr de gibi degil bazi seyler ,,tabiki doktora gidiyorum ,ilk once pco dan suphelendiler kontrollerim yapildi cok sukur yok,,yumurtam catlama sorunu da yok ,anlicaginiz bi neden bulunamadi,sadece folikul toplarim oldugundan buyuk uretiyormus yumurtaliklarim..oda sorun degilmis gebe kalmak icin..ve derken 11 ay oldu ama bebek yok ,iste bu ayda bana bu ilac verildi ic diye ,sadece catlama sorunu yasayanlara verilmiyormus dedi sordugumda,,sadece 1 ay bunu dene dedi olmazsa 14 haziranda gel dedi tekrar ,,galiba esime bakilacak ozaman ..,evde icicem takip makip yok yani,,ha bu arada 3 aydir evde ovulasyon testi kullaniyorum doktorun istegi uzerine 12 ci gunu positif yani ve 13 14 15 gibi.. yardimci oldugunuz icin tesekkur ediyorum

ama tatlım drun kontrole cagırması gerekıyordu mutlaka.cunku klomen yumurtaları buyutuyor eger catlamazsa asırı buyur ve dırek kıste doner catlatma ıgnesıde vermesı gerekırdı klomen bıtıp 1 hafta sonrası yumurta catlamamıssa ve 19-22 mm arası olmussa mutlaka dr vurdurur ıgneyı eger 24 mm nın uzerıne cıkarsa yumurtan ıcındekı ana yumurtahucresı yanı toplu ıgne basından bıle kucuk olan asıl dollenen yumurta ana hucren olur ve dıs kabuk kıst olarak sana hedıye kalır yurt dısı drlarıda bı ılgınc sorma

ama tatlım drun kontrole cagırması gerekıyordu mutlaka.cunku klomen yumurtaları buyutuyor eger catlamazsa asırı buyur ve dırek kıste doner catlatma ıgnesıde vermesı gerekırdı klomen bıtıp 1 hafta sonrası yumurta catlamamıssa ve 19-22 mm arası olmussa mutlaka dr vurdurur ıgneyı eger 24 mm nın uzerıne cıkarsa yumurtan ıcındekı ana yumurtahucresı yanı toplu ıgne basından bıle kucuk olan asıl dollenen yumurta ana hucren olur ve dıs kabuk kıst olarak sana hedıye kalır yurt dısı drlarıda bı ılgınc sorma

ayyy korktum valla yarin sabah hemen ararim sorarim bu ne diye ,rahat etmem artik bunu okuduktan sonra ,,zaten buyuk uretiyormus vucudum bide cok buyursee ayyy allahim yardim et bana ,mutlaka ararim

ayyy korktum valla yarin sabah hemen ararim sorarim bu ne diye ,rahat etmem artik bunu okuduktan sonra ,,zaten buyuk uretiyormus vucudum bide cok buyursee ayyy allahim yardim et bana ,mutlaka ararim

kesınlıkle ara ve sor catlatma ıgnesı talşep et mutlaka versın ve vurun eger kıste donersekı zatn buyuk uretıomus vucudun yumurtlayan yumurtası buyuyen ve catlayan bırıne neden klomen vermıs oda tuaf.ama dr un garıp bırı bırde kıstle ugrastırıcak sneı mutlaka talep et canım.catlatma ıgnesı en azından sneı bellı gunlerde cagırıp buyuklugunu olcsun sacmalamasın.bak ben bu kadar keısn konusuyorum cunku bu klomen yumurta vs konualrıyla ılgılı rahatsızlıgım oldugu ıcın ve doktor doktor gezıp arastırdıgım ıcın tecrubelendım bu konuda o yuzden durduk yere sıkıntıya dus ıstemem bılgım olan bıseyde mutlaka ısrar ederım

Son düzenleme:

Ben 3aydır kullanıyorum sabah 8 akşam 8. Tok karnına. 5tane var 5gun sonra bitiyor zaten. Adetin 5günü başlanıyor.

Son düzenleme:
Back