günaydın kızlar
3 haftalık stresli bekleyiş ve yaklaşık 4 farklı doktor sonucunda dün fasulyemin kalp atışlarını duyabildim.doktor çok önemli ya.ilk gittiğim doktor kese bile görememişti direk dış gebelik vakit kaybetmeden yat tedavi ol demişti.ertesi gün başka bi doktora gittim.dış gebelik değil kese kenarları düzensiz düşük riski var dedi.2 gün sonra kanamam olunca başka bi doktora gittim.oda kese bozulmuş düzelmez hemen kürtaj yapmamız lazım dedi.ben yine olmaz dedim.ondan 3 gün sonra farklı bi doktora daha gittim. oda embiryo var gibi 1 hafta bekleyelim dedi.geçen cumartesi ona tekrar gittim kese boş dedi
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
pazartesi tekrar kadın doğum hastanesine gittim.ordada çok şükür bebeğin kalp atışlarını gördüler.benim 2 haftalık serüvenim böyleydi.şimdi içimde canlı bebeğimi taşıdığıma inanamıyorum.o kadar alıştırmştım ki kendimi olmayacağına.sarhoş gibiyim.allah inşallah tamamına erdirir.ve tüm isteyenlere verir.kızlar yer gök duayla.bazen çok düşünmeyip allaha havale etmek gerekiyomuş onu bi kez daha gördüm.kuru dala can veren allahım benim bebeğime de can verdi.allahım inşallah tüm isteyenlere verirsin.