- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.281
seastırem ocak analarınamı transfer oldun
lilypie bu sıteye gır pregnancy(hamılelık) bolumunden ılerle zaten o sana soluyo ne yapman gerektıgını ve en son adımıda bıtırdıgınde assaya kaydır sayfayı orda url ler goreceksın ılk satırlardan html url yı tıkla en altta cıkan lınkı kopyala amannn ne uzun oldu sen bana son adet tarıhını kaç haftalık oldugunu sole ben sana hazırlayayım ozelden lınkını msj layım :)))
valla çok karışık gerçekten :S normalde son adetim 21 mart ama dün doktor6+6 dedi yani 27 mart dediğinde tam oluyor.teşekkür ederim :)
valla çok karışık gerçekten :S normalde son adetim 21 mart ama dün doktor6+6 dedi yani 27 mart dediğinde tam oluyor.teşekkür ederim :)
tatlım bugün tam 7+0 olduk tam 7 haftalığız:)
dalincim 2li testi ne zaman yaptırcaksın doktor tarih verdimi tatlım
tamam tatlım 10 dkk ıcınde yazamıyorum msj burdan yazayım kullanıcı kontrol panelıne gır profılımı duzenleye gır kaydır sayfayı assa kısısel bılgıler de cızelge yazan kutucuga bunu kopysls yspıdtır http://lbdf.lilypie.com/tuuDp3.png ıkınızın cızelgesıde aynı oldu ama hazır esranınkıyle aynı made4m
ben hemencık yapıverırım
ayın 22 sınde yanı onumuz hafta salı 2 lı taramam var bakalım
hıh guzel olmus hayırlı olsun cızelgelerınız :))) sıkıldıgınızda ses verın degıstırırız. :))) ben bazen sıkılıyorumda
inş güzel haberler alırsın tatlım benimde 22 haziranda .belki cinsiyetinide söyler doktor senin. bu arada senin ikizlerin erkekmi kızmı yoksa kız erkek mi?
yok tatlım 22 hazıran deıl 22 mayıs onumuz hafta salı :))) ıkızlerım bırı kız dıgerı erkek o yuzden bu bebegın cınsıyetını hıc dusunmuyorum ıkı modeldende var nasılsa :)))) ama tabı azcık merak var sadece ne olcak dıye
anladım tatlım mayıs dediğini benimde 22 haziranda 2li testim tatlım onu yazdım. ayy ne güzel iki modelde varmış Allahım herkese nasip etsin o 2 modelide tatlım . bende çok merak ediyorum çünkü biz kız çok istiyoruz hele eşim daha çok istiyo ama blli etmemeye çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?