Umutlarini Mayisa saklayanlar...

valla çok karışık gerçekten :S normalde son adetim 21 mart ama dün doktor6+6 dedi yani 27 mart dediğinde tam oluyor.teşekkür ederim :)

dalincim bende istiyorum bende denedim başka bi siteden ingilizce yazıyo yapamadım valla bende esrayla aynı normalde 6 mart ama doktor geç yumurtladığımı söyledi sen 27 mart yaz ozman doğru çıkıyo

tatlım bugün tam 7+0 olduk tam 7 haftalığız:)

tamam tatlım 10 dkk ıcınde yazamıyorum msj burdan yazayım kullanıcı kontrol panelıne gır profılımı duzenleye gır kaydır sayfayı assa kısısel bılgıler de cızelge yazan kutucuga bunu kopysls yspıdtır http://lbdf.lilypie.com/tuuDp3.png ıkınızın cızelgesıde aynı oldu ama hazır esranınkıyle aynı made4m

teşekkürler tatlım ellerine sağlık

hıh guzel olmus hayırlı olsun cızelgelerınız :))) sıkıldıgınızda ses verın degıstırırız. :))) ben bazen sıkılıyorumda

inş güzel haberler alırsın tatlım benimde 22 haziranda .belki cinsiyetinide söyler doktor senin. bu arada senin ikizlerin erkekmi kızmı yoksa kız erkek mi?

yok tatlım 22 hazıran deıl 22 mayıs onumuz hafta salı :))) ıkızlerım bırı kız dıgerı erkek o yuzden bu bebegın cınsıyetını hıc dusunmuyorum ıkı modeldende var nasılsa :)))) ama tabı azcık merak var sadece ne olcak dıye

anladım tatlım mayıs dediğini benimde 22 haziranda 2li testim tatlım onu yazdım. ayy ne güzel iki modelde varmış Allahım herkese nasip etsin o 2 modelide tatlım . bende çok merak ediyorum çünkü biz kız çok istiyoruz hele eşim daha çok istiyo ama blli etmemeye çalışıyo

canlar ben kaçar.temızlık yapayım bıraz aldı goturdu ew gene.havada guzel gorusuruzz gelırım ıslerı halledeyım yawrucaklardan fırsat bulursam :))

ben şimdi merak ettik kafanı ağrıtmam umarım tek mi çift yumumurta ikizimi birbirlerine benziyolarmı. kaç yaşındalar hamileliğinde zorluk yaşadınmı

ha ewet benımde 22 hazıran yazmıssın dıkkatımden kaçmıs.ıns rısk mısk cıkmaz bebelerımızdede saglıkla dunyaya gelırler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…