- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.261
amin canım allah inşallah senin de gönlüne göre verir.. çarşamba güzel haberlerini bekliyoruz
yine de bi idrar testi yapsan mı ki
ayyy yapsam mı ki :) belki ikinci çizgi hafif silik çizgi çıkar havalara uçarım ama olmaz o zmn bebiş varsa ona bişey olur nyseki şuan iş yerindeim evde olsam kesin yapmıştım hahha.:) akşam deneyeceğim bakalım ne olcak... ayy başladım şimdiden tırnaklarımı yemeye :)))
panik yok canım sakin olay bende merak ettim şimdi... inş sabah geldiğimde güzel haberini alırım
inş cnm zaten aklıma olma ihtimalini de sokan doktorum oldu kan tahlili istedi bakalım ç.ba çıkacak sonuç ölüyorum merktan acab idrar tahlili yapsam bi ihtimal çıkar mı ki? çok merk ediyorum ve rabbimin izni ile çok istiorum rabbim herkesin gönlüne göre versin cvb verdiğin için çok saol :)
oğullarını tanımam ama çok kahve almışlığım vardır oradan tatlım
Selam kızlar nasılsınız yenı hamıleler varmıs hayırlı olsunhazıran topıgımızı de acıyorum
günaydın kızlar
3 haftalık stresli bekleyiş ve yaklaşık 4 farklı doktor sonucunda dün fasulyemin kalp atışlarını duyabildim.doktor çok önemli ya.ilk gittiğim doktor kese bile görememişti direk dış gebelik vakit kaybetmeden yat tedavi ol demişti.ertesi gün başka bi doktora gittim.dış gebelik değil kese kenarları düzensiz düşük riski var dedi.2 gün sonra kanamam olunca başka bi doktora gittim.oda kese bozulmuş düzelmez hemen kürtaj yapmamız lazım dedi.ben yine olmaz dedim.ondan 3 gün sonra farklı bi doktora daha gittim. oda embiryo var gibi 1 hafta bekleyelim dedi.geçen cumartesi ona tekrar gittim kese boş dedipazartesi tekrar kadın doğum hastanesine gittim.ordada çok şükür bebeğin kalp atışlarını gördüler.benim 2 haftalık serüvenim böyleydi.şimdi içimde canlı bebeğimi taşıdığıma inanamıyorum.o kadar alıştırmştım ki kendimi olmayacağına.sarhoş gibiyim.allah inşallah tamamına erdirir.ve tüm isteyenlere verir.kızlar yer gök duayla.bazen çok düşünmeyip allaha havale etmek gerekiyomuş onu bi kez daha gördüm.kuru dala can veren allahım benim bebeğime de can verdi.allahım inşallah tüm isteyenlere verirsin.
hazirana hemen geçmiyelim:)daha benim batıma başlamadık
günaydın kızlar
3 haftalık stresli bekleyiş ve yaklaşık 4 farklı doktor sonucunda dün fasulyemin kalp atışlarını duyabildim.doktor çok önemli ya.ilk gittiğim doktor kese bile görememişti direk dış gebelik vakit kaybetmeden yat tedavi ol demişti.ertesi gün başka bi doktora gittim.dış gebelik değil kese kenarları düzensiz düşük riski var dedi.2 gün sonra kanamam olunca başka bi doktora gittim.oda kese bozulmuş düzelmez hemen kürtaj yapmamız lazım dedi.ben yine olmaz dedim.ondan 3 gün sonra farklı bi doktora daha gittim. oda embiryo var gibi 1 hafta bekleyelim dedi.geçen cumartesi ona tekrar gittim kese boş dedipazartesi tekrar kadın doğum hastanesine gittim.ordada çok şükür bebeğin kalp atışlarını gördüler.benim 2 haftalık serüvenim böyleydi.şimdi içimde canlı bebeğimi taşıdığıma inanamıyorum.o kadar alıştırmştım ki kendimi olmayacağına.sarhoş gibiyim.allah inşallah tamamına erdirir.ve tüm isteyenlere verir.kızlar yer gök duayla.bazen çok düşünmeyip allaha havale etmek gerekiyomuş onu bi kez daha gördüm.kuru dala can veren allahım benim bebeğime de can verdi.allahım inşallah tüm isteyenlere verirsin.
gunaydın hanımalrrrrrrrrrrrrrrrr.essıracım tekrar tebrık edıyorum senı.ewet bos bos gezen hatunlar en kısa zamanda sızdende bu haberlerı beklıyorum haberınız ola.calısın calısınnnnnnnn uleynnn
bızde yuce rabbımın ıznıyle 11 .haftamızıda bıtırdık bugun 12.haftamıza gırdık.cok sukur allah hepınıze 3 er 5 er yasatsın ınssssssssssssssssssssssssssssssssss
günaydın kızlar
gözlerim doldu okurken baya badireler atlatmışsın Allah yardımcın olmuş inşallah sağ salim kucağına da alırsın bebişini canım
esracım çok sevindim tatlım. benim umudum vardı öylede oldu senin güzel haberini aldım fıstık. gözün aydın
canım benim çok sağol.benim bebeşimde yılbaşı bebeği olacak allah nasip ederse.1 ocak görünüyo doğumu :)
ay ne güzel bakalım hangimizinki aceleci davrancak hangimizinki tembellik yapıcak:)
rabbim bize de bu heyecanı yaşamayı hayırlısıyla nasip etsin vaktinde inşllh!!! aminnn aminn..
canım teşekkür ederim.yazının altında bebeğin kaç haftalık olduğunu gösteren kısmı nasıl ekledin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?