- Konu Sahibi pembemasal
- #2.221
olumlu düşün olumlu olsun canım benim
günaydın canım sen nasılsın![]()
idare eder canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olumlu düşün olumlu olsun canım benim
günaydın canım sen nasılsın![]()
idare eder kızlar bulantılar beni mahvediyo inş sizlerin olmaz çok zor valla. sabah eşimi kaldırdım o kahvaltı yapıyodu bende tek kişilik yatak var oraya uzandim miden bulanıyo heralde dedi evet dedim tipinden belli dedi![]()
eeee kolay değil canım dünya tatlısı birşey taşıyorsun
evet canım aynen öyle zaten herşey onlar için inş Allahın izniyle 1.5 ay sonra geçer bişey yiyememekte kötü ediyo çünkü insanı.
evet canım öyle ben antalya kaşlıyım burda hava yanıyor:)
evet canım öyle ben antalya kaşlıyım burda hava yanıyor:)
evet canım antalya kaşlıyım biliyormusunuz kaşı :)alallahıım allahım ordamı yaşıyosun pekii. ne güzel bir yaşam alanı kıskandım ayoll
bende ilkbaharı çık severim :)ohh ne güzel gerçi ben ne sıcağı nede soğuğu sevmiyorum en güzeli ilkbahar bence:)
ayşeeeeeeeeeeeeeeeem hemşeri de çıktık senle ben de antalyalıyımevet canım antalya kaşlıyım biliyormusunuz kaşı :)
ayşeeeeeeeeeeeeeeeem hemşeri de çıktık senle ben de antalyalıyım![]()
evet canım antalya kaşlıyım biliyormusunuz kaşı :)
hadi yaa ant neresi? canım
merkezdeyim canım been![]()
benim annem ant babam kaşlı dedemler çallıda
bende manavgatlıyım aslında ama ant merkezde yaşıyorum bi yıldır.. sen nerdesin kaş da mı ?
merhaba arkadaşlar.bu başlığıı daha önce de birkaç kez okumuştum ama ilk defa ben de bbek istiyorum diye yazıyorum:)))yarın doktora gidip tahlillerimi yaptıracağım umarım sonuçlar iyi çıkar ardından folik asite başlamyaı düşünüyorum.öğretmenim ve haziran ya da temmuzda hamile kalabilirsem izin kullanabilmem açısından uygun bir tarih olacak.dua edin hayırlısıyla bebeğimi en kısa sürede kucağıma alabileyim:))rahatsızlığımdan dolayı mayıs ayını bir es geçmek zorunda kaldık dua edin lütfeeeen:))
hadi canım dualarımız tüm bebek isteyen anneler için:)