- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 33
Tamam canım:)
Bugun regl oldum 29 nisan canım yazar ksıın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım:)
Selam kızlar benim bat geçti ne test pozitif nede kızmızılıklar göründü.Dua edin ne olur test yanlış sonuç vermiş olsun
Inşallah canım hamilesindir dua edicem senin içinSelam kızlar benim bat geçti ne test pozitif nede kızmızılıklar göründü.Dua edin ne olur test yanlış sonuç vermiş olsun
Bugün oldun bir daha ki bat mayıs kaç olcak yani onu yazayımBugun regl oldum 29 nisan canım yazar ksıın
İnşallah cnm hayırlısı ile bu ay tutmuştur.Testte çıkmayınca umudum kırıldı bikaç gün bekleyeyim dedim pazartesiye kadar olmazsam inşallah kanda baktırcamHadi bakalım hayırlısı erken gebelik testlerınden alsaydın keşke
Saol Allah razı olsun inşallah bigün dualarımız kabul olur ve hepimiz hamiş oluruzInşallah canım hamilesindir dua edicem senin için
Kızlar umudum önümüzdeki aya kaldı.Bat 29 mayıs
Bugün oldun bir daha ki bat mayıs kaç olcak yani onu yazayım
Aslında düşünmedim değilde günaşırı ilişki olmasına dikkat edersek gerek yok diye duymuştum.Araştırıcam bunu teşekkürlerCnm yumurtlama ovulasyon testi al mutlaka bence
Inşallah önümüzdeki ay şansın yüksek olurAslında düşünmedim değilde günaşırı ilişki olmasına dikkat edersek gerek yok diye duymuştum.Araştırıcam bunu teşekkürler
Aslında düşünmedim değilde günaşırı ilişki olmasına dikkat edersek gerek yok diye duymuştum.Araştırıcam bunu teşekkürler
Bu ay daha çok dikkat edicem cnm.Ovulasyon testinide sipariş ettim inşallah işe yarar Sen ne zamandır deniyorsun ilk bebek mi?Cnm en sağlıksı heryerde ıkı gunde bir olması diyor buna da dikkat et bence
Ayy inşallah öyle olur,teşekkür ederim.İnşallah sende bu ay müjdeli haberi verirsin bizeInşallah önümüzdeki ay şansın yüksek olur
Bat saymak icin once regl olmak lazim ya.benim ilac bitti bugun 3.gun hala gelen giden yokEee kızlar nasılsınız batlara kaç gün kaldı:) var mı hamilelik hissi yaşayan
Hadi ya benim de kimyasal oldu bakalım 9 da mi adet olcam yine yoksa kimyasal dan sonra bir sürpriz olcak miBat saymak icin once regl olmak lazim ya.benim ilac bitti bugun 3.gun hala gelen giden yok