- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gecti cnm 7.gundymKızlar bat günü geçenler yok mu hamis arkadaşlarimiz başka sevindirin bari bizi
Yok canım olmadım daha ufak bir sancı bile yokMinnakbebis cnm noldu adet oldun mu
İns cnm ya bakalm pazartesi gdcm dra cnm ya:) sen nasl oldun iyimsn
Iyiym canim saol :) hadi bakalım insalah güzel haberlerinizi burda paylaşırsınızİns cnm ya bakalm pazartesi gdcm dra cnm ya:) sen nasl oldun iyimsn
Sevndm cnm ins tekrrdan kalrsn cnm:) tabiki solerm cnm:)Iyiym canim saol :) hadi bakalım insalah güzel haberlerinizi burda paylaşırsınız
Amin canım inşallahSevndm cnm ins tekrrdan kalrsn cnm:) tabiki solerm cnm:)
InşaALLAH canım insaALLAH şu güzel cuma hürmetine olur insaALLAH
Rabbim gönlüne göre versin tatlımmm nezamndn istiyosn bebiş?Bugün doktora gittim, adetin 25. günü çatlatma iğnemin 10. günü. Sol tarafımda 3 yumurta vardı 1i çatlamış, sağ tarafımda sonradan oluşan iki yumurta vardı ikisi de çatlamış. Doktor bugün ve pazar akşamı da çalışın sonra çalışmayı bırakın dedi. Ayın 25 ine mutlu haberle bekliyorum dedi hayırlısı inşallah
Cnm mrb.Kizlar kimseden ses seda yok.gunu gecenler test yaptiranlar hormon baktiranlar ne oldu sonuclariniz?
15 aydır istiyoruz hem eşimde hem bende sorun var. Dün de gebelik testi yaptım pozitif çıktı hala iğnenin etkisi var mıdır? Dün 10. Gündü iğnenin, 13. Gün pazartesi o gün de pozitif çıkarsa kan testine gideceğim hayırlısı ileRabbim gönlüne göre versin tatlımmm nezamndn istiyosn bebiş?
Hayirlisi olsun cnm.ins guzel cikar sonuclarin.benim adet oncesi testlerimde insulin yuksek cikmis doktor hormon testlerinide yaptir oyle gel dedi.ama hala regl olmadim.10 olmazsan gel dedi.pzt.gidicem artik.beta hcg 1 cikmisti.ne olacak bende bilmiyorum.Cnm mrb.
Bn adetim. Pzt hsg çekilcek :) kendi adıma açıklamam bu :)
Ins ignenin etkisi degilde bebeginin sinyalleridir.15 aydır istiyoruz hem eşimde hem bende sorun var. Dün de gebelik testi yaptım pozitif çıktı hala iğnenin etkisi var mıdır? Dün 10. Gündü iğnenin, 13. Gün pazartesi o gün de pozitif çıkarsa kan testine gideceğim hayırlısı ile
İnşallah öyledir inşallah bu sevinci hepimiz yaşarız yarından itibaren ger gün test yapcam yazarım burayaIns ignenin etkisi degilde bebeginin sinyalleridir.
Bekliyoruz heyecanla.guzel sonuclarini.İnşallah öyledir inşallah bu sevinci hepimiz yaşarız yarından itibaren ger gün test yapcam yazarım buraya
Umarm hemencik bebişler gelirHayirlisi olsun cnm.ins guzel cikar sonuclarin.benim adet oncesi testlerimde insulin yuksek cikmis doktor hormon testlerinide yaptir oyle gel dedi.ama hala regl olmadim.10 olmazsan gel dedi.pzt.gidicem artik.beta hcg 1 cikmisti.ne olacak bende bilmiyorum.