Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Çok tessekkür ederim canım benim evet bende şuan aklımdan kimyasal gebelik geçiyor normal bildiğin adet görüyorum şuan hormon testleri falan varmış bi onları yatırcam ya neden durmadan böyle yaşıyorum öğrenim birşey eksiklik olabilir yani aralikdada kese oluşmuştu bebek icnde gelismemisti düştü oda buda böyle oldu test yaptırım en iyisi
Allah yardimcimiz olsun.uzuldum canim boyle olanlar daha kolay hamile kaliyor ama umidini kaybetme sakin.bende hala adet olmadim bak.olsamda adette olan testlerimi bende yaptirsam diye bekliyorum.

kizlar meraba bi soru sorabilir miyim acaba Ben adetimden 11 gun once kan testi yaptirdim negatif cikti sizce erken mi yaptirdim belirti olarak sadece sol kasik agrim batma var ve goguslerim sis dokununca aciyor suan adetime 9 gun var sizce hamilemiyim?

Cok aceleci davranmisin cnm o kadar erken ogrenemezsin. En erkeni adete 4gun kala ogreniliyor

Iyi geceler kizlar.6 nisanda dktora gittim yumurtan gelismis bu gunlerde esinle beraber ol dedi.ne demek oluyor yani.sat 28 mart.piko var bende.adetlerim duzensiz.insallah hayirlisiyla bebeklerimize kavusuruz hepimiz.amiiinn

Iyi geceler kizlar.6 nisanda dktora gittim yumurtan gelismis bu gunlerde esinle beraber ol dedi.ne demek oluyor yani.sat 28 mart.piko var bende.adetlerim duzensiz.insallah hayirlisiyla bebeklerimize kavusuruz hepimiz.amiiinn
Sen hemen adet sonrasi yumurtlamissin demekki.1 gun arayla esinle beraber olman sansini arttirir.bide catlarsa yumurtan tamamdir ins.

Yumurtan büyükse bile adet olana kadar günaşırı çalışmalara devam edin, pko da çatlama günü tam belli olmayabiliyor, yumurta akı akıntıyı da takip et. İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

Y
@busraangell adet oldun mu sen canim
Yok cnm olmadm bgnde sen aklmdan gectin bende seni etiketlcktm canm 5.gun oldu bgn ve ben olmadm halen dun kan testi ysptm negatf ckti anlamdm nye olmadm benim adete yakn yumrtlama zamni gbi akinti m oluyrdu biz brlkte olduk ama ins tutmstr sen naptn nlduu

Y

Yok cnm olmadm bgnde sen aklmdan gectin bende seni etiketlcktm canm 5.gun oldu bgn ve ben olmadm halen dun kan testi ysptm negatf ckti anlamdm nye olmadm benim adete yakn yumrtlama zamni gbi akinti m oluyrdu biz brlkte olduk ama ins tutmstr sen naptn nlduu
Valla bende az önce doktorun yanından geldim negatif çıktı artık niye adet olmadım anlamadım doğal yolla adet olmaya caliscam çay falan ici cem

Y

Sen nasıl yapcan doktora gidecen mi adet icin

Sen nasıl yapcan doktora gidecen mi adet icin
Canm bnm normlde boke hic olmazdi negtf ckti 4.gunde beklcm belki bir haftaya olmazsm tekrr gtcm belki gec dollenmedir cnm cnku ole olnlar varms 17 gunde ckms bebek dusun ya cnm cnm ben meryem suresi okuyodum biliysn duam kabul olur ins sen blrsn cnm adet sokturucu mu kullancksn belki bebek vardr cnm bence bekle braz dahs

Canm bnm normlde boke hic olmazdi negtf ckti 4.gunde beklcm belki bir haftaya olmazsm tekrr gtcm belki gec dollenmedir cnm cnku ole olnlar varms 17 gunde ckms bebek dusun ya cnm cnm ben meryem suresi okuyodum biliysn duam kabul olur ins sen blrsn cnm adet sokturucu mu kullancksn belki bebek vardr cnm bence bekle braz dahs
Bir kac gun daha bekliyeyim diyorsun yani bilmiyorum ki ya dediğini yapcam insaALLAH dediğin gibi olur insaALLAH RABBIM duamizi kabul eder

Bir kac gun daha bekliyeyim diyorsun yani bilmiyorum ki ya dediğini yapcam insaALLAH dediğin gibi olur insaALLAH RABBIM duamizi kabul eder
İns kuzum ya ben beklcm olmazsm 5 gun gidicm tekrrdan hastaneye cnku ilk defa olur gec olmam cnm ins hamileyizdr bekle cnm hemn kullanma ilc ins gönlümüzden gecen olur:))

Kimyasal gebelik canım değerim 5 düşmüştü bugün normal adet kanamam başlamıştı zaten dünde öyle sağlık olsun ne diyelim
Geçmiş olsun, bence rahatlayın adetle içiniz temizlenir ve mutlaka incir kürü deneyin yumurtaya iyi geliyor bana doktorum önermişti.

X