Tamam canım inşallah yüzün güler üzülmeMaalesef kırmızılar göründü.Umudum 28 nisana kaldı
Aslinda erken davranmanda fayda var hani bu kanamalara ilacla filan mudahale ediyolar ya.gerci seninkinin miktari dedigin kadariyla korkulucak kadar deil gibi.Evet şuan adet şeklinde birşey yok sadece ben neden se bu yerleşme kanamasindan korkuyor gibiyim neden acabaçarşamba gelsin de tekrar yapcam test sonra kan veririm artık
Evet canım şimdi birşey yok dun leke oldu ve bugün akşama doğru işte şuan yok bakalım ben aralıkta da düşük yaşadım ya bu kanamadan korkuyorum o yüzdenAslinda erken davranmanda fayda var hani bu kanamalara ilacla filan mudahale ediyolar ya.gerci seninkinin miktari dedigin kadariyla korkulucak kadar deil gibi.
Allah korusun dusunme kotu seyler.Evet canım şimdi birşey yok dun leke oldu ve bugün akşama doğru işte şuan yok bakalım ben aralıkta da düşük yaşadım ya bu kanamadan korkuyorum o yüzden
Ya rabbim agzinizdan isitsinde silik bile olsa cizgiye raziyim.
ikinize de çift çizgi diliyorum. bu satırları gözümde yaşlarla yazıyorum, duygulandım. inanıyorum bebek haberlerinizi alacağızYa rabbim agzinizdan isitsinde silik bile olsa cizgiye raziyim.ben daha hic test yapmadimki yarin sabah yapicam nasipse
Rabbim binlèrce kere razi olsun.bu guzel dileklerinizin kat kat iyileri sana ve burdaki tum arkadaslara nasip olsun.ikinize de çift çizgi diliyorum. bu satırları gözümde yaşlarla yazıyorum, duygulandım. inanıyorum bebek haberlerinizi alacağız
Yaaa canim kusura bakma ben seni sedalimelek le karıştırdım o test yapmıştı silik çıkmıştı ona soracaktim test yaptım diye özür dilerim canisiRabbim binlèrce kere razi olsun.bu guzel dileklerinizin kat kat iyileri sana ve burdaki tum arkadaslara nasip olsun.
Rica ederim canim onemli deil.bakarsin yarin birgun banada sorarsinYaaa canim kusura bakma ben seni sedalimelek le karıştırdım o test yapmıştı silik çıkmıştı ona soracaktim test yaptım diye özür dilerim canisi
Canım nasılsın kanama var mı inşallah yoktur iyi misin test yaptın mıEvet canım şimdi birşey yok dun leke oldu ve bugün akşama doğru işte şuan yok bakalım ben aralıkta da düşük yaşadım ya bu kanamadan korkuyorum o yüzden
Yok canım kanama yok sadece şimdi az önce yine leke geldi çamur renginde yerleşme kanaması inşallah bu lekeler şuan 3 gün leke olmasi misket kadar leke geliyor her gün bir kereCanım nasılsın kanama var mı inşallah yoktur iyi misin test yaptın mı
Yok canım kanama yok sadece şimdi az önce yine leke geldi çamur renginde yerleşme kanaması inşallah bu lekeler şuan 3 gün leke olmasi misket kadar leke geliyor her gün bir kereCanım nasılsın kanama var mı inşallah yoktur iyi misin test yaptın mı
Inşallah canım aminOo simdiden 4 hamile gozukuyor ilk sayfada hamile arkadaslarimizi tebrik ediyorum darisi basimiza insallah
Ay inşallah canım benimRica ederim canim onemli deil.bakarsin yarin birgun banada sorarsin