Hoşgeldin canım aramıza:)) senin ne zaman regli gününRabbim isteyen herkese nasip etsin bende adayım ☺
Hoş bulduk benim 6 Nisa'n ☺Hoşgeldin canım aramıza:)) senin ne zaman regli günün
Aminnn insallah canimHmm anladım canım hayırlısı olsun elbet bir gün kapıyı calcak yavrularimiz:)
Evet ins.Hmm anladım regli gününü beklemek istiyorsun bende bugün test yaptım 2 çizgi cıktı bende çarşamba yapcam o zaman tekrar pozitif çıkarsa kan testi yapcam
Ilacı iciyorum ama daha gelen giden yokk cnmm ailemden çoğu kiside neden hemen ilacı ictin biraz daha bekleseydin diyorlar ama hamilelik olsaydi 10 gün gecikmeden sonra cikmazmiydi yaa off kafam çook karisikkIrmakNarin canım ilaçlar iyi geldimi sokuldu mu
Yani olsa gorurdu canim doktor sonuc da 10 gün geçmiş kandada çıkmamışIlacı iciyorum ama daha gelen giden yokk cnmm ailemden çoğu kiside neden hemen ilacı ictin biraz daha bekleseydin diyorlar ama hamilelik olsaydi 10 gün gecikmeden sonra cikmazmiydi yaa off kafam çook karisikk
Aynen bence deYani olsa gorurdu canim doktor sonuc da 10 gün geçmiş kandada çıkmamış
Bilmiyormkiii cnmm yaa simdi biraz arastrdim böyle olupta sonradan hamile oldugunu öğrenenler var kafam cook karisıkkYani olsa gorurdu canim doktor sonuc da 10 gün geçmiş kandada çıkmamış
çok teşekkür ederim canım İnşAllah tüm isteyenlere nasip etsin RabbimAllah tamamına erdirsin sağlıkla sihhatle insallah
Içme o zaman kaç kez içtin canımBilmiyormkiii cnmm yaa simdi biraz arastrdim böyle olupta sonradan hamile oldugunu öğrenenler var kafam cook karisıkk
Internette bugun refleksoloji diye bi videoya denle geldim orda bi uzman ayagin altinda bi bolgeye masaj yapiyodu bu bolgeye uygulanan masajla sokulmeyen adetlerin 2.3 gun icinde sokulecegini soyluyodu istersen bi bakip dene.eger gebelik suphesi kalmadiysa.Içme o zaman kaç kez içtin canım
7 tane ictim cnmm amaa bugün hic hicmedimmIçme o zaman kaç kez içtin canım
Tatlimm benim ilk defa böyle gecikme oldu ama kanda bisey cikmadi söktürücü kullaniyordum iyi degil dediler daha o ilaci kullanmak icin cook erkenmişInternette bugun refleksoloji diye bi videoya denle geldim orda bi uzman ayagin altinda bi bolgeye masaj yapiyodu bu bolgeye uygulanan masajla sokulmeyen adetlerin 2.3 gun icinde sokulecegini soyluyodu istersen bi bakip dene.eger gebelik suphesi kalmadiysa.
Yerlesme kanamasi 3 ile 12 gun arasinda degisebiliyormus.adetse zaten miktarinin artmasi gerekmezmi.hem o cizgi baya belirgin ya.Kızlar bendede dün kahve leke gelmistiya şimdi baktım ince çubuk şeklinde yine gelmiş kahve leke ne oluyor silik çizgi cıktı bugün bu yerleşme kanaması mi acaba adet mi olcam yoksa erkenden anlamadim
Maalesef kırmızılar göründü.Umudum 28 nisana kaldı
Evet şuan adet şeklinde birşey yok sadece ben neden se bu yerleşme kanamasindan korkuyor gibiyim neden acabaYerlesme kanamasi 3 ile 12 gun arasinda degisebiliyormus.adetse zaten miktarinin artmasi gerekmezmi.hem o cizgi baya belirgin ya.