Karşı komşuma sordum lekeyi gördüm kahve lekeyi ve test yaptım direk pozitifBenimde 4gun kala çıktı canım, erken öğrenenlerdesin hadi iyiisin:)))
Karşı komşuma sordum lekeyi gördüm kahve lekeyi ve test yaptım direk pozitif
Atarım canım:) ama resimde belli olmuyor çekince neyse bir 4 gün daha geçsin yine test yaparım pozitif çıkarsa tamamdır :)Resmini atsana canim
Atarım canım:) ama resimde belli olmuyor çekince neyse bir 4 gün daha geçsin yine test yaparım pozitif çıkarsa tamamdır :)
canım çok sevindim senin adına bencede kan ver hemen ya da doktora git muayene ol.bekleme bence boşuna canımAtarım canım:) ama resimde belli olmuyor çekince neyse bir 4 gün daha geçsin yine test yaparım pozitif çıkarsa tamamdır :)
Yok hiç bir şekilde hamilelik le alakalı bir tedavi görmüyorum sadece bu ay beklemiyordum eşim rahatsizdi diye 2 kez ilişki olmuştu çünkü neyse ama kızlar şuan hemen olumlu düşünmek istemiyorum bir kaç gün sorna yine test yaparım pozitif çıkarsa o zaman garantilerim erkenden sevinip hüsrana uğramak istemem kahverengi leke olmasaydı yapmazdım çünkü hiç beklemiyordum inan ki bu ayCnm çatlatma iğnesi ile tedavi felan olmuyorsan o test zaten positiftir, 4 gün boşuna bekleme kan verip hcg değerine baktirabilirsin
Kan da çıkmaz sa diye kendimi üzmek istemiyorum bir kaç gün daha geçsin test yapım tekrar pozitif çıkarsa o zaman kan verim diyorum :)canım çok sevindim senin adına bencede kan ver hemen ya da doktora git muayene ol.bekleme bence boşuna canım
çıkmazsa üzülürsün tabi canım ama bence bir kaç gün daha bekleyip daha fazla umutlanmaktansa hemen kan ver ve değerine baktır derim.hem kullanman gereken ilaçlar varsa onlara da başlarsın bir an önceKan da çıkmaz sa diye kendimi üzmek istemiyorum bir kaç gün daha geçsin test yapım tekrar pozitif çıkarsa o zaman kan verim diyorum :)
Heytt be iste bu iste bu.demistim bu topikte sirayla gelicek bu haberler diye.yuppiiii ins sonuc degismez insss.Kan da çıkmaz sa diye kendimi üzmek istemiyorum bir kaç gün daha geçsin test yapım tekrar pozitif çıkarsa o zaman kan verim diyorum :)
Yok beklemek hamilelikle alakalı değil ben kendimi zaten bu ay olmicak diye odaklamistim eşim rahatsizdi diye hatta dedim benden bu ay haber gelmez ama kahvereng leke görünce ben test yapmak istedim ve çizgi cıktı direk silik olsada net görünüyor kırmızı şekilde var yani ama beklemek daha doğru bir kaç gün geçtikten sonra test yaparım eğer zaten tekrar dediğim gibi pozitif çıkarsa o zaman gider kan veririm ama şimdi erken veya yoksa çıkmazsa bu sefer de üzülürüm en azından bekleyince daha herşey net ciksrçıkmazsa üzülürsün tabi canım ama bence bir kaç gün daha bekleyip daha fazla umutlanmaktansa hemen kan ver ve değerine baktır derim.hem kullanman gereken ilaçlar varsa onlara da başlarsın bir an önce
Sen icinden nasil geliyorsa oyle yap.aceleye gerek yok.Yok beklemek hamilelikle alakalı değil ben kendimi zaten bu ay olmicak diye odaklamistim eşim rahatsizdi diye hatta dedim benden bu ay haber gelmez ama kahvereng leke görünce ben test yapmak istedim ve çizgi cıktı direk silik olsada net görünüyor kırmızı şekilde var yani ama beklemek daha doğru bir kaç gün geçtikten sonra test yaparım eğer zaten tekrar dediğim gibi pozitif çıkarsa o zaman gider kan veririm ama şimdi erken veya yoksa çıkmazsa bu sefer de üzülürüm en azından bekleyince daha herşey net ciksr
Allahım sesimiz duysun canım inşallah değişmez hiç birşey bir kaç gün sonraya kadar .. hiç beklemiyordum inaninki zaten burda goruyordnz yazıları topigi acab bendim işler tersine gidince ben bu ay geri kalmistim ama bu kahve lekeyi görünce dank etti birşey test yapmak istedim cıktı direk bir kaç gün sonra yine yapcam idrarim bugün kopboyuyduHeytt be iste bu iste bu.demistim bu topikte sirayla gelicek bu haberler diye.yuppiiii ins sonuc degismez insss.
Aynen canisi beklemek daha doğru test yanlış olur birşey olabilir yani bunu bir kaç gün sonra yine alır test yaparım o zaman çıkarsa zaten vardır ve kan veririrm mutluluğumu paylaşırım sizle kızlarSen icinden nasil geliyorsa oyle yap.aceleye gerek yok.
kendin bilirsin madem tatlım hakkında hayırlısı olsun çarşamba günü falan tekrarla bence testi ve kendine dikkat et şimdiden.ayyy valla kendim gibi seviniyorum size ya Rabbim hayırlı haberlerini vermeyi nasip etsinYok beklemek hamilelikle alakalı değil ben kendimi zaten bu ay olmicak diye odaklamistim eşim rahatsizdi diye hatta dedim benden bu ay haber gelmez ama kahvereng leke görünce ben test yapmak istedim ve çizgi cıktı direk silik olsada net görünüyor kırmızı şekilde var yani ama beklemek daha doğru bir kaç gün geçtikten sonra test yaparım eğer zaten tekrar dediğim gibi pozitif çıkarsa o zaman gider kan veririm ama şimdi erken veya yoksa çıkmazsa bu sefer de üzülürüm en azından bekleyince daha herşey net ciksr
Inşallah canım güzel haberler veriirz bu ay eğer hamilelik olursa gerçekten düşünmediğin ay başına geliyor olcak yani allahım inşallah carsamba çıkar tekrar.cift çizgide gider kan veririmk
kendin bilirsin madem tatlım hakkında hayırlısı olsun çarşamba günü falan tekrarla bence testi ve kendine dikkat et şimdiden.ayyy valla kendim gibi seviniyorum size ya Rabbim hayırlı haberlerini vermeyi nasip etsin
benimde 4 nisan :)Umudumuzu kaybetmiyoruz Nisan ayina bebis haberleriyle başlayalım beraber bekleyelim kızlar nisana kadar hepimizin şansı bol olsun bu ay .. Nisan ayı hepimize şans getirsin inşallah.. herkes hamile kalır
Bat benim 7 Nisan:)
@Cennetim072114 mart
@Yagmureylul 15 mart
@MutluPrenses1304 26 mart
@Tekirdagli4259 31 mart
@Nesene 1 Nisan
gulii7 1 Nisan
@sehnez 1 Nisan
@just__married 28 Nisan
@Love you91 2 Nisan
@melis eda 2 Nisan
@sibell09 2 Nisan
@gzmdncr33 2 Nisan
@Minnakbebis 3 Nisan
@GorTuu 4 Nisan
@SEM2706 5 Nisan
@sedalimelek5 Nisan
@nme1005 5 Nisan
G Gonulcelen_87 5 Nisan
twins scorpion 6 Nisan
@eson 7 Nisan
@umut_20114 8 Nisan
@kafamdasorular_ 9Nisan
@busraangell 10 Nisan
@Angel1905 12 Nisan
@asya_32 12 Nisan
@srplmtmtk 14 Nisan
@Dykdyk 13 Nisan
@fundiiiii 14 Nisan
@maviucurtma33 15 Nisan
@zehzeh2 18 Nisan
@Yesim2901 21 Nisan
@SS2007 22 Nisan
@TUBA48 23 Nisan
@AlIpInar
kız hamilesin gördüm ben çizgi :)Kızlar test bu resimde fazla belli olmuyor çünkü cameram bozuk bulanık çekiyor içinde buhar olduğu için netlestirdm sizin için ama burdaki gibi net görünmüyor:))