- 26 Mart 2017
- 10
- 15
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gözün aydın bildirin görünüyor çift çizgi ikisindede:)İnşallah öyledir tesekkur ederim canım.inşallah bekleyen herkes te bende bu mucize haberi aliriz tez zamnda
Hoşgeldin canım 28 Nisan demi bat yaziyroum ve bu arada şuan günün mu gecikti ??Mrba ben daha yeniyim bi turlu alisamadim nereye ne yazdim onuda anlamadim benim gunum 4 gun gecti
Tesekkur ederimCanım gözün aydın bildirin görünüyor çift çizgi ikisindede:)
Idrar testlerinde serit seklinde olanlar var ama hani kaba idrarini koyuyosun içine batiriyosun onun gibimi?Kızlar selam birşey sorcam bu ovilasyon testi siparis ettim de gebelik testi gibi sert kutuda sandım ama değil içinden kağıt şeklinde çıktı ince normal de böyle mi oluyor
Yeni bir umut hos geldinmerhaba kızlarrrr ben de geldim :) bat 23 nisan
Kızlar selam birşey sorcam bu ovilasyon testi siparis ettim de gebelik testi gibi sert kutuda sandım ama değil içinden kağıt şeklinde çıktı ince normal de böyle mi oluyor
hoşbulduk canımcım:)
Yeni bir umut hos geldin
Evet kaba koyuyorsun bunlar iyi mi kötü mü bilmiyorum ilk defa kullancam bu ayIdrar testlerinde serit seklinde olanlar var ama hani kaba idrarini koyuyosun içine batiriyosun onun gibimi?
Anladım.canim dandik duruyor ya
kızlar bulantımve midemde yanma var uykum var sürekli sabah zor kalktım halsizim hep yatmak istiyorum bat a 2 gün var hamilelik var gibi mi
bidahakine laboquik marka olanı alırsın cnm, yada geri gönderme şansın varmı?Anladım.canim dandik duruyor ya
eşim hastaneye gidelim diyor bende günümü beklemek istiyorumTest yapsana cnm?
bidahakine laboquik marka olanı alırsın cnm, yada geri gönderme şansın varmı?
eşim hastaneye gidelim diyor bende günümü beklemek istiyorum
tamam canımKendini böyle yorma test yap rahatla bence