Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Benim de bat tarihim 14 nisan gorunuyor Allahtan bisey olmazsa. 9.ayimiz. bugun hsg çekildim bu ay da beraber bekleyelim bakalm :)

Benim de bat tarihim 14 nisan gorunuyor Allahtan bisey olmazsa. 9.ayimiz. bugun hsg çekildim bu ay da beraber bekleyelim bakalm :)
Hoşgeldin canım :KK24: Rahim filmi oluyordu demi hsg ? Yoksa yanlış mı hatırlıyorum burdan bir kaç kere okumuştum sanırım

Zaten calisiyorum cogu zaman unutuyorum ama o konuda degilde is hayati da stresli geçtiği icin stressiz hayat yok bence he baskasi cok az yasar yada hissettirir bazilarida fazla yasar ama Rabbim bize de birgün bebegimizi nasip edecek biliyorum

Zaten calisiyorum cogu zaman unutuyorum ama o konuda degilde is hayati da stresli geçtiği icin stressiz hayat yok bence he baskasi cok az yasar yada hissettirir bazilarida fazla yasar ama Rabbim bize de birgün bebegimizi nasip edecek biliyorum
Aynen ben de calisiyorum, stres malesef her yerde var dediginiz gibi stressiz yer yok. Brnim de umudum ALLAHtan Ona güveniyorum O zamanini biliyor

Merhaba kızlar benim moral sıfır:KK43:
Bu ay hiç birşey yaşayamicam tam da ovilasyon haftasiydi :KK43: eşim rahatsızdı bir iki aydır sonunda gitti bugün ve test yaptı enfeksiyon kapmış iltihap oluşmuş ilaç vermiş 7 gün kullancak sonra gecicek mis doktor demiş hemen döker dedi bu ilaç bu ay bitti benim için size bol şans:KK43:

Arkadaşlar ben bugün ovitrelle iğne vuruldum..daha önce var mı aranızda kullanan..doktor size kaç saat sonra ilişki önermişti?

19 kişiyiz kimse konuşmuyor kızlar:)))) ne yapıyorsunuz burası neden sessiz terk edilmiş gibi :-):KK71::KK25::KK24: hu hu kimse yok mu :)

Merhaba kızlar benim moral sıfır:KK43:
Bu ay hiç birşey yaşayamicam tam da ovilasyon haftasiydi :KK43: eşim rahatsızdı bir iki aydır sonunda gitti bugün ve test yaptı enfeksiyon kapmış iltihap oluşmuş ilaç vermiş 7 gün kullancak sonra gecicek mis doktor demiş hemen döker dedi bu ilaç bu ay bitti benim için size bol şans:KK43:
Canım geçmiş olsun. İnşallah tedavi güzel gider de nisan ayı sana inşallah şans getirir. :KK200:

Canım geçmiş olsun. İnşallah tedavi güzel gider de nisan ayı sana inşallah şans getirir. :KK200:
Ah keşke canım ama umutsuz vaka benim ki bu ay yumurta çatlaması yarın:) eşime bağlı iyi hisseder se olur olmazsa olmaz canım supriz e kaldı benim ki artık allah size şans versin bu ay

X