teşşekürlerBir bilgisi olan vardır umarımValla bu konuyla ilgili hiç bilgim yok ne desem yalan olur ben takip ettirmedigim için normal yumurta gününden bir kaç gün önce ilişki yapıyoruz çatlama günü şans yüksek olsun diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşşekürlerBir bilgisi olan vardır umarımValla bu konuyla ilgili hiç bilgim yok ne desem yalan olur ben takip ettirmedigim için normal yumurta gününden bir kaç gün önce ilişki yapıyoruz çatlama günü şans yüksek olsun diye
Bilgisi olan varsa görürse cevap verir canım:)teşşekürlerBir bilgisi olan vardır umarım
Canm ben sana mesj atcaktm sen attn evet bugn aksam baslyrz okuyoruz dualarmz kabul olcak ins :)Kızlar bugün meryem süresine başlıyoruz perşembeye cumaya bağlayan gecede RABBIM kimsenin kucagini bos bırakmasın @busraangell
Amin amin insaALLAH canım :)Canm ben sana mesj atcaktm sen attn evet bugn aksam baslyrz okuyoruz dualarmz kabul olcak ins :)
Canm bu arada adet olursan eger bsskasi okuması lazm ben olmazsm okurum sana:)Amin amin insaALLAH canım :)
Tamam canım bende olmazsam sen olursan ben okurum sana :)Canm bu arada adet olursan eger bsskasi okuması lazm ben olmazsm okurum sana:)
Tamm anlastk kuzum:)Tamam canım bende olmazsam sen olursan ben okurum sana :)
Canım çok geçmiş olsun inşallah bu ay guzel haberler alırsın..Kizlar bende 24 ocakta bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum bu ay korunma surem doluyor insallah nisan da bende hamele oldugumu ogrenirim
Insallah canim cok saolCanım çok geçmiş olsun inşallah bu ay guzel haberler alırsın..
:)))) biraz son ay olması kötü tabi , ama sene olarak erken gircek Aralık da doldurcak tam anlamıyla :))Kızlar Nisa'nda hamıle kalırsak bebek Aralık'ta doğup biryas büyükmü olacak acaba
Iyidir cnm sen. Nasilsin?Kızlar nasılsınız??
Bende iyiyim canm tessekur ederim sayfada hiç ses soluk yoktu sesleneyim dedim sen ne yaptın adet oldun mu yoksa olmadın mıIyidir cnm sen. Nasilsin?
Bende iyiyim canm tessekur ederim sayfada hiç ses soluk yoktu sesleneyim dedim sen ne yaptın adet oldun mu yoksa olmadın mıIyidir cnm sen. Nasilsin?
Yok daha olmadim ama olacak gibiyim yaa belim çookk ağrıyorBende iyiyim canm tessekur ederim sayfada hiç ses soluk yoktu sesleneyim dedim sen ne yaptın adet oldun mu yoksa olmadın mı
Baya gecikti ama demi senin 4 gün oldu mu düzenli mi oluyorsun yoksa böyle gecikiyor muYok daha olmadim ama olacak gibiyim yaa belim çookk ağrıyor