- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 158
- Konu Sahibi minikgelin
-
İyi olacak demi bunun sonucu test gunu nsl bekliycem sonucu hiç düşünemiyorum ..ilkine göre daha umut doluyum ama korkularım arada dürtüyor beni
Ben daha sansliyim Rabbim evlat nasip ederse :)
Bende evlendigimin ilk senesi düşünmedim hatta ertesi gunuhapi bile aldım ilk zamanlarda istemiyorum ..ama keske hiç hemen isteseydim doktora erken giderdim erken öğrenirdik bu durumumuzu ..belkide dogum yapmış olurdum coktan:)
Yeni evlenen kim varsa en fazla 4-5 ay bekleyip bebek yapın diyorum gercekten cok farklı bunu zamanla anlayacaksın...zamanla etrafında herkesin bebegi olacak kendini eksik hissedeceksin o bebekleri severkenki duygular cok tuhaf...abla tavsiyesi nolur bekleme yap nolur...hem niçin neyi bekliyceksin yap gitsin:)
Allah razı olsunnnn dualarınızı hep hissediyorum hep rabbim hiç birinizi darda bırakmasın
aminnnn aminnnn aminnnn cok istiyorum tarif bile edemem içimdeki duyguları...
Bu arada KiZlar ben bu sefer hiç ağlamadım ama suanda yazılarınız cok duygulandirdi beni ağlıyorum..bir insan hiç görmediği insanların duasını hisedermi hiccccccc ama ben hissediyorum öyle içten dua ediyorsunuzki tüylerim diken diken oluyor...
Biliyomusunuz bu transferimden cok umutluyum neden bilmiyorum ama ck umutluyum...
kendi kendime evde bebeklere şarkı söylüyorum
Sikildinizmi diyip evin icinde Gezdiriyorum onları açıkinca yemek yiyorum ac durmasınlar diye ...
Ben onları şimdiden cok seviyorum onlarda annelerini bırakıp gitmezler demi
Sanırım hormonlarım tavan :) birazcık kafayı yedim:)
Ah cnm bnm ah olsun. Yeni topik acarım teyzelerine:) okdr dua ediyorlar bize nederlerse yaparız:)q
canimmmmmmmmmm
hayirlisi olsun insallahhhhhh simsiki tutunsunlar sanaa ve hic birakmasinlarrr pesini :)))
ama bu bebeilser olursa guzel baslikli yeni topigini ac cnm
hakkinda hayirlisi olsun
allah emeklerini ve umutlarini bosa cikartmasin
optumm
Cnmmm tam test günüme 5 gun var ama biz ya Perşembe ya cuma yapalım dioruz tabi adet olmazsamAllahhhhhhhhhhhhhh yardımcın olsunnnnnnnnnnnnnn
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Cnmmm tam test günüme 5 gun var ama biz ya Perşembe ya cuma yapalım dioruz tabi adet olmazsam
inşallah olmazsın canım bu kadar insan dualar ediyor sanna rabbim yüzünüze güler inşallahh:))
bu arada kaç tane transfer ettiler sana
cnm rabbim gönlüne göre versin inşallah.
İns cnm bnm dualarımız kabul olur..
2 embriyo transfer ettiler cnm 3 tane istedim ben... Ama Olurda 3 ude tutarsa tasiyamayabilirmisim riske girmeyelim dediler
KiZlar ben geldim transferim bugun oldu evde yatıyorum şimdi ..
Bu sefer çok rahatım ins sonuda iyi olur :)
Nsl geçecek 12 gunins sonunda hamileyimmmmmmmmmm demek kısmet olur :)
Dualarınızı eksik etmeyin nolur:)
Canım topiğini yeni gördüm, okuduğumda inan çok üzüldüm. Ama iki embriyo transfer olmuş buna çok sevindim inşalllaah sana sım sıkı tutunurlar eğer bir rahatsızlığında yoksa inş. hamileliğinde sıkıntısız geçer. Ben de yeni evliyim ve 2 yıldır çocuk istiyorum ama eşimin birden çok hastalığı sebebiyle bebeğimiz olmuyor. Kimseye birşey söyleyemiyoruz. Soranlara ben istenmiyorum diyorum, kariyerime engel olur diyorum ama ben kariyerden de vazgeçtim aslında. Eşimin çok stresli bir iş hayatı var bu da çok etkiliyor onu. O yüzden ona baskı yapmıyorum, hadi hastaneye demiyorum, kışın başladı tedaviye ama işleri yüzünden bıraktı artık kısmetse bayramdan sonra tekrar gidecek.
Cnmmm tam test günüme 5 gun var ama biz ya Perşembe ya cuma yapalım dioruz tabi adet olmazsam
Allah seninde yardımcın olsun canımmmmm
kucağını hemencik bebişlerle doldursun inşallahhhhhhhhhhh
kızlar allah razı olsun hepinizden dualarla ayaktayız çok inanıyorum hiç birimiz birbirimizi görmedik ama hep dua ettik birbirimize..
28 senelik ömrümün en güzel gunu 9 agustos..
kelime bulamıyorum ne diycegimi bilemiyorummmm ..
ilk trasnferimden çok faklıydı hisediyordum belirtiler vardıı heppp ama işte insan korkuyor ya yoksa diye..
cok yoruldum rabbim biliyor 3.deneme okdr gözümde buyumustukii...
telefonlarımız susmuyor herkes çok mutluuu
rabbim bu duyguyu herkese yasatsın kimse mahrum kalmasınnn hep dua etcemm hep..
istemsiz aglıyorum hala ...cok şukur binlerce kez şukur..
hayallerimi gerceklestircem minik kıyafetler alcam hamile kyafetleri cocuk odası eşyası bunlar benim için ulaşması zor olan şeylerdi..şimdi tam içindeyim bunların..inşşş rabbim sonunuda hayır getirir saglıklı sıhatli evlatlar nasip eder..benim için yeni bir hayat bugunden itibaren başladı..rabbim hepinize yaşatsın inş..daha detaylı yazmak istiyorum ama tıkanıyorum yazarken aglıyorumm..allah hepnizden razı olsun
kızlar allah razı olsun hepinizden dualarla ayaktayız çok inanıyorum hiç birimiz birbirimizi görmedik ama hep dua ettik birbirimize..
Kelime bulamıyorum ne diycegimi bilemiyorummmm ..
Ilk trasnferimden çok faklıydı hisediyordum belirtiler vardıı heppp ama işte insan korkuyor ya yoksa diye..
Cok yoruldum rabbim biliyor 3.deneme okdr gözümde buyumustukii...
Telefonlarımız susmuyor herkes çok mutluuu
Istemsiz aglıyorum hala ...cok şukur binlerce kez şukur..
Hayallerimi gerceklestircem minik kıyafetler alcam hamile kyafetleri cocuk odası eşyası bunlar benim için ulaşması zor olan şeylerdi..şimdi tam içindeyim bunların..inşşş rabbim sonunuda hayır getirir saglıklı sıhatli evlatlar nasip eder..benim için yeni bir hayat bugunden itibaren başladı..rabbim hepinize yaşatsın inş..daha detaylı yazmak istiyorum ama tıkanıyorum yazarken aglıyorumm..allah hepnizden razı olsun
kelime bulamıyorum ne diycegimi bilemiyorummmm ..
ilk trasnferimden çok faklıydı hisediyordum belirtiler vardıı heppp ama işte insan korkuyor ya yoksa diye..
cok yoruldum rabbim biliyor 3.deneme okdr gözümde buyumustukii...
telefonlarımız susmuyor herkes çok mutluuu
istemsiz aglıyorum hala ...cok şukur binlerce kez şukur..
hayallerimi gerceklestircem minik kıyafetler alcam hamile kyafetleri cocuk odası eşyası bunlar benim için ulaşması zor olan şeylerdi..şimdi tam içindeyim bunların..inşşş rabbim sonunuda hayır getirir saglıklı sıhatli evlatlar nasip eder..benim için yeni bir hayat bugunden itibaren başladı..rabbim hepinize yaşatsın inş..daha detaylı yazmak istiyorum ama tıkanıyorum yazarken aglıyorumm..allah hepnizden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?