Umutlarım bitti artık :( bebegimiz olmayacakmış

q

canimmmmmmmmmm
hayirlisi olsun insallahhhhhh simsiki tutunsunlar sanaa ve hic birakmasinlarrr pesini :)))
ama bu bebeilser olursa guzel baslikli yeni topigini ac cnm
hakkinda hayirlisi olsun
allah emeklerini ve umutlarini bosa cikartmasin
optumm

Ah cnm bnm ah olsun. Yeni topik acarım teyzelerine:) okdr dua ediyorlar bize nederlerse yaparız:)

inşallah olmazsın canım bu kadar insan dualar ediyor sanna rabbim yüzünüze güler inşallahh:))
bu arada kaç tane transfer ettiler sana

İns cnm bnm dualarımız kabul olur..
2 embriyo transfer ettiler cnm 3 tane istedim ben... Ama Olurda 3 ude tutarsa tasiyamayabilirmisim riske girmeyelim dediler

ayy çok güzel düşünsene ikiz bebeişler ayy hadi ben bile heyecan yaptım inşallah seninledirler
peki yaşın kaç hani bu yeni kanun çıktı ya 35 ten sonramı 2 tane koyuyorlardı
İns cnm bnm dualarımız kabul olur..
2 embriyo transfer ettiler cnm 3 tane istedim ben... Ama Olurda 3 ude tutarsa tasiyamayabilirmisim riske girmeyelim dediler

KiZlar ben geldim transferim bugun oldu evde yatıyorum şimdi ..
Bu sefer çok rahatım ins sonuda iyi olur :)
Nsl geçecek 12 gun ins sonunda hamileyimmmmmmmmmm demek kısmet olur :)
Dualarınızı eksik etmeyin nolur:)

dualarım seninle canım inş. hamılesındir :)))

Canım topiğini yeni gördüm, okuduğumda inan çok üzüldüm. Ama iki embriyo transfer olmuş buna çok sevindim inşalllaah sana sım sıkı tutunurlar eğer bir rahatsızlığında yoksa inş. hamileliğinde sıkıntısız geçer. Ben de yeni evliyim ve 2 yıldır çocuk istiyorum ama eşimin birden çok hastalığı sebebiyle bebeğimiz olmuyor. Kimseye birşey söyleyemiyoruz. Soranlara ben istenmiyorum diyorum, kariyerime engel olur diyorum ama ben kariyerden de vazgeçtim aslında. Eşimin çok stresli bir iş hayatı var bu da çok etkiliyor onu. O yüzden ona baskı yapmıyorum, hadi hastaneye demiyorum, kışın başladı tedaviye ama işleri yüzünden bıraktı artık kısmetse bayramdan sonra tekrar gidecek.

Allah seninde yardımcın olsun canımmmmm
kucağını hemencik bebişlerle doldursun inşallahhhhhhhhhhh

kızlar allah razı olsun hepinizden dualarla ayaktayız çok inanıyorum hiç birimiz birbirimizi görmedik ama hep dua ettik birbirimize..
28 senelik ömrümün en güzel gunu 9 agustos..
kelime bulamıyorum ne diycegimi bilemiyorummmm ..
ilk trasnferimden çok faklıydı hisediyordum belirtiler vardıı heppp ama işte insan korkuyor ya yoksa diye..
cok yoruldum rabbim biliyor 3.deneme okdr gözümde buyumustukii...
telefonlarımız susmuyor herkes çok mutluuu
rabbim bu duyguyu herkese yasatsın kimse mahrum kalmasınnn hep dua etcemm hep..
istemsiz aglıyorum hala ...cok şukur binlerce kez şukur..
hayallerimi gerceklestircem minik kıyafetler alcam hamile kyafetleri cocuk odası eşyası bunlar benim için ulaşması zor olan şeylerdi..şimdi tam içindeyim bunların..inşşş rabbim sonunuda hayır getirir saglıklı sıhatli evlatlar nasip eder..benim için yeni bir hayat bugunden itibaren başladı..rabbim hepinize yaşatsın inş..daha detaylı yazmak istiyorum ama tıkanıyorum yazarken aglıyorumm..allah hepnizden razı olsun

cnm ya öyle güzel anlattın ki inşallah Allah tmamına erdirir de hayallerini gerçekleştirirsin

Canimmmmm ne kadar cok sevindim yaaa.. İnan kendim kalmış kadar sevindim.. Ama sana demiştim, hem de laf olsun diye değil, cok icime doğuyor kesin hamilesin demiştim.. Hamilelerin hisleri kuvvetli olur derler.. Demek doğruymuş.. Allah bebeğinizi önce sana sonra esine bagislasin.. Umarım sağlıkla kucağına aldığın gunü de yasarsınız.. Allahım sana binlerce kez şükürler olsun cok büyüksün yarabbim..

tatlım o kadar çok sevindim ki senin adına allahın takdiri demek ki bu zamanmış zaman. Tebrik ediyorum seni inan kendım kadar sevındım bugun aldıgım en güzel haber oldu iş yerındeyım tutamıcam kendımı aglıcam sevıncten nerdeyse kendıne cok dıkkat et iyi bak yiğenimize

Çok sevindim çok da duygulandım. Her şeyin bir vakti zamanı var, sabretmek lazım demek ki. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Aman Allahım Rabbim sonunda nasip etti desene
Allahım seni bir ömür güldürsün inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım benimmmmmmmm
sen bu güzel duyguları çokdan hakettin kız ağlattın beniiiiiiiiiiii
minik kuşlar tuttu mu şimdiiiiiii
Aman yaaaaaaa
inan bana inanamıyorummmmmmmm tatlımmmmmmmmmmmm
Allah tamamaına erdirsinnnn
kucağına almayı koklamayı nasip etsinnnnnnnn
canım benimmmmmmmm
çok şükürrrrrrrr
Rabbime binlerce şükürrrrrrrrrrrrrrrr
canımmmmmmmm
çok sevindimmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…