- Konu Sahibi minikgelin
-
Slm Kizlar herkes iyidir ins
Ben cok iyideilim dun cok kötü bı agri girdi kumildayamadim tüm gun agri kesici almak zorunda kaldım
İcimde korku var mutsuzum bebeklerim tutunmadı diye hisediyorum
Nete gelmiyorum okdr üzgünüm yatıyorum üzgün üzgün
Cok sukur bugüne gelmek bile hayaldi benim icin ins tutunur meleklerin
Sonuc kötü olsa bile deneme şansım olduğunu bilmek bile mucize
Ama cok heveslendim etrafımda herkes pervane oluyor benim icin ins herkesi sevindiririm Dunki agri beni cok korkuttu icim huzursuz dua edin nolur Rabbim tamamına erdirsin
Merhaba kıslar Beklemedeyim bugun 6. Gunum nsl zaman geçecek bilmiyorum 1 gunu 1 hafta gibi yasıyorum pazara idrar testi Pazartesi'ne. Kan testi yapcam ay yazarken heycanlaniyirummmm :))) ins guzel haberle gelirim
Eğer sonuc olumsuz olsa bile deneme şansım varya o dünyalara bedel:)
merhaba kıslar beklemedeyim bugun 6. Gunum nsl zaman geçecek bilmiyorum 1 gunu 1 hafta gibi yasıyorum pazara idrar testi pazartesi'ne. Kan testi yapcam ay yazarken heycanlaniyirummmm :))) ins guzel haberle gelirim
eğer sonuc olumsuz olsa bile deneme şansım varya o dünyalara bedel:)
slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..
herşeyin hayırlısı bugune geldigim içinde binlerce kez şükür dondurulmuş embriyolarım var onlarla denerim bi kaç ay sonraa inş onda tutar ama hiç sebeb yokken tutunmadı ise bidahaki denemeye neden tutunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?