- 11 Nisan 2010
- 85
- 1
- 296
- Konu Sahibi minikgelin
-
Suanda hastahanedeyim transferim oldu
Transferim tam bittiğinde doktor ekrandan gösterdi bebeklerimi ağladım sevinçten inanamadım o ani yaşadığıma kandil gunü transferim oldu cok sukur binlerce kez sukur
Allahım hepinizden razı olsun dualarla donüyor bu dünya allahım isteyen herkese nasip etsin ins:) cok mutluyum suanda anneyim cok garip cok:)
Canlarım benim yazılarınızı şimdi okudum nekdr guzel yüreklisiniz inanır hep aklimdasiniz hep dua ettiniz bana Rabbim ins dualarımızın sonucunu gösterir iki tane minik yavrumuz dogumunuda nasip eder
Bugün sedyede transferden sonra yatarken ins dogum icin de yatarım bu masaya dedim
İnanamıyorum hala sürekli seviyorum az once esime cocukların bsyler istiyor marketten al dedim göbeğimi sevip markete gitti esim bunu yasadım ya şükürlerim sonsuz Rabb'ime hayalimden bile daha guzel seyler nasip etti Rabbim kimseyi darda bırakmasın ins 12 gun sonrada hamileyim diye yazarım :)
Canlarım benim yazılarınızı şimdi okudum nekdr guzel yüreklisiniz inanır hep aklimdasiniz hep dua ettiniz bana Rabbim ins dualarımızın sonucunu gösterir iki tane minik yavrumuz dogumunuda nasip eder
Bugün sedyede transferden sonra yatarken ins dogum icin de yatarım bu masaya dedim
İnanamıyorum hala sürekli seviyorum az once esime cocukların bsyler istiyor marketten al dedim göbeğimi sevip markete gitti esim bunu yasadım ya şükürlerim sonsuz Rabb'ime hayalimden bile daha guzel seyler nasip etti Rabbim kimseyi darda bırakmasın ins 12 gun sonrada hamileyim diye yazarım :)
Âmin ins cnm bnm dikkat ediyorum ins Rabbim tutunmalarını nasip eder guzel haberlerle gelirim:)canımm güzel arkadaşımmm çok sevindimmm haberlere Rabbimin izniyle yazacaksınn 12 gün sonra hamileyimm ikizlerim geliyor diye kendine dikkat et Allaha emanet ol
Ben hep buraya gelip yazılarınızı okuyunca ağlıyorum yine ağladım:) Sevinc göz yasları bunlar allahım kimseyi darda bırakmasınbi çırpıda okudum tüm sayfaları ağlayarak o kadar mutlu oldum ki adına anlatamam...,çok zor beklemek 9 aydır bende istiyorum deliler gibi anne olabilecek miyim acaba bende her gün bunu düşünüyorum ben kontrollerimi yaptırdım herşey normal dedi eşimdende istedi ama daha vermedik senin yaşadıklarını okyuynca şimdide bunun için korktum Allahım kimseyi bununla imtihan etmesin hepimizin yüzünün güldürsün...
Yaaa nöbette degilmisin :) sonucumu nobetteyken oku :))))) cok mutluyum cnm bnm tarf et desen hiç Bsye benzemiyor ins tutunurlar bana:)canım benim bugün nöbette değilim ama bende durum değişmedi.yine ağlattın beni.ama bu sefer sevinç gözyaşlarıydı.rabbim öyle büyük ki.bak o isterse neler olmaz.12 gün sonrayı merakla bekleyeceğim.inşallah upuzun hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim yazarsın. sen bize de bebişlerinle birlikte dua et olur mu.kendine iyi bak.sevgilerimle...
Oyy sası olayimmmmmm bebislerim gelsin yeterki:) resim çekip koyarım :)canım çok sevindim haydi hayırlı uğurlu olsun inşallah herşey yolunda gider 2 cik bebişin olur kucağına da alırsın
sonrada peşlerinde koşmaktan gözlerin pörtler ikiz analarının gözleri şaşı olurmuş biri oraya biri buraya koşuştururmuş ikisine de yetişemez şaşı olurmuş he he...
artık sende şaşılar sınıfına katılacan canım ne güzel allah o günleri görmek nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh
Aglamaaaacnm minikgelin bacım bu yazıyı okurmusun bilmam ama ilk yazdıklarını oturunca nasıl ağladım bilemezsin nasıl üzüldüm kardeşimmişsin gibi sonuçta ademden kardeşiz din kardeşiyiz sonra yazdıklarını okuyunca daha çok ağladım dualarım seninle rabbim kandil gecesi yapılan duaların yüzü suyu hürmetine dünyaya yeni gözlerini açmış günahsız sabiler yüzü suyu hürmetine kucağını bir değil bir kaç sabiyle doldursun inş. bacım herşey gönlünce olsun anne olmayı herkese nasip etsin inş. birde hamileyim dersen göz yaşlarım bitecek olsun sana feda olsun bacım haberlerini öyle bekliyorumki ben haber alacakmışım gibi :)
Pamukkkk dinleniyorum wc ve yemek icin kalkıyorum.gece hep yan yattım bsy olurmu korkuyorum hep sırt üstü yaramıyorum ins bsy olmaz karnım ağrıyor kasıklarımda ara ara ağri var okdr bol vitaminli seyler yiyorum ömrümde sut içmeyen ben sabah sut ictim bebislerim beslensin diye korkuyorum ins bana tutunmuslardircanım ne durumdasın dinlenmeye devam mı?
yok cnm bnm görmedim valla yazdığını kuruma bakma olurmu okumamış olabilirim ..iyiisin demi gorusmeyeli özledim :)minikgelinim canım ablam :) msj attım ama görmedin sanırım.çok çok sevindim senin adına Allah yüzünü güldürsün inş. devamı gelsin bebişlerin sana tutunsun sonrada doguversinler:) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Allahım ne güzel bir haber bu
umarım 10 gün sonra burada en mutlu haberini veririsin
Pamukkkk dinleniyorum wc ve yemek icin kalkıyorum.gece hep yan yattım bsy olurmu korkuyorum hep sırt üstü yaramıyorum ins bsy olmaz karnım ağrıyor kasıklarımda ara ara ağri var okdr bol vitaminli seyler yiyorum ömrümde sut içmeyen ben sabah sut ictim bebislerim beslensin diye korkuyorum ins bana tutunmuslardir
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?