Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet gecikmeden test yapılmamalı positif çıkabilir varsa ne alaa ama negatif çıkıncada aldırış etmemek lazım bence kuzum çünkü çok erkenYa koca topikte kimse hamile kalamadı ya da çok acele davranıyoruz erkenden test yapıyoruz
Öyle bebeğim adeti bekliyorum daha olcak gibi değilim ama bakalımAdet gecikmeden test yapılmamalı positif çıkabilir varsa ne alaa ama negatif çıkıncada aldırış etmemek lazım bence kuzum çünkü çok erken
İnşallah vardır bebişlerimiz kuzum inşallah. Rabbim diliyen isteyen herkese hepimize daha fazla uğraştırmadan yıpratmadan versin inşallahÖyle bebeğim adeti bekliyorum daha olcak gibi değilim ama bakalım
Amin canım benim aminnnİnşallah vardır bebişlerimiz kuzum inşallah. Rabbim diliyen isteyen herkese hepimize daha fazla uğraştırmadan yıpratmadan versin inşallah
Sonuç girilmemiş ilk ben olayım bugün itibariyle hamileyimMerhaba bayanlar ocak ayı ilk tedavim negatif sonuçlanmasından sonra umutlar şubata kaldı.
bugün itibariyle hem klomen hem femara ikisi bir kullanıp yeni aya adım atıyorum. Kullananlar birlikte takip edelim, birbirize danışalım, sohbet muhabbet edelim, kafamızı dağıtalım
Arkadaşlar tablodaki bilgileri paylaşırsanız tabloya ekleyeceğim. Böylelikle birbirimizle daha kolay istişareleyebiliriz.
İSİM KULLANILAN İLAÇ KULLANILAN KÜR VARSA OLAN SORUN BAT SONUÇ @nm88326 31 OCAK @selcanevrenn20 - - - 4-5 ŞUBAT @ugurluyolum femara,ovitrelle,inofolic - - 6 ŞUBAT @Zeyno2734 femara - - 11 ŞUBAT @turuncu_girl - - - 14 ŞUBAT @Eylul38 - - - 14 ŞUBAT @Brctks klomen,ovitrelle,inofolic yumurta tembelliği 14 ŞUBAT sev9 klomen,ovitrelle,
inofolic, glifor- - 14 ŞUBAT @izmirlibjkkartal femara Eşi çaksır suyu,
kendi soğan kürü- 15 ŞUBAT
A Asenaasena96 klomen,inofolic bal,tarçın,çörekotu pko 16 ŞUBAT @kbradlk letresan,ovitrelle 17 ŞUBAT Cookiie femara,klomen,ovitrelle,
matofin,regenesis max- pko, 2 dış gebelik 17 ŞUBAT @Baede progestan, glifor,folbiol - pko 17 ŞUBAT @Mordus - 18 ŞUBAT B byzz1 klomen,ovitrelle,glifor,
folbiol- - 18 ŞUBAT @pnaarozeer femara, ovitrelle,folbiol - pko 19 ŞUBAT B Bebyssss fostimon,ovitrelle(aşılama) - 21 ŞUBAT @Siyahhhinci femara,ovitrelle 25 ŞUBAT @Gizemm0 - - 2 kimyasal gebelik 26 ŞUBAT @Duygu933 klomen - - 27 ŞUBAT @kizinbiri9 femera,promotil women probolis,arısütü,polen,bal 2 kayıp, pıhtılaşma 5 MART @mrsbride klomen - - 6 MART @mntait femara,ovitrelle bal,tarçın,çörekotu 7 MART @newmoon10 femara,ovitrelle - - 7 MART @Tuanna_ femara,ovitrelle,regenesis max,
venatura inositol, omepa,
ocean d vit.her gün yoğurt içine
1 çk keten tohumu8 MART @sutlaacc klomen,ovitrelle, glifor, folidays - - 9 MART
Çok mutlu oldum hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğinSonuç girilmemiş ilk ben olayım bugün itibariyle hamileyim
Teşekkür ederim amin inşallahÇok mutlu oldum hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin
Gözün aydın canımSonuç girilmemiş ilk ben olayım bugün itibariyle hamileyim
Teşekkür ederimGözün aydın canım
Hayırlı olsun canımm kaçıncı gün öğrendinSonuç girilmemiş ilk ben olayım bugün itibariyle hamileyim
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah bizlere de dua etmeyi unutma hamişlerin duası kabul derlerSonuç girilmemiş ilk ben olayım bugün itibariyle hamileyim
İnşallah inşallah ben 1,5 senedir ailemden yakınlarından almadigim aklı duayı buradaki güzel insanlardan aldım Allah hepinize birer tane ikişer tane verir inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah bizlere de dua etmeyi unutma hamişlerin duası kabul derler
Yok canım tekrarlamadım. Aslında bugün adet olurum diye bekledim ama olmadım. Akşam kan vermeye gidebilirim. İdrar testi bi pozitif bi negatif moral bozuyo. Hiç olmazsa hamile değilsem bile bnde diğer aya adapte olayımturuncu_girl canım tekrarladınmı testi
Tebrik ederim. Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun Darısı bana ve kızlara inş dua et bizlere canımSonuç girilmemiş ilk ben olayım bugün itibariyle hamileyim
İnşallah canım benim gönlüm kalbim aklım hep sizinleTebrik ederim. Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun Darısı bana ve kızlara inş dua et bizlere canım
Varr hem de gayet gözüküyoKızlar bu teste çok hafif bi çizgi var mı sizce bana mı öyle geliyo