- 8 Kasım 2019
- 20.578
- 35.828
Merhaba bayanlar ocak ayı ilk tedavim negatif sonuçlanmasından sonra umutlar şubata kaldı.
bugün itibariyle hem klomen hem femara ikisi bir kullanıp yeni aya adım atıyorum. Kullananlar birlikte takip edelim, birbirize danışalım, sohbet muhabbet edelim, kafamızı dağıtalım
Arkadaşlar tablodaki bilgileri paylaşırsanız tabloya ekleyeceğim. Böylelikle birbirimizle daha kolay istişareleyebiliriz.
bugün itibariyle hem klomen hem femara ikisi bir kullanıp yeni aya adım atıyorum. Kullananlar birlikte takip edelim, birbirize danışalım, sohbet muhabbet edelim, kafamızı dağıtalım
Arkadaşlar tablodaki bilgileri paylaşırsanız tabloya ekleyeceğim. Böylelikle birbirimizle daha kolay istişareleyebiliriz.
İSİM | KULLANILAN İLAÇ | KULLANILAN KÜR | VARSA OLAN SORUN | BAT | SONUÇ | ||||||
Nm88326 | 31 OCAK | ||||||||||
S selcanevrenn20 | - | - | - | 4-5 ŞUBAT | |||||||
ugurluyolum | femara,ovitrelle,inofolic | - | - | 6 ŞUBAT | |||||||
Z Zeyno2734 | femara | - | - | 11 ŞUBAT | |||||||
T turuncugirl | - | - | - | 14 ŞUBAT | |||||||
E Eylul38 | - | - | - | 14 ŞUBAT | |||||||
Ay tenli anne | klomen,ovitrelle,inofolic | yumurta tembelliği | 14 ŞUBAT | ||||||||
sev9 | klomen,ovitrelle, inofolic, glifor | - | - | 14 ŞUBAT | |||||||
izmirlibjkkartal | femara | Eşi çaksır suyu, kendi soğan kürü | - | 15 ŞUBAT | |||||||
A Asenaasena96 | klomen,inofolic | bal,tarçın,çörekotu | pko | 16 ŞUBAT | |||||||
Drdr17 | letresan,ovitrelle | 17 ŞUBAT | |||||||||
Cookiie | femara,klomen,ovitrelle, matofin,regenesis max | - | pko, 2 dış gebelik | 17 ŞUBAT | |||||||
Baede | progestan, glifor,folbiol | - | pko | 17 ŞUBAT | |||||||
Mordus | - | 18 ŞUBAT | |||||||||
B byzz1 | klomen,ovitrelle,glifor, folbiol | - | - | 18 ŞUBAT | |||||||
pnaarozeer | femara, ovitrelle,folbiol | - | pko | 19 ŞUBAT | |||||||
B Bebyssss | fostimon,ovitrelle(aşılama) | - | 21 ŞUBAT | ||||||||
S Siyahhhinci | femara,ovitrelle | 25 ŞUBAT | |||||||||
Gizemm0 | - | - | 2 kimyasal gebelik | 26 ŞUBAT | |||||||
Jane Jetgil | klomen | - | - | 27 ŞUBAT | |||||||
kizinbiri9 | femera,promotil women | probolis,arısütü,polen,bal | 2 kayıp, pıhtılaşma | 5 MART | |||||||
mrsbride | klomen | - | - | 6 MART | |||||||
M Mucizegibiii | femara,ovitrelle | bal,tarçın,çörekotu | 7 MART | ||||||||
newmoon10 | femara,ovitrelle | - | - | 7 MART | |||||||
Tuanna_ | femara,ovitrelle,regenesis max, venatura inositol, omepa, ocean d vit. | her gün yoğurt içine 1 çk keten tohumu | 8 MART | ||||||||
sutlaacc | klomen,ovitrelle, glifor, folidays | - | - | 9 MART |
Son düzenleme: