Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cookiie

Canımın minik parçası 💜 Güzel kızım 🐣
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
20.578
35.828
Merhaba bayanlar ocak ayı ilk tedavim negatif sonuçlanmasından sonra umutlar şubata kaldı.

bugün itibariyle hem klomen hem femara ikisi bir kullanıp yeni aya adım atıyorum. Kullananlar birlikte takip edelim, birbirize danışalım, sohbet muhabbet edelim, kafamızı dağıtalım 😊

Arkadaşlar tablodaki bilgileri paylaşırsanız tabloya ekleyeceğim. Böylelikle birbirimizle daha kolay istişareleyebiliriz. 💐

İSİMKULLANILAN İLAÇKULLANILAN KÜRVARSA OLAN SORUNBATSONUÇ
Nm88326 Nm88326 31 OCAK
S selcanevrenn20 ---4-5 ŞUBAT
ugurluyolum ugurluyolum femara,ovitrelle,inofolic--6 ŞUBAT
Z Zeyno2734 femara--11 ŞUBAT
T turuncugirl ---14 ŞUBAT
E Eylul38 ---14 ŞUBAT
Ay tenli anne Ay tenli anne klomen,ovitrelle,inofolicyumurta tembelliği14 ŞUBAT
sev9 sev9 klomen,ovitrelle,
inofolic, glifor
--14 ŞUBAT
izmirlibjkkartal izmirlibjkkartal femaraEşi çaksır suyu,
kendi soğan kürü
-15 ŞUBAT
A Asenaasena96 klomen,inofolicbal,tarçın,çörekotupko16 ŞUBAT
Drdr17 Drdr17 letresan,ovitrelle17 ŞUBAT
Cookiie Cookiie femara,klomen,ovitrelle,
matofin,regenesis max
-pko, 2 dış gebelik17 ŞUBAT
Baede Baede progestan, glifor,folbiol-pko17 ŞUBAT
Mordus Mordus -18 ŞUBAT
B byzz1 klomen,ovitrelle,glifor,
folbiol
--18 ŞUBAT:anneadayı:
pnaarozeer pnaarozeer femara, ovitrelle,folbiol-pko19 ŞUBAT
B Bebyssss fostimon,ovitrelle(aşılama)-21 ŞUBAT:anneadayı:
S Siyahhhinci femara,ovitrelle25 ŞUBAT
Gizemm0 Gizemm0 --2 kimyasal gebelik26 ŞUBAT
Jane Jetgil Jane Jetgil klomen--27 ŞUBAT
kizinbiri9 kizinbiri9 femera,promotil womenprobolis,arısütü,polen,bal2 kayıp, pıhtılaşma5 MART
mrsbride mrsbride klomen--6 MART
M Mucizegibiii femara,ovitrellebal,tarçın,çörekotu7 MART
newmoon10 newmoon10 femara,ovitrelle--7 MART
Tuanna_ Tuanna_ femara,ovitrelle,regenesis max,
venatura inositol, omepa,
ocean d vit.
her gün yoğurt içine
1 çk keten tohumu
8 MART
sutlaacc sutlaacc klomen,ovitrelle, glifor, folidays--9 MART

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar ocak ayı ilk tedavim negatif sonuçlanmasından sonra umutlar şubata kaldı.

bugün itibariyle hem klomen hem femara ikisi bir kullanıp yeni aya adım atıyorum. Kullananlar birlikte takip edelim, birbirize danışalım, sohbet muhabbet edelim, kafamızı dağıtalım 😊

Canım ben de bu ay ilk defa femara kullanacağım inşallah, cumaya dr. randevum var, umarım o tarihe kadar adet olurum.. bizim 2 sene olacak, sadece 1 kez kimyasal oldu. siz kaç zamandır istiyorsunuz?

Canım ben de bu ay ilk defa femara kullanacağım inşallah, cumaya dr. randevum var, umarım o tarihe kadar adet olurum.. bizim 2 sene olacak, sadece 1 kez kimyasal oldu. siz kaç zamandır istiyorsunuz?
İlk defamı başlayacaksın canım hayırlısı olsun tedavin şimdiden 😊
Biz hemen hemen 1 bucuk yıldır istiyoruz. 2 kere dış gebelik süpheli sağlıksız gebelik geçirdim iğneyle düşük yaptım. İğneden dolayı aralarda toplam 6 ay falan korunmalı geçti. Sonrasında hazirandan beri daha bir gebelik elde edemedik😊

İlk defamı başlayacaksın canım hayırlısı olsun tedavin şimdiden 😊
Biz hemen hemen 1 bucuk yıldır istiyoruz. 2 kere dış gebelik süpheli sağlıksız gebelik geçirdim iğneyle düşük yaptım. İğneden dolayı aralarda toplam 6 ay falan korunmalı geçti. Sonrasında hazirandan beri daha bir gebelik elde edemedik😊
Rahim filmi çektirdiniz mi. Dış gebelik vb durumlar genelde rahimde veya yumurtalıklarda tıkanıklılıktan kaynaklanıyormuş

Rahim filmi çektirdiniz mi. Dış gebelik vb durumlar genelde rahimde veya yumurtalıklarda tıkanıklılıktan kaynaklanıyormuş
Evet çekildim temiz çıktı. Son dış gebelikten sonra çekildim hemen 6 ay etkisi oluyomuş bunu değerlendirmek istedim ama malesef nasip olmadı bidaha 8 ay flaan oldu çekileli

Klomeni biliyorum da diğeri ne için

Bende geldimmmmm 😂🥰💞

Bende pazar günü adet oldum..yani bu ayda olmadi maalesef..umutlar subata..bugun doktora gittim klomene basladim hormon testi yaptilar hersey normal..daha òncede klomen kullanmistim olmadi..rahim filmi cekildim sonrasinda bi sorun yok dendi.. bakalim bu ay olacak mi cok merak ediyorum.. her ne kadar takmamaya calissamda mümkun olmuyo maalesef her ay cok üzülüyorum..insaallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim icinde de bana 😊

Bende pazar günü adet oldum..yani bu ayda olmadi maalesef..umutlar subata..bugun doktora gittim klomene basladim hormon testi yaptilar hersey normal..daha òncede klomen kullanmistim olmadi..rahim filmi cekildim sonrasinda bi sorun yok dendi.. bakalim bu ay olacak mi cok merak ediyorum.. her ne kadar takmamaya calissamda mümkun olmuyo maalesef her ay cok üzülüyorum..insaallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim icinde de bana 😊
Hadi hayırlısı olsun tedavin canım, ne kadar süredir istiyorsun ilkmi olucak nasipse 😊
Benim doktorum hormonlarıma hiç bakmıyor ya🙄

malesef takmamaya calışsakta sürekli aklımızda oluyor. Hele evde olan insan oturup oturup düşünüyor sanki🙄

Evet canim 4 ay önce klomen kullanmistim olmayinca rahim filmi istedi..sorun cikmadi..3 ay daha dene olmazsa tekrar gel dedi..veee olmadi tekrar gittim bugun ve tekrar klomeme basladim
İnşallah bu seferki güzel sonuçlanır, eşinde kontrol oldumu, gerci doktorun yönlendirir seni de. Sebep olmasa da hep bi vakti var canım vakti gelmeden hiçbişey olmuyor 😊

Hadi hayırlısı olsun tedavin canım, ne kadar süredir istiyorsun ilkmi olucak nasipse 😊
Benim doktorum hormonlarıma hiç bakmıyor ya🙄

malesef takmamaya calışsakta sürekli aklımızda oluyor. Hele evde olan insan oturup oturup düşünüyor sanki🙄
Tesekkur ederimm..1seneden fazladir olmayinca eylul ayinda doktora basvurdum..süt hormonum yüksek cikiyodu benim..süt korur derlerya büyüklerimiz dogruymus demekki..ama bende polikistik over de var..sende hormonlarina bi baktir bence..evet yaaa sürekli aklimdaaa cikaramiyorum kafamdan

İnşallah bu seferki güzel sonuçlanır, eşinde kontrol oldumu, gerci doktorun yönlendirir seni de. Sebep olmasa da hep bi vakti var canım vakti gelmeden hiçbişey olmuyor 😊
Cok tesekkur ederimm..Eşim gitmedi yaa bu ay israr edince tamam gidicem dedim ama bakalim gider mi bilmiyorum.eşler gidince zorlu bi surecmi oluyor hic bilmiyorum

X