şu an kaçıncı gündesin canım belirtilerin inşallah habercidirCanım benimde ağrım vardı biliyosun. 6,7,8. Günlerde hareketimi kısıtlıcak kadar sağ kasığımda aşırı batma vardı. Karnım belimde ağrı vardı regli olcak gibi. 9. Gün geçti o ağrılar büyük oranda. 10. Gün göğüs hassasiyeti başladı. Akıntım arttı. Biraz iş yapayım belimin ortası ağrıdı yemek yaparken bile belim ağrıdı düşün dinlenince geçti. Bakalım bugünden sonra nolcak
Klomeni kahvaltıdan ve akşam yemeğinden hemen sonra bol su ile içiyorum. Yemek saatlerimiz düzenli olduğu için saat hesaplamadım.Kızlar siz klomen veya Femarayı tok karna mı alıyorsunuz? saat kaçta almak en iyisi acaba?
Sizin sorununuz ne acaba çok üzüldüm allah yardım etsin bende 1,5 yıl oldu tam bekliyorum öyle çaresizÖyle canım var bi vakti saati. Adetime 4 gün var normalde benim doktor geçmeden yapma demişti negatif görsem de içimde hep umut var adet geçmedi diye. Ama artık o umut küçücük kaldı tabi. 1 buçuk yıl oldu bizimde. Ben de biraz ara verip aşılayamaya geçmeye karar verdim eşim de aşılama ihtimali düşük tüp bebek için para biriktiririz o sürede akışına bırakırız daha iyi olur diyo bilmiyorum ben de kararsız kaldım bir iki güne toplarım kafayı bakalım
hadi inşallah bize de haber veeerrrElimde kalmadı. Eğer bugün adet olmazsam ki kasık ve bel ağrım var bayağı kan vermeyi düşünüyorum.
ah tamam kuzuAy yok şimdi kalbim dayanmaz onu görmeye 18 aydır bekliyorum az daha beklerim almak için
İğne günü haric 11. Günüm canım. Bakalım gelmezse yarın belki yaparım testşu an kaçıncı gündesin canım belirtilerin inşallah habercidir
Görünürde bi sorun yok canım pko görünümü varmş ama lh 6 yani engel olcak diye bişey de yok her ay yumurtam çatlıyo regl düzenli ama olmuyo işteSizin sorununuz ne acaba çok üzüldüm allah yardım etsin bende 1,5 yıl oldu tam bekliyorum öyle çaresiz
hadi inşallah bize de haber veeerrr
Heh işte evet canım sen demiştin doğru. Korktuğum bu benimde çünkü normalde de çok sancılı geçiyo naptın ilaç aldın mı canım iyi gelen bişey oldu mu önerebileceğin? Bırakıcam zaten ya tedavi felan olmucam bünyemizde düzen mafolduCanım benim de öyle oldu ve adetim çok ağrılı geçti ilk gün ayakta duramadım resmen
İnşallah kullanirsin cnm benimKuzumm ağlama ağlamabakalım ben kullanabilecekmiyim kenarda köşede beklicekmi linkini atayım beğendiysen istersen. Nasıl gelir bilmiyorumda
Benimde geçen ay çok ağrılı oldu. Gece geldi sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan canımmGörünürde bi sorun yok canım pko görünümü varmş ama lh 6 yani engel olcak diye bişey de yok her ay yumurtam çatlıyo regl düzenli ama olmuyo işte
Heh işte evet canım sen demiştin doğru. Korktuğum bu benimde çünkü normalde de çok sancılı geçiyo naptın ilaç aldın mı canım iyi gelen bişey oldu mu önerebileceğin? Bırakıcam zaten ya tedavi felan olmucam bünyemizde düzen mafolduüzüntüsü yetmiyo bi de sancısı var
İnşallah yavrummİnşallah kullanirsin cnm benim
Yok canım ben hala adet olamadımMerhaba tekrardan ben yorumları çok takip edemedim ne durumdasınız ben dün regl oldum
Ahh bebeğim bu ay yaşama inşallah hamilesindirBenimde geçen ay çok ağrılı oldu. Gece geldi sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan canımm
İnşallah yavrumm
Ayy hadi inşallaaahhh haber ver bize deah tamam kuzu
Klomen neden günde 3 tane verdi acaba sana ben günde 1 kullanıyırumBu ilk kullanışım bu arada
Canım benim zor büyümüştü ilk ay biraz. Ama 2. Ay toparladı. İnsülin ilacı verdi destek belki onun sayesindedir. Bu ayda günde 3 klomen 3 gün kullandım. Güzel sonuc aldım kuzum ama bakalım sonu nasıl olcak
İğne günü haric 11. Günüm canım. Bakalım gelmezse yarın belki yaparım test
regl ağrısı için bir önerim var kızlar, regl gelmeden birkaç gün önce ve regl ağrısı olan günlerde civanperçemi çayı içmeniz. Yalnız sıcak suya 2 tatlı kaşığı ve sadece 1 dk demleme süresi... Normalde ben 3 majezik, 3-4 çeşit bitki çayı ve karnıma da sıcak su torbası veya kısık ütü koyardım.. ama şuan 1 ağrı kesici ve bu çaydan 2 bardak içiyorum günde...Canım benim de öyle oldu ve adetim çok ağrılı geçti ilk gün ayakta duramadım resmen
Eşine bakıldı mı peki olma alakalıdır. bir de clife denedin mi ? Denemediysen tavsiye ederimGörünürde bi sorun yok canım pko görünümü varmş ama lh 6 yani engel olcak diye bişey de yok her ay yumurtam çatlıyo regl düzenli ama olmuyo işte
Heh işte evet canım sen demiştin doğru. Korktuğum bu benimde çünkü normalde de çok sancılı geçiyo naptın ilaç aldın mı canım iyi gelen bişey oldu mu önerebileceğin? Bırakıcam zaten ya tedavi felan olmucam bünyemizde düzen mafolduüzüntüsü yetmiyo bi de sancısı var
Sağol kuzum güzel dileğin için, bakalım inşallahAhh bebeğim bu ay yaşama inşallah hamilesindirBiliyorum işte söylüyodunuz siz hep. O hissettiğim ağrı kalıcı olursa ben hastanelik olurum ahhh diye diye kalakalıyorum ağrı girince. Belki ağrı eşiğim düşüktür bilmiyorum zaten içim acıyo bi de ağrısı. Alt üst oldum ya adet öncesi sendromu da çok ağır geçiyo göğüslerim de çok ağrı yaptı. O kadar hormon nolcak tabi sonucu negatif olursa bu olacak çekicez işte böyle
Umarım canım vericem tabi mutlakaaAyy hadi inşallaaahhh haber ver bize debu son klomen olur umarım
İnşallah kuzum bekleyip görücemhmm... canım çok geçmiş olsun... Bir umur inşallah değilsindir ama...
Canım slm dün hemsireden öğrendiğim kadarıyla anlatayım içerisinden biraz havayı veriyorsun çok olmadan akityrsun içerisindeki ilaç hava verince zaten iğnenin seviyesine geliyorKızlar bisey sormak istiyorum ovitrelleyi kendiniz vurulurken içinde kalan havayı boşaltıp biraz boşa akıtıyor musunuz? Ben bu ay kendim yapmayı düşünüyorum da. Kendi yapanlardan fikir alabilir miyim?
Test yaptım mı var mı bişeYok canım ben hala adet olamadımSinir oldum artık
Canım valla sanki umudum yok gibi. Bugün bi sıkıntılıyım cidden içim daralıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?