Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şu an kaçıncı gündesin canım belirtilerin inşallah habercidir

Kızlar siz klomen veya Femarayı tok karna mı alıyorsunuz? saat kaçta almak en iyisi acaba?
Klomeni kahvaltıdan ve akşam yemeğinden hemen sonra bol su ile içiyorum. Yemek saatlerimiz düzenli olduğu için saat hesaplamadım.

Sizin sorununuz ne acaba çok üzüldüm allah yardım etsin bende 1,5 yıl oldu tam bekliyorum öyle çaresiz
Elimde kalmadı. Eğer bugün adet olmazsam ki kasık ve bel ağrım var bayağı kan vermeyi düşünüyorum.
hadi inşallah bize de haber veeerrr

Ay yok şimdi kalbim dayanmaz onu görmeye 18 aydır bekliyorum az daha beklerim almak için
ah tamam kuzu

Klomen neden günde 3 tane verdi acaba sana ben günde 1 kullanıyırum Bu ilk kullanışım bu arada
Canım benim zor büyümüştü ilk ay biraz. Ama 2. Ay toparladı. İnsülin ilacı verdi destek belki onun sayesindedir. Bu ayda günde 3 klomen 3 gün kullandım. Güzel sonuc aldım kuzum ama bakalım sonu nasıl olcak

şu an kaçıncı gündesin canım belirtilerin inşallah habercidir
İğne günü haric 11. Günüm canım. Bakalım gelmezse yarın belki yaparım test

Sizin sorununuz ne acaba çok üzüldüm allah yardım etsin bende 1,5 yıl oldu tam bekliyorum öyle çaresiz

hadi inşallah bize de haber veeerrr
Görünürde bi sorun yok canım pko görünümü varmş ama lh 6 yani engel olcak diye bişey de yok her ay yumurtam çatlıyo regl düzenli ama olmuyo işte
Canım benim de öyle oldu ve adetim çok ağrılı geçti ilk gün ayakta duramadım resmen
Heh işte evet canım sen demiştin doğru. Korktuğum bu benimde çünkü normalde de çok sancılı geçiyo naptın ilaç aldın mı canım iyi gelen bişey oldu mu önerebileceğin? Bırakıcam zaten ya tedavi felan olmucam bünyemizde düzen mafoldu üzüntüsü yetmiyo bi de sancısı var

Benimde geçen ay çok ağrılı oldu. Gece geldi sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan canımm
İnşallah kullanirsin cnm benim
İnşallah yavrumm

Benimde geçen ay çok ağrılı oldu. Gece geldi sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan canımm

İnşallah yavrumm
Ahh bebeğim bu ay yaşama inşallah hamilesindir Biliyorum işte söylüyodunuz siz hep. O hissettiğim ağrı kalıcı olursa ben hastanelik olurum ahhh diye diye kalakalıyorum ağrı girince. Belki ağrı eşiğim düşüktür bilmiyorum zaten içim acıyo bi de ağrısı. Alt üst oldum ya adet öncesi sendromu da çok ağır geçiyo göğüslerim de çok ağrı yaptı. O kadar hormon nolcak tabi sonucu negatif olursa bu olacak çekicez işte böyle

Ayy hadi inşallaaahhh haber ver bize de bu son klomen olur umarım

Canım benim de öyle oldu ve adetim çok ağrılı geçti ilk gün ayakta duramadım resmen
regl ağrısı için bir önerim var kızlar, regl gelmeden birkaç gün önce ve regl ağrısı olan günlerde civanperçemi çayı içmeniz. Yalnız sıcak suya 2 tatlı kaşığı ve sadece 1 dk demleme süresi... Normalde ben 3 majezik, 3-4 çeşit bitki çayı ve karnıma da sıcak su torbası veya kısık ütü koyardım.. ama şuan 1 ağrı kesici ve bu çaydan 2 bardak içiyorum günde...

Eşine bakıldı mı peki olma alakalıdır. bir de clife denedin mi ? Denemediysen tavsiye ederim

Sağol kuzum güzel dileğin için, bakalım inşallah inşallah çok daha fazla ağrımaz kuzum benimde belimden karnıma yumurtalıklarıma durduraksız gezmişti sancı
Ayy hadi inşallaaahhh haber ver bize de bu son klomen olur umarım
Umarım canım vericem tabi mutlakaa

Kızlar bisey sormak istiyorum ovitrelleyi kendiniz vurulurken içinde kalan havayı boşaltıp biraz boşa akıtıyor musunuz? Ben bu ay kendim yapmayı düşünüyorum da. Kendi yapanlardan fikir alabilir miyim?

Kızlar bisey sormak istiyorum ovitrelleyi kendiniz vurulurken içinde kalan havayı boşaltıp biraz boşa akıtıyor musunuz? Ben bu ay kendim yapmayı düşünüyorum da. Kendi yapanlardan fikir alabilir miyim?
Canım slm dün hemsireden öğrendiğim kadarıyla anlatayım içerisinden biraz havayı veriyorsun çok olmadan akityrsun içerisindeki ilaç hava verince zaten iğnenin seviyesine geliyor

Slm bugünü zor ettim beklerken dr ye sordum pazartesi kan testi vereyim mi diye dr de çarşamba ver daha garanti olsun dedi moralim bozuldu☹

Selam kızlar. Bende bu ay yumurtlama tedavisine başlayacağım nasipse. Süreç nasıl işleyecek hiç bilmiyorum. Şuan reglimin ilk günü. 50-60 günde bir adet oluyorum. Son yaptırdığım testlerde herhangi bir sorun çıkmadı. Salı günü tekrar randevum var. Yine tahlil falan yapılacak. 1 seneden fazladır korunmuyoruz. Doktor eşimden test istedi sonucları iyi. Sanırım sorun benim düzensiz regli olmam 5 yaşında bir kızım var. Kızıma korunmasız 3. Ayda ovulasyon testi ile gebe kalmıştım çünkü evlendikten sonra regli düzenim inanılmaz değişti. Yumurtlama günümü hesaplayamiyordum. Bu süreçte en korktuğum şey vajinal muayene. Bazen gitmicem diyorum sonra çocuk aklıma düşünce bisey olmaz dayanırım diyorum. Hakkımızda hayırlısı dua edin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…