- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
İyiyim canım ben sıcaklarla boğuşmaya devam sen neler yapıyosun nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım ben sıcaklarla boğuşmaya devam sen neler yapıyosun nasılsın
Bende iyiyim kuzum bizde çok çok sıcaklar saha bastırmadı çok şükür idare ediyoruzİyiyim canım ben sıcaklarla boğuşmaya devam sen neler yapıyosun nasılsın
Sürecin nasıl ilerliyo var mı değişiklik kızlar da hep dağıldı acaba güzel haberler var mıBende iyiyim kuzum bizde çok çok sıcaklar saha bastırmadı çok şükür idare ediyoruz
Ben adet olmayı bekliyorum canım olunca tüpe başlıcam işteSürecin nasıl ilerliyo var mı değişiklik kızlar da hep dağıldı acaba güzel haberler var mı
Napim kuzum ben aynı evdeyim öyle Sizde ne var ne yok
Bende aynu canım işte. İşe girmeyi düşünüyormusunNapim kuzum ben aynı evdeyim öyle Sizde ne var ne yok
Benim daha yeni görmem peki iyiyim kuzum aynı her şey ev iş uğraşıyorum yaptığım bişi yok sen de ne var ne yok
Bende aynı canım senin gibi hiç değişiklik yokBenim daha yeni görmem peki iyiyim kuzum aynı her şey ev iş uğraşıyorum yaptığım bişi yok sen de ne var ne yok
Tabiki düşünüyorum kuzum tek maaşla çok zor bu devirdeBende aynu canım işte. İşe girmeyi düşünüyormusun
Malesef canım ya herşey ateş pahası markete girilmiyor vallaTabiki düşünüyorum kuzum tek maaşla çok zor bu devirde
Aynen öyle ya hayırlısıyla bulursam giricem işe inşallahMalesef canım ya herşey ateş pahası markete girilmiyor valla
Bulursun canım inşallah gönlüne göre. Bende bugün tüp bebeğe başladım sayılır ilaçlarımı aldım haber bekliyorum gün içinde nasıl kullanmam gerektiğiyle ilgili arayacaklarAynen öyle ya hayırlısıyla bulursam giricem işe inşallah
Hadi hayırlısı olsun inşallah süreç hakkında bizi de bilgilendir kuzumBulursun canım inşallah gönlüne göre. Bende bugün tüp bebeğe başladım sayılır ilaçlarımı aldım haber bekliyorum gün içinde nasıl kullanmam gerektiğiyle ilgili arayacaklar
Hadi hayırlı olsun çok güzel haberler alın inşallahBulursun canım inşallah gönlüne göre. Bende bugün tüp bebeğe başladım sayılır ilaçlarımı aldım haber bekliyorum gün içinde nasıl kullanmam gerektiğiyle ilgili arayacaklar
Sağolasın canım bilgilendiririm tabiHadi hayırlısı olsun inşallah süreç hakkında bizi de bilgilendir kuzum
İnşallah cNım sizlerde inşallahHadi hayırlı olsun çok güzel haberler alın inşallah
İlaçlara devam ediyorum canım yarın kontrolüm var belli olcak bakalımCookiie ne yaptın kuzunun nasıl gidiyor