- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Allah yüzümüze gülsün canımAhh inşallah umut o yönde ama sonuç ne olur bilinmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yüzümüze gülsün canımAhh inşallah umut o yönde ama sonuç ne olur bilinmez
Az var cAnım geçer birşeylerle oyala kendini bariİşte isteyince biran önce geçse keşke diyorummm
Aa gerçektenmi canım. Hakkında hayırlısı olsun. Böyle daha mutlu ol inşallahBiliyorum kuzum bende bosandım bebiş bodruma yerleştim
Aaa ooo kız bu ne hız maşallahh hayırlı olsunIyılik canım bodruma yerleştim bosandım tekrar nisanlandım
Hakkında hayırlısı olsun kuzum üzüldümBiliyorum kuzum bende bosandım bebiş bodruma yerleştim
Öyle yapıyorum KPSS hazırlanacam bakalım :)Az var cAnım geçer birşeylerle oyala kendini bari
Allah zihin acıklığı versin canımÖyle yapıyorum KPSS hazırlanacam bakalım :)
İnsaalah canımAaa ooo kız bu ne hız maşallahh hayırlı olsun
Çiftleşme dönemi geldi bizi delirtiyor kocamdan önce baba olcak galibaAllah zihin acıklığı versin canım
Senin kedi nolduu
Amin canımHakkında hayırlısı olsun kuzum üzüldüm
Hayırlısı olsun demekki buymuş hayırlısıAmin canım
Denemeye devam edicekmisin canjm nasip olırsa evlendikten sonraİnsaalah canım
Amaannn nasıl büyümüş kızz torun vercek size buda güzelÇiftleşme dönemi geldi bizi delirtiyor kocamdan önce baba olcak galiba
Yerimm o pamukk patiklerinii yaaaÇiftleşme dönemi geldi bizi delirtiyor kocamdan önce baba olcak galiba
Bulursak eş inşallah onada bulamıyoruzAmaannn nasıl büyümüş kızz torun vercek size buda güzel
çok teşekkür ederiz teyzesi birimde çocuğumuz buYerimm o pamukk patiklerinii yaaa
Kusura bakma rastgele daldım kediş çok dadluuu
Ooyyyy olsun oda evlat gibii hiç bir farkı yokkBulursak eş inşallah onada bulamıyoruz
çok teşekkür ederiz teyzesi birimde çocuğumuz bu
Evet tam bir evlat böyle yanak yanağa yatıyoruzOoyyyy olsun oda evlat gibii hiç bir farkı yokk
Aayyy çok güzell yaaaEvet tam bir evlat böyle yanak yanağa yatıyoruz
Bebişimizde olursa tamamlanacaz inşallahAayyy çok güzell yaaa
Olacak kuzumm var bi zamanı allahh hayırlisıyla tez zamanda sağlıkla nasip etsin aminnBebişimizde olursa tamamlanacaz inşallah