- 12 Mart 2020
- 9.693
- 20.747
Öyle deme kuzum zamanı vardır tez vakitte kucaklarımız dolsun inşallahAaa düşünüyorum canım düşünüyorum da o beni düşünmüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle deme kuzum zamanı vardır tez vakitte kucaklarımız dolsun inşallahAaa düşünüyorum canım düşünüyorum da o beni düşünmüyor
Ay banada vermişti yumurta yoktu ama bende 13 mm vardı sadece eşime dedimki hatta keşke bebek için olsaydı bak bu bebeğimiz diyebilseydim dedimBugün aynısı başıma geldi malesef doktor yumurtanın ultrason fotosunu verdi bana da
Amin canım benim inşallah Eşte sorun yoksa sıkıntı olmaz devam
Bebeğimin ilk fotoğrafı diyorum ben de Buzdolabına astımAy banada vermişti yumurta yoktu ama bende 13 mm vardı sadece eşime dedimki hatta keşke bebek için olsaydı bak bu bebeğimiz diyebilseydim dedim
Hahaha bu çok iyiydiBebeğimin ilk fotoğrafı diyorum ben de Buzdolabına astım
Yalnız tutarsa büyük hatıra olacakHahaha bu çok iyiydi
Evet ya inşallah tutarYalnız tutarsa büyük hatıra olacak
İğneyi vurdum dün gece bakalım hayırlısıEvet ya inşallah tutar
Hayırlısıyla gelsin sağlıkla doğsun inşallah canım aminnSperm testi yaptırdık değerlerin güzel sorun yok dediler tamam canım çok sağol hadi hayırlısı dua edin isteyen herkes bebeğine kavuşsun inşallah
Ay onu neden verdiki ya ilk defa duyuyoruöBugün aynısı başıma geldi malesef doktor yumurtanın ultrason fotosunu verdi bana da
Amin canım benim inşallah Eşte sorun yoksa sıkıntı olmaz devam
Tabiki öyle canım benim amin inşallah Sen transfer bekliyordun değilmiÖyle deme kuzum zamanı vardır tez vakitte kucaklarımız dolsun inşallah
Bence el alışkanlığı gibiydi hamilelere çok baktığı için ama olursa ultrason kesesine kadar o fotoyu çocuğum diye severimAy onu neden verdiki ya ilk defa duyuyoruö
Ay hadi inşallah ben heyecanlandımmBence el alışkanlığı gibiydi hamilelere çok baktığı için ama olursa ultrason kesesine kadar o fotoyu çocuğum diye severim
Evet bebeğim dün yaptım eşimin değerlerinde küçük bi düşüklük vardı eskiden biliyosun o yüzden bu sefer bi karar aldık iğneden bir gün öncesi değerlendirme yaptık ve 36 saat sonrası tam dolmadan bir değerlendirme yapıcaz amaç biraz biriktirmek. Böyle deneyelim dedik stressiz hissediyorum bu sefer kendimi olsa çok güzel olur olmazsa zaten öylesine bi don deneme yaptıkAy hadi inşallah ben heyecanlandımm
İğneyi dün yaptın dimi dümden itibaren başlasaydın değerlendirmeye
Aaa canım sen hamişsinn ilk defa gördüm sağlıkla kucağına al inşallah
Öyle oldu canımmm eylül de tüpe başlıycaktım güya bi baktım hamileymişim anlamadim bendeAaa canım sen hamişsinn ilk defa gördüm sağlıkla kucağına al inşallah
Aynen kuzucumTabiki öyle canım benim amin inşallah Sen transfer bekliyordun değilmi
Hayırla kucağına al inşallahÖyle oldu canımmm eylül de tüpe başlıycaktım güya bi baktım hamileymişim anlamadim bende
Bu kiloyla hamile kalan çok insan var bunu biliyorum bu adetle ben senin yerinde olsam hormonlarıma baktırırdım biraz iyileşme gördüysem de hemen yumurta takibii Olmazsa da olmasın sonra tekrar deneme yaparsın çok bi kaybın olmaz ki bak ben de asker öncesi son kez denedim olursa sürpriz olmazsa zaten olmuyodu