- 25 Ağustos 2019
- 60.359
- 110.129
- 30
Evett evett kuzum öyle olduohaaaa ben şok şuannn
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzum sen belli üstüne görmüşsün o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evett evett kuzum öyle olduohaaaa ben şok şuannn
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzum sen belli üstüne görmüşsün o zaman
benim mayıs ta noldu biliyon mu cicişEvett evett kuzum öyle oldu
Yaaaa herkes aynı değill bazı vücudlar farklı şekilde yorumluyorr biz bile şaşırdık artıkkbenim mayıs ta noldu biliyon mu ciciş
adet oldum 3. gün hormon tahlili için dr gittim hormonlra bakıldı beta da bakılmış
bi baktım e nabızda beta 16
ama ben adetim olamaz
dr aradım o da öyle dedi hemen ara dedi aradm
çok tuhafa ama o da şaşırdı
sonra pazartesi tekrar baktır eğer 70 civarları olursa takipe edicez
pzt baktırdım 74
ama lekelenme gibi kanama devam ediyor
2 gün sonra bidaha baktık 123 yani çok düşük olması gerektiği gibi değil
2 gün sonra bi da 81
yani kimyasal
15 günden fazla lekelenmem kesilmedi
Kaçıncı günün tatlımGeçer kuzum hepimiz bekliyoruz işte napalım
Amin canım benimm
Vayy düğün ne zaman kuzucum hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bende öyşe çoklu alıyorum. Beni ikna etmesi için hepsi feda oluyor tek tek hadi yap yap birdahabeni gaza getirmeeeeeeeeeeeeeee bi daha yaparım bak
ben sana gönderem en son 30 tane almıştım
kalbim kadar beyaz çıktı ki
Bİ daha söyleeeeeeeee bi daha söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasıl yani sen 5 gün adet mi oldun nasıl yaaa
dolu dolu mu
İntermette ilanlar oluyor sanki böyle bir bak canımYok kuzum çevrede bizde arıyoruz deli gibi
Ahahahaha bu da bendenBende öyşe çoklu alıyorum. Beni ikna etmesi için hepsi feda oluyor tek tek hadi yap yap birdaha
27 olcam birkaç aya nasipse benKızlar yaş kaç bu arada sizlerin ben sormuşumdur konuşulmuştur ama unuttum
Birde artık cevremde gidecez eczane kalmadıAhahahaha bu da benden
Ben de o yüzden netten aldm topluBirde artık cevremde gidecez eczane kalmadı
Cuma iğne vurdum yumurtlama pazar oldu 2 şubatta test yapıcam nasipse bana uygun fiyatlı toplu test önerir misin çikolatamKaçıncı günün tatlım
Amin insallah kuzum kısmetse yaza düsünüyoruz hepiniz buyurun gelinGeçer kuzum hepimiz bekliyoruz işte napalım
Amin canım benimm
Vayy düğün ne zaman kuzucum hakkında hayırlısı olsun inşallah
Gülmez bacım gülmez idareli kullan sen bana uymaBen de o yüzden netten aldm toplu
Fakırın yüzü gülür mü Bi umut işte
Aynen 2si tam12. Gün oluyorCuma iğne vurdum yumurtlama pazar oldu 2 şubatta test yapıcam nasipse bana uygun fiyatlı toplu test önerir misin çikolatam
Bütün ilanlara yazdım deli gibi alexe eş arıyorum beynim yandı bende Ağustos’ta 28 olcam inşallahİntermette ilanlar oluyor sanki böyle bir bak canım
Ay onundamı adı alex bizimde köpeğimiz var alexBütün ilanlara yazdım deli gibi alexe eş arıyorum beynim yandı bende Ağustos’ta 28 olcam inşallah
Gülmez bacım gülmez idareli kullan sen bana uyma
Yaptınmı canım
YapmadımYaptınmı canım