Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cookiie Cookiie @bir mucizee

Biii öpücükkk vereyimmm gideyim dedim dayanamadımm 🥲🥲🥲

kiss.gif
Ama benim gifim yokkiii 😔:KK15::KK15: bende emojiyle anca hoşheldin canım nasılsınn🤗🤗

• Muhteşem
Reactions: Jou
Evet bebeğim dün yaptım eşimin değerlerinde küçük bi düşüklük vardı eskiden biliyosun o yüzden bu sefer bi karar aldık iğneden bir gün öncesi değerlendirme yaptık ve 36 saat sonrası tam dolmadan bir değerlendirme yapıcaz amaç biraz biriktirmek. Böyle deneyelim dedik stressiz hissediyorum bu sefer kendimi olsa çok güzel olur olmazsa zaten öylesine bi don deneme yaptık 😂
Stressiz olman çok güzel canım güzel haberini bekliyprum 2 gün arayla değerlendir sen yine de 😍😘😘

Hayırla kucağına al inşallah ❤️

Bu kiloyla hamile kalan çok insan var bunu biliyorum bu adetle ben senin yerinde olsam hormonlarıma baktırırdım biraz iyileşme gördüysem de hemen yumurta takibii 😂 Olmazsa da olmasın sonra tekrar deneme yaparsın çok bi kaybın olmaz ki bak ben de asker öncesi son kez denedim olursa sürpriz olmazsa zaten olmuyodu 😂😂
Amin canımm allah sizede hayırlı zamandanasip etsin😘😘

Slm kızlar nasılsınız ne oldu bitti hic haberim yok insallah hepiniz iyisinizdir

Stressiz olman çok güzel canım güzel haberini bekliyprum 2 gün arayla değerlendir sen yine de 😍😘😘
Bugün 36 saat doldu değerlendirme yapıldı yarın progestan ve aspirin başlıcam nasipse 😂 İnşallah bebeğim giderken baba olarak gönderirim eşimi ❤️

Hayırla kucağına al inşallah ❤️

Bu kiloyla hamile kalan çok insan var bunu biliyorum bu adetle ben senin yerinde olsam hormonlarıma baktırırdım biraz iyileşme gördüysem de hemen yumurta takibii 😂 Olmazsa da olmasın sonra tekrar deneme yaparsın çok bi kaybın olmaz ki bak ben de asker öncesi son kez denedim olursa sürpriz olmazsa zaten olmuyodu 😂😂
Eğer doktorun müsaade ediyorsa neden bekliyorsun canım 🥳🥳
Doktorum müsade etmiyor işte bide eski kiloma geri gelmektende korkuyorum kafam alak Bulak resmen

Bugün 36 saat doldu değerlendirme yapıldı yarın progestan ve aspirin başlıcam nasipse 😂 İnşallah bebeğim giderken baba olarak gönderirim eşimi ❤️
Süper bütün herşey tamam şimdi bekleyelim gelsin bakalım canım inşallah canımm💜😍😍

Doktorum müsade etmiyor işte bide eski kiloma geri gelmektende korkuyorum kafam alak Bulak resmen
O zaman yapma canım belki sağlıksal olarak şuan daha uygun değilsindir ameliyatlısın sonucta

X