- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Ama benim gifim yokkiii bende emojiyle anca hoşheldin canım nasılsınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama benim gifim yokkiii bende emojiyle anca hoşheldin canım nasılsınn
Stressiz olman çok güzel canım güzel haberini bekliyprum 2 gün arayla değerlendir sen yine deEvet bebeğim dün yaptım eşimin değerlerinde küçük bi düşüklük vardı eskiden biliyosun o yüzden bu sefer bi karar aldık iğneden bir gün öncesi değerlendirme yaptık ve 36 saat sonrası tam dolmadan bir değerlendirme yapıcaz amaç biraz biriktirmek. Böyle deneyelim dedik stressiz hissediyorum bu sefer kendimi olsa çok güzel olur olmazsa zaten öylesine bi don deneme yaptık
Amin canımm allah sizede hayırlı zamandanasip etsinHayırla kucağına al inşallah
Bu kiloyla hamile kalan çok insan var bunu biliyorum bu adetle ben senin yerinde olsam hormonlarıma baktırırdım biraz iyileşme gördüysem de hemen yumurta takibii Olmazsa da olmasın sonra tekrar deneme yaparsın çok bi kaybın olmaz ki bak ben de asker öncesi son kez denedim olursa sürpriz olmazsa zaten olmuyodu
Gifin ol.asada öpücüğünü hissediyorum kuzummAma benim gifim yokkiii bende emojiyle anca hoşheldin canım nasılsınn
Bugün 36 saat doldu değerlendirme yapıldı yarın progestan ve aspirin başlıcam nasipse İnşallah bebeğim giderken baba olarak gönderirim eşimiStressiz olman çok güzel canım güzel haberini bekliyprum 2 gün arayla değerlendir sen yine de
Aynı canım devam işte sen nasılsınnSlm kızlar nasılsınız ne oldu bitti hic haberim yok insallah hepiniz iyisinizdir
Hayırla kucağına al inşallah
Bu kiloyla hamile kalan çok insan var bunu biliyorum bu adetle ben senin yerinde olsam hormonlarıma baktırırdım biraz iyileşme gördüysem de hemen yumurta takibii Olmazsa da olmasın sonra tekrar deneme yaparsın çok bi kaybın olmaz ki bak ben de asker öncesi son kez denedim olursa sürpriz olmazsa zaten olmuyodu
Doktorum müsade etmiyor işte bide eski kiloma geri gelmektende korkuyorum kafam alak Bulak resmenEğer doktorun müsaade ediyorsa neden bekliyorsun canım
Ben ameliyat oldum işte kuzum zayıflama sürecindeyim deneme yapamıyorum o yüzden bebek yok Sen naptın nasılsınSlm kızlar nasılsınız ne oldu bitti hic haberim yok insallah hepiniz iyisinizdir
İnşallah bütün dualarınız kabul olurrrBugün 36 saat doldu değerlendirme yapıldı yarın progestan ve aspirin başlıcam nasipse İnşallah bebeğim giderken baba olarak gönderirim eşimi
O zaman beklemek gerek demeki ki kuzucumDoktorum müsade etmiyor işte bide eski kiloma geri gelmektende korkuyorum kafam alak Bulak resmen
Amin bebeğim hepimizin inşallahİnşallah bütün dualarınız kabul olurrr
Bende iyiyim canım benim çok şükür bugünümüzeGifin ol.asada öpücüğünü hissediyorum kuzumm
Iyiyimm sen nasılsınn
Canım sen nasılsın nerelerdesin iyiyim ben çok şükürSlm kızlar nasılsınız ne oldu bitti hic haberim yok insallah hepiniz iyisinizdir
Süper bütün herşey tamam şimdi bekleyelim gelsin bakalım canım inşallah canımmBugün 36 saat doldu değerlendirme yapıldı yarın progestan ve aspirin başlıcam nasipse İnşallah bebeğim giderken baba olarak gönderirim eşimi
O zaman yapma canım belki sağlıksal olarak şuan daha uygun değilsindir ameliyatlısın sonuctaDoktorum müsade etmiyor işte bide eski kiloma geri gelmektende korkuyorum kafam alak Bulak resmen
Ahh inşallah umut o yönde ama sonuç ne olur bilinmezSüper bütün herşey tamam şimdi bekleyelim gelsin bakalım canım inşallah canımm
Bende iyi 2ay icinde hayatım değiştiAynı canım devam işte sen nasılsınn
Biliyorum kuzum bende bosandım bebiş bodruma yerleştimBen ameliyat oldum işte kuzum zayıflama sürecindeyim deneme yapamıyorum o yüzden bebek yok Sen naptın nasılsın
Iyılik canım bodruma yerleştim bosandım tekrar nisanlandımCanım sen nasılsın nerelerdesin iyiyim ben çok şükür