- 19 Mart 2021
- 1.042
- 702
- 30
çok iyi geldi bana 3 aydın bizle iyiki almışım dediğim tek şey sabah işe gitmek için kalkcağım zaman geldi yanıma sev beni dedi resmenYaa bak birde utanmış şapşik seniiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iyi geldi bana 3 aydın bizle iyiki almışım dediğim tek şey sabah işe gitmek için kalkcağım zaman geldi yanıma sev beni dedi resmenYaa bak birde utanmış şapşik seniiii
Oy yavrum yaa yerim tipiniBüyüdü büyüdü Nihat Hatipoğlu soru sorulur cevap verir ya aynı öyle değil mi ya
Tipi aynı dediğim gibi değil miOy yavrum yaa yerim tipini
Evett soruları yanıtlıyo resmenTipi aynı dediğim gibi değil mi
Tipi aynı dediğim gibi değil miOy yavrum yaa yerim tipini
benekle ilgili sorun falan olursa alex cevaplarEvett soruları yanıtlıyo resmen
Bebekle dicektim .Tipi aynı dediğim gibi değil mi
benekle ilgili sorun falan olursa alex cevaplar
Bana çıkmadı bebeğim bugün 25'e düşmüş ama ben 24 gözüküyorum sistemde olamıyorumYaa bisey sorcam sev9 @Fated size asi nasıl cıktı yaş sınırı yokmu
Ahaha aklıma takılan olursa alex beye danışırımTipi aynı dediğim gibi değil mi
benekle ilgili sorun falan olursa alex cevaplar
Ahaha aklıma takılan olursa alex beye danışırım
Kayınvalidemlerin köpeğininde adı alex
Şimdi gördüm tatlım haberiBana çıkmadı bebeğim bugün 25'e düşmüş ama ben 24 gözüküyorum sistemde olamıyorum
Beni devlet gözden çıkarmış hala öncelikli değilimŞimdi gördüm tatlım haberi
Aynen kuzum çalışıyorum benFated çalışıyor sanırım. Ssk da kaydı olan herkese çıktı canım. Bana da o zaman çıkmıştı.
Hayır olsunn kuzumm inşallah durumun ne senin tam olarak bilmiyorum daKızlar demin eşimle yürüyüşe çıktım böyle bi bel ağrısı yok bacaklarım belim kopuyor sandım sen git dedim eşime eve döndüm ağlıcaktım yolda nerdeyse
Benim kilom var kuzum kilodan oldu büyük ihtimal ölüyorum sandım ya adetlerim düzensiz başka bi problem gözükmüyor adetim geçti yine 10 günHayır olsunn kuzumm inşallah durumun ne senin tam olarak bilmiyorum da
Bebeğim evet bir kaç değer oynamış ama kırmızı olması lazımdı ay hayırrr endişe yapma şu an idrar için bol bol su içmen lazım bu ilk başlarda böyle olabilir ne zaman randevu aldın kuzumKızlar benim idrar tahlilimde bir sorun var sanki yaa. Protein falan pozitif çıkmış. Lökosit, eritrosit çıkmış. Baksanıza ekliyorum ama hiçbirisi referans dışı gibi gözükmüyor yeşil tik koymuşlar bu normalmi ya korktum ben Eki Görüntüle 2875758
Ben pek anlamam kuzumKızlar benim idrar tahlilimde bir sorun var sanki yaa. Protein falan pozitif çıkmış. Lökosit, eritrosit çıkmış. Baksanıza ekliyorum ama hiçbirisi referans dışı gibi gözükmüyor yeşil tik koymuşlar bu normalmi ya korktum ben Eki Görüntüle 2875758