Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım naber nerelerdesin
İyim canım ya çalışıyorum benim bu ara hayatım karışık :))
Baya.
annem rahatsızlandı birhafta onunla ugraştım . İşyeri hemen sıkıntı yapmaya başladı bi geçmiş olsun bile demediler . Ufak kalp krizi geçirdi. Belirli tahlilleri yapılıp anjuya alıncak sanırım bu hafta . 15 gün sonra kardeşimin düğünü var . İşyeride sıkıntılı olunca pek keyfim yok. Tatile gitmek istiyorum bir yandan şeytan diyor al çantanı çık git 😅😅😅 çok öfkeliyim çalıştığım yerdekilere. Allah insana az vicdan versin. Öyle modum düşük . Baya . Çocuk konusuna gelince hani derlerya takma olur tam o moddayım uzun zamandır. Ciddi anlamda takmıyorum . Zaten kendime 1 yıl vermiştim . Seneye şubata kadar olmazsa tüp bebeğe gidicem artık bu yazı atlatayım. O yuzden saldım gitti :))) sende ne var ne yok canım ..? Ayh ne yazdım bende 😅😅

Baya.
annem rahatsızlandı birhafta onunla ugraştım . İşyeri hemen sıkıntı yapmaya başladı bi geçmiş olsun bile demediler . Ufak kalp krizi geçirdi. Belirli tahlilleri yapılıp anjuya alıncak sanırım bu hafta . 15 gün sonra kardeşimin düğünü var . İşyeride sıkıntılı olunca pek keyfim yok. Tatile gitmek istiyorum bir yandan şeytan diyor al çantanı çık git 😅😅😅 çok öfkeliyim çalıştığım yerdekilere. Allah insana az vicdan versin. Öyle modum düşük . Baya . Çocuk konusuna gelince hani derlerya takma olur tam o moddayım uzun zamandır. Ciddi anlamda takmıyorum . Zaten kendime 1 yıl vermiştim . Seneye şubata kadar olmazsa tüp bebeğe gidicem artık bu yazı atlatayım. O yuzden saldım gitti :))) sende ne var ne yok canım ..? Ayh ne yazdım bende 😅😅
Çok geçmiş olsun kuzum çalışırken hastane işleri çok zor

Baya.
Canım benim çok geçmiş olsun evet iş yeri olunca öyle oluyo senin cozebilecgin bi sıkıntı olunca sen hemen çözersin ama senin bi sıkıntın olunca hemen sıkıntı yaparlar her şey de üst üste gelmiş ya kiyamam umarım herşey yoluna girer

Baya.
Bende iyiyim bugün acayip ağrım ve akıntı var bilmiyorum hayırlısı olsun

Amin kuzum 4 senelik evli oda benim gibi
Hadi yaa kız o kadar ayrıntı bilmiyorum sadece keşfette bu videosunu gördüm 😂
Hep psikolojik diyosun ya bebeğim böyle şeyler daha da bozuyo psikolojini
Aşkım ben iyiyim merak etme Instagramda sayfama düştü sadece 😂😂
Drdr17 Drdr17 bebeğim çokk geçmiş olsun daraldığın her zaman konuşabiliriz biliyosun bunu 😘😘

Hadi yaa kız o kadar ayrıntı bilmiyorum sadece keşfette bu videosunu gördüm 😂

Aşkım ben iyiyim merak etme Instagramda sayfama düştü sadece 😂😂
Drdr17 Drdr17 bebeğim çokk geçmiş olsun daraldığın her zaman konuşabiliriz biliyosun bunu 😘😘
Anladım aşkım tamam 😘

Sağ göğüs ucu o kadar acıyo ki merdiven çıkarken kıyafetim değdiği için canım acıdı. Ben bu ay da hamile çıkmazsam ki vücudum çıldırmış olmalı kapatır giderim dükkanı 😂😂😂

Sağ göğüs ucu o kadar acıyo ki merdiven çıkarken kıyafetim değdiği için canım acıdı. Ben bu ay da hamile çıkmazsam ki vücudum çıldırmış olmalı kapatır giderim dükkanı 😂😂😂
Tehlike ne kadar var bebeğim
Hahdh çok hızlısın 😂😂 Afiyet olsun bu arada keşke karşılıklı içebilseydik o kahveleri 😂😂

Sen varken kafama böyle şeyleri takmak yok sustum tamam 😂😂
bugün beraberde içeriz inşallah 😊

Tehlike ne kadar var bebeğim

bugün beraberde içeriz inşallah 😊
16-19 haziran arasında bi gün yumurtladım akıntıyla takip ettim bariz belli etti ovülasyon haftası. Normalden erken gelcek kuzucum ama bu kadar erken gelmez daha var 16sı desek yumurtlamaya ay sonu gibi heralde bat. Normalde daha geç ama soğan suyu yaptım erken oldu ovülasyon

16-19 haziran arasında bi gün yumurtladım akıntıyla takip ettim bariz belli etti ovülasyon haftası. Normalden erken gelcek kuzucum ama bu kadar erken gelmez daha var 16sı desek yumurtlamaya ay sonu gibi heralde bat. Normalde daha geç ama soğan suyu yaptım erken oldu ovülasyon
Test yap gebelik testi 😂

X