Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahajaj güldümmmm bizde kızamayız ya Fatih şuanda kedinin bişe üstüne titriyor ben kızınca kızıyor çocukta düşünemiyorum 😂
Koca yönünden bende şanslıyım Allah’a şükür 🙏
O kediye kızılır mı yaa maşallah yaa çok güzel çoook 😍😍😍 bak iyi baba olcak işte iyi baba olcak olanlar baba olamıyo çocuğunu terk edenler patır patır oluyo işte kader
Maşallah canım benim eşimde yakışıklı ama çok kıskanç bu huyunu hiç semiyorum
Seninle evli adam ay parçası 😍 kıskancak tabi 😂😂 maşallah 😘😘

O kediye kızılır mı yaa maşallah yaa çok güzel çoook 😍😍😍 bak iyi baba olcak işte iyi baba olcak olanlar baba olamıyo çocuğunu terk edenler patır patır oluyo işte kader

Aynen öyle kader bu ya hakkımızda hayırlısı çok istiyor oda baba olmayı ilk zamanlar istemiyordu ama şimdi aşırı istiyor belli etmemeyede çalışıyor

Teşekkür ederim asko da Yanı onunki de biraz fazla yani kıskançlığı

Allah iyiliğini versin kız alemsin valla
Ayy aminn hepimizin inşallah 😍😍
Aynen öyle kader bu ya hakkımızda hayırlısı çok istiyor oda baba olmayı ilk zamanlar istemiyordu ama şimdi aşırı istiyor belli etmemeyede çalışıyor
Benimki de çok istiyo ya bissürü takviye kullandı çok üzülüyorum bazen kendi adıma yetmsz gibi bi de onun adına üzülüyorum
Teşekkür ederim asko da Yanı onunki de biraz fazla yani kıskançlığı
Sosyal medya açtırsaymış iyimiş tabii 😂

Benimki de çok istiyo ya bissürü takviye kullandı çok üzülüyorum bazen kendi adıma yetmsz gibi bi de onun adına üzülüyorum

Bende öyle ya kendimden çok ona üzülüyorum hatta

Tatlım watsab i bile oğlan okula başlayınca açtım sırf okul için 😁 ama az kaldı kandırıp açıcam

Erkekler öyle canım benim biz elimizden geleni yapıyoruz taktir allahtan benimki her ay günüm gelmeden kendi aliyo testleri benden habersiz yani düşün
Ben aldırıyorum ama hiç almam dediğini görmedim eczacıyla kanka olcaz utanıyorum artık 🤦🏼‍♀️

Fated Fated ay ben yanlış anlamışım galiba 🤦‍♀️ sen kendilerinden bahsediyosun heralde 🤭
Bende kan testi vericekti onu merak ediyosun zannettim =))

X