Kan verseneYaaaa ağlıcammm
Yaaa kuzummm inşallah sağlıklıdır
Alllahım bu ay burası pozitiflerle dolsun taşsın şu mübarek günde nolur Allahım
Valla onu bildin de beni sen de bilemedin kuzucum umutsuz vaka olduğum için olabilirBen sana demedim mi bayramda alacaksın müjdeni diye çok sevindim
Yok sizi almadan gitmiyorum hiçbiyere dedim ama gitmicemAmin canım benim inşallah konunun veliahtı benim dimiHepinizi göndercem dedim size demedim mii dedimmmm
Ay evet kız sen dedin zaten dün aklıma geldiBen sana demedim mi bayramda alacaksın müjdeni diye çok sevindim
Yaaa kuzum 10 15 se eğer 2 gün önceki test kaçtı acaba. Onda da cıktı ya. 2 günde 2 kat artış oldumu acabaİyi bayramlar canım söylemek için daha ne bekliyorsun aaaa var işte baya baya var hemde 5den yüksek muhtemelen 10 15 arası sanırım
Pazartesi vermeyi düşünüyorum kuzum yaa korkuyorum 2 günde bir kan vermektenKan versene
Tamam canım misafir hamiş olursun topiğimizdeYok sizi almadan gitmiyorum hiçbiyere dedim ama gitmicem
Ay evet kız sen dedin zaten dün aklıma geldisağolasın canım benim inşallah sağlıklıdır rabbim inşallah senden de bu ay görücez
Yaaa kuzum 10 15 se eğer 2 gün önceki test kaçtı acaba. Onda da cıktı ya. 2 günde 2 kat artış oldumu acaba
Pazartesi vermeyi düşünüyorum kuzum yaa korkuyorum 2 günde bir kan vermekten
Sizi alıp gidicezz buralardan canım uzak diyarlara hamileler topiğineTamam canım misafir hamiş olursun topiğimizde
He beni beklersen anca ikinci çocuğa felan yetişirim heralde balımSizi alıp gidicezz buralardan canım uzak diyarlara hamileler topiğine
Tamam canım. Sabrederiz bir kaç gün artıkPazartesi vermeyi düşünüyorum kuzum yaa korkuyorum 2 günde bir kan vermekten
İnşallah bebeğim de ben burayı baya sahiplendimKuzu birak karamsarlığı. Hepimiz o mutlu haberi en yakın zamanda alacağız.
Kız deme böyle pozitif çağıralım bu ay hepimiz hamileyiz inşallahHe beni beklersen anca ikinci çocuğa felan yetişirim heralde balım
2 testim var canım birini cumartesi birini pazartesi yapar kana giderim dedim nasipse koyulaşırsa inşallahTamam canım. Sabrederiz bir kaç gün artıkbaşka testin varsa 2 gün sonra tekrarla koyulasacaktır
Yaa evett sev pozitif ol. Kızlar eğer varsa clife herkese önericem bir aydaKuzu birak karamsarlığı. Hepimiz o mutlu haberi en yakın zamanda alacağız.
Hadi bakalimm koyulasacak o daha. Kendimmiş gibi heyecanlaniyorum2 testim var canım birini cumartesi birini pazartesi yapar kana giderim dedim nasipse koyulaşırsa inşallah
Yaa evett sev pozitif ol. Kızlar eğer varsa clife herkese önericem bir ayda
Tatlım sende yanıldım hayatımda ilksin seni asla unutmayacağımValla onu bildin de beni sen de bilemedin kuzucum umutsuz vaka olduğum için olabilir
Ay inşallah tatlım yaaYok sizi almadan gitmiyorum hiçbiyere dedim ama gitmicem
Ay evet kız sen dedin zaten dün aklıma geldisağolasın canım benim inşallah sağlıklıdır rabbim inşallah senden de bu ay görücez
Yaaa kuzum 10 15 se eğer 2 gün önceki test kaçtı acaba. Onda da cıktı ya. 2 günde 2 kat artış oldumu acaba
Pazartesi vermeyi düşünüyorum kuzum yaa korkuyorum 2 günde bir kan vermekten
Ayy canım benimTatlım sende yanıldım hayatımda ilksin seni asla unutmayacağım
Canım benim yüreğini seviyim yaa inşallah Allahım sana da nasip etsin sağlıklıcaHadi bakalimm koyulasacak o daha. Kendimmiş gibi heyecanlaniyorum
Çok kişi fayda görmüş clife dan
Kız dur şaşırtma beni 2.5 ay sonra cinsiyet falan dur hele ben oraları hayal edemiyorumHala erkek seninki öyle düşünüyorumCookiie ninde kız olcak bu yıl erkek yılı ama onun kız olcak 2.5 ay sonra öğrenicez cinsiyetini
Tatlım gelcek o günler insaalah kurban bayramidA olabilir 15 gün sonrasıda olabilir inşallah allahım sağlıkla gelsin o günlerCanım benim yüreğini seviyim yaa inşallah Allahım sana da nasip etsin sağlıklıca
Eğer olursa canım valla çok faydalıymış
Kız dur şaşırtma beni 2.5 ay sonra cinsiyet falan dur hele ben oraları hayal edemiyorum
İnşallah bitanem inşallah sizde pozitifi alın hepimiz birlikte bekleyelimTatlım gelcek o günler insaalah kurban bayramidA olabilir 15 gün sonrasıda olabilir inşallah allahım sağlıkla gelsin o günler
Amin canım inşallahİnşallah bitanem inşallah sizde pozitifi alın hepimiz birlikte bekleyelim
Canım benimCanım benim yüreğini seviyim yaa inşallah Allahım sana da nasip etsin sağlıklıca
Eğer olursa canım valla çok faydalıymış