Yok canım vermedim sökülmek üzere şüphem yok şuan hamilelikle ilgiliBenim adet öncesi sendromum çok yoğun oluyo onun için de hayıt tohumu ve inositol aldım onlar geç gelcek galba ama kısıtlamadan dolayı
Kapsül içinde olanlardan aldım bu sefer. Brokoli suyu içtiğim için onun da suyu mideme ağır gelir yarıda bırakırım biliyom kapsül yutulur direk
Bu ay olur inşallah canım yaa. Gelince başlarsın cnaım hayıt tohumunu bende almıştım ama kullanmadım tam olarak
Aa çok iyi yapmışsın canım bence de daha mantıklıKapsül içinde olanlardan aldım bu sefer. Brokoli suyu içtiğim için onun da suyu mideme ağır gelir yarıda bırakırım biliyom kapsül yutulur direk
Ben bu testlere çok kızmaya başladım artık yaa test üreticileri bunlara bi el atsın. Bu nedir biz ne umutlarla bekliyoruz pozitif çıkmasın yokken bunlar ya
Çok üzülmüyorum artık alışkanlık oldu negatif görmek adet olsam bariBen bu testlere çok kızmaya başladım artık yaa test üreticileri bunlara bi el atsın. Bu nedir biz ne umutlarla bekliyoruz pozitif çıkmasın yokken bunlar ya
Negatif görmede üzülmüyo insan da başta böyle pozitif olup sonra negatif olunca yalancı pozitiflere artık çok sinir oluyorum. Hayal kırıklığı oluyo resmen canımmÇok üzülmüyorum artık alışkanlık oldu negatif görmek adet olsam bari
Ben bilmiyorum ya ümitli değildim zaten demekki gerçekten kalsam falan inanmıcam onu anladımNegatif görmede üzülmüyo insan da başta böyle pozitif olup sonra negatif olunca yalancı pozitiflere artık çok sinir oluyorum. Hayal kırıklığı oluyo resmen canımm
İlk defa duyuyorum neden ve nasıl yapılıyorArkadaşlar adetimin 21 gününde progestron testi yaptım 4.91 çıktı ben anlamıyorum yumurtlama olmamiş mi acaba
Prosgestron adetin 21 gününde yapılıyor o ay yumurtlama olmuş mu olmamış diye bakıyorlarİlk defa duyuyorum neden ve nasıl yapılıyor
Hayıt gerçekten adet öncesi sendromu için çok faydalı. Tohum bana acı geldiği için hapını kullandım. Kuş gibiydimYok canım vermedim sökülmek üzere şüphem yok şuan hamilelikle ilgiliBenim adet öncesi sendromum çok yoğun oluyo onun için de hayıt tohumu ve inositol aldım onlar geç gelcek galba ama kısıtlamadan dolayı
Kuzu sen ne durumdasın tekrar tahlil yapıldı mı? Bi de sen bal tarçın çörekotu yemiştin dimi bu ayİlk defa duyuyorum neden ve nasıl yapılıyor
Ayy işte ihtiyaç duyduğum bilgi buyduHayıt gerçekten adet öncesi sendromu için çok faydalı. Tohum bana acı geldiği için hapını kullandım. Kuş gibiydimo konu da baya başarılı
Günde bir tane aldım benKuzu sen ne durumdasın tekrar tahlil yapıldı mı? Bi de sen bal tarçın çörekotu yemiştin dimi bu ay
Ayy işte ihtiyaç duyduğum bilgi buyduher ay hamile gibiyim her ayyy. Psikolojik olarak değil ama belirti olarak göğüs şişliği olarak Günde kaç kapsül aldın canım
Sen bi aldığımız sayfaya sorsana kuzumEvet canım düne göre bi tık silik değişik ağrılar var acaba çatladımıki
Öylemi dersin canım.dün zaten inanılmaz şişkinlik vardı ara ara yumurtalığmda yanma gibi oluyo dünden beri
Hangi antibiyotiği önerdi doktorunuz acaba size birde nekadar süre kullandınızBenim eşim üroloji doktoruna görünmedi kendi jinekologuma gösterdik antibiyotik ismi verdi kullandı sperm testini telrarladığında istediğimiz gibiydi değerleri çoğu zaman enfeksiyon nedeniyle olabilir demişti doktorumuz siz gösterdiniz mi doktorunuza
Ya şuan adını tam hatırlayamıyorum ama bi bakıyım bulabilirsem yazıyım size eşim kutu bitene kadar kullandı şehir dışında yaptırıyorduk sperm testini hemen gidemedik ilaç bittikten 2 hafta sonra vermişti tekrarHangi antibiyotiği önerdi doktorunuz acaba size birde nekadar süre kullandınız
Günde kaç kez içti acaba bir mi iki mi bide kaç kutu bizede tetradox yada monodox dendiYa şuan adını tam hatırlayamıyorum ama bi bakıyım bulabilirsem yazıyım size eşim kutu bitene kadar kullandı şehir dışında yaptırıyorduk sperm testini hemen gidemedik ilaç bittikten 2 hafta sonra vermişti tekrar
Kuzum ben sordum daha önce bi kere test bozuk gibiydi ovu başlamış dedi. Güvenemedim bidhaa yaptım silik çıkmıştı ondan şimdi pek sorasın gelmiyoSen bi aldığımız sayfaya sorsana kuzum
Anladım kuzum bilemedimki.Kuzum ben sordum daha önce bi kere test bozuk gibiydi ovu başlamış dedi. Güvenemedim bidhaa yaptım silik çıkmıştı ondan şimdi pek sorasın gelmiyo