- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
Bir kutuydu sabah akşam içti diye hatırlıyorum sizde ne sorun vardı lökosit değeri mi yüksek eşinizin deGünde kaç kez içti acaba bir mi iki mi bide kaç kutu bizede tetradox yada monodox dendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kutuydu sabah akşam içti diye hatırlıyorum sizde ne sorun vardı lökosit değeri mi yüksek eşinizin deGünde kaç kez içti acaba bir mi iki mi bide kaç kutu bizede tetradox yada monodox dendi
Evet canım . 6 gün falan yapabilmiştim. Mideme dokundu. Ama sabah akşam yeniştim. Sonra ceviz sirkesi mideye iyi geliyor diye onu da 8 gün içtim. Bunları yaparken bol bol karın egzersizi yaptım her akşam. Diyet yaptım bide brokoli yedim her yemegin yanında sanırım kombo oldu 3 yılın sonunda tuttu . Sende yapmıştın bu ay ben bırakmıştım devam ettin sen diye hatırlıyorum.Kuzu sen ne durumdasın tekrar tahlil yapıldı mı? Bi de sen bal tarçın çörekotu yemiştin dimi bu ay
Evet kuzum yapmıştım bizim sıkıntı eşimde olduğu için üç ayda yenileme oluyo spermlerde. Anca ilk ay ilaç kullandığı ama bi umuttu işte Daha adete dönmedi sıkıyo beni çok. Brokoli suyuna başladım bugün karnımda kuş çırpındı resmen hayatımda böyle bi seyirme görmedim galiba onun etkisi olduEvet canım . 6 gün falan yapabilmiştim. Mideme dokundu. Ama sabah akşam yeniştim. Sonra ceviz sirkesi mideye iyi geliyor diye onu da 8 gün içtim. Bunları yaparken bol bol karın egzersizi yaptım her akşam. Diyet yaptım bide brokoli yedim her yemegin yanında sanırım kombo oldu 3 yılın sonunda tuttu . Sende yapmıştın bu ay ben bırakmıştım devam ettin sen diye hatırlıyorum.
Bizim üroloji uzmanı antibiyotik vermedi ya sperm arttırıcı takviye önerdi onlara başladık ama lökosit için hiçbi şey yapılmadı 6 aya olmazsa tekrar gel demiş. Yazın ortalık ve sağlık sistemi düzelirse başka doktora gitmek istiyorum içime sinmedi bu şekilYa şuan adını tam hatırlayamıyorum ama bi bakıyım bulabilirsem yazıyım size eşim kutu bitene kadar kullandı şehir dışında yaptırıyorduk sperm testini hemen gidemedik ilaç bittikten 2 hafta sonra vermişti tekrar
Evet lökosit siz de aynı durumda mıydınız eşiniz antibiyotik kullandıktan sonra mı hamile kaldınızBir kutuydu sabah akşam içti diye hatırlıyorum sizde ne sorun vardı lökosit değeri mi yüksek eşinizin de
Aa ilaç kullandımı. Onu dicektim ya senlik bişy yok. Burda bi arkadaşımız var çocuk habire doktora gidiyor çocuk için ben tedavi görüyorum dedi.Evet kuzum yapmıştım bizim sıkıntı eşimde olduğu için üç ayda yenileme oluyo spermlerde. Anca ilk ay ilaç kullandığı ama bi umuttu işte Daha adete dönmedi sıkıyo beni çok. Brokoli suyuna başladım bugün karnımda kuş çırpındı resmen hayatımda böyle bi seyirme görmedim galiba onun etkisi oldu
Canım hayırlı geceler. İnternette bile lökosit yüksekliği yazdığım zaman enfeksiyon ile ilgili konular var doktor da zaten direk bize öyle söyledi ama sperm arttırıcı takviye neden ki sperm azlığı da mı lökosit değerini yükseltiyormuşBizim üroloji uzmanı antibiyotik vermedi ya sperm arttırıcı takviye önerdi onlara başladık ama lökosit için hiçbi şey yapılmadı 6 aya olmazsa tekrar gel demiş. Yazın ortalık ve sağlık sistemi düzelirse başka doktora gitmek istiyorum içime sinmedi bu şekil
Aslına bakacak olursanız eşimin sperm sayısı hızı vs herşey normaldi sadece lökosit değeri yüksekti ama sperm testi vermeden önce zaten ben tedaviye başlamıştım klomen falan yumurta tembelliğim vardı doktorun söylediği asıl sebep buydu bebek sahibi olamamız için. Eşim ilacı kullandı tekrar test verdi sonucu normal çıktı ama o ay gene kalamadım sonraki aylarda olduEvet lökosit siz de aynı durumda mıydınız eşiniz antibiyotik kullandıktan sonra mı hamile kaldınız
Doktor kontrolünde canım eşim ikinci aya geçtik. Sperm üç ayda yenileniyormuş. Önümüzdeki ay da ihtimal var çünkü arı sütü kullanmıştı iki ay önce doğal çok takviye aldı. Şimdi ilaç kullanıyo doktor 6 ay içinde olur demiş 1 ayı bitti en yüksek ihtimal de bu ay değil bi sonraki ay gibi görünüyor 3 ayda yenilendiği içinAa ilaç kullandımı. Onu dicektim ya senlik bişy yok. Burda bi arkadaşımız var çocuk habire doktora gidiyor çocuk için ben tedavi görüyorum dedi.
eşinde başlasa aslında düzenli bi doktora .
belkı sende biraz kafa da rahatlatırsın.
sen bence yapma çok fazla kür vs . Hersey yolundaysa bozulmasın bünye
İyi geceler bebeğim. Sayı ve hız düşükmüş + lökosit yüksekmiş. Varikosel dedi ama ultrason da çıkmadı temiz çıktı. Takviye alıyoruz 3.kutuya geçtik bakalım canım ya ben de bilmiyorumCanım hayırlı geceler. İnternette bile lökosit yüksekliği yazdığım zaman enfeksiyon ile ilgili konular var doktor da zaten direk bize öyle söyledi ama sperm arttırıcı takviye neden ki sperm azlığı da mı lökosit değerini yükseltiyormuş
Ben tabiki doktor değilim ama kendi doktorumun dediği ve o dönemde araştırdığım konularda çok büyütülecek vahim Bi durum değil diye okumuştum merak etmeyinEvet lökosit siz de aynı durumda mıydınız eşiniz antibiyotik kullandıktan sonra mı hamile kaldınız
Canım Bi ara böyle tatlılar falan yapıyordun ondan sonra test verdi mi eşin tekrar yoksa İlacın bitmesini mi bekliyo. Bide aşılamayı düşünüyo musun hızı düşükse falan sperminDoktor kontrolünde canım eşim ikinci aya geçtik. Sperm üç ayda yenileniyormuş. Önümüzdeki ay da ihtimal var çünkü arı sütü kullanmıştı iki ay önce doğal çok takviye aldı. Şimdi ilaç kullanıyo doktor 6 ay içinde olur demiş 1 ayı bitti en yüksek ihtimal de bu ay değil bi sonraki ay gibi görünüyor 3 ayda yenilendiği için
İyi geceler bebeğim. Sayı ve hız düşükmüş + lökosit yüksekmiş. Varikosel dedi ama ultrason da çıkmadı temiz çıktı. Takviye alıyoruz 3.kutuya geçtik bakalım canım ya ben de bilmiyorum
Ondan önce verdi canım sorun olduğunu öğrenince yapmıştım o ay sonra takviye ilaçlara başladık. Aşılamadan önce 6 ay denemek lazım ilaç kullanıp olmazsa bakıcaz daha 1 ay doldu anca. Çok büyük bi sıkıntı yok gibi doktor da 6 aya olur gibi bişeyler demiş takviye ile. Bu ay da değil de anca sonraki ay 3.ay olcak muhtemelen o aralar olur diye umut ediyorumCanım Bi ara böyle tatlılar falan yapıyordun ondan sonra test verdi mi eşin tekrar yoksa İlacın bitmesini mi bekliyo. Bide aşılamayı düşünüyo musun hızı düşükse falan spermin
Bizimde sayı 135 milyon ileri hız 8 morfoloji 85 çıktı çok güzel dedi doktor değerlere lökosit 4 milyon inşallah sebep budurAslına bakacak olursanız eşimin sperm sayısı hızı vs herşey normaldi sadece lökosit değeri yüksekti ama sperm testi vermeden önce zaten ben tedaviye başlamıştım klomen falan yumurta tembelliğim vardı doktorun söylediği asıl sebep buydu bebek sahibi olamamız için. Eşim ilacı kullandı tekrar test verdi sonucu normal çıktı ama o ay gene kalamadım sonraki aylarda oldu
Ah canım yaa öyle bi çizgi olsunki inanmama ihtimalimiz olmasın bidaha yaptığımızdaBen bilmiyorum ya ümitli değildim zaten demekki gerçekten kalsam falan inanmıcam onu anladım
Canım benim clife zaten dibi kalmış artık. Bir kaç gündür bırakmıştım şimdi bi kaşık aldım yine. Testlerde 4 5 tane kaldı galiba. Bitene kadar yaparım olursa olmaz olmazsa zaten macunda bitmiş olur bidaha normal beklerim artık öyle düşündümAnladım kuzum bilemedimki.
İnşallah kuzum yaaaAh canım yaa öyle bi çizgi olsunki inanmama ihtimalimiz olmasın bidaha yaptığımızda
Canım benim clife zaten dibi kalmış artık. Bir kaç gündür bırakmıştım şimdi bi kaşık aldım yine. Testlerde 4 5 tane kaldı galiba. Bitene kadar yaparım olursa olmaz olmazsa zaten macunda bitmiş olur bidaha normal beklerim artık öyle düşündüm
İleri hız 80 bu arada yeni fark ettim yanlış yazıldığını Allah korusun 8 nee Ay tenli anne bulabildiniz mi antibiyotiğiiBizimde sayı 135 milyon ileri hız 8 morfoloji 85 çıktı çok güzel dedi doktor değerlere lökosit 4 milyon inşallah sebep budur
Ya canım inan bulmak için uğraştım karıştırdım her yeri ama ben doktorun özel muayenehanesine gidiyorum jinekologum yani sistemde de yok ismi eczaneden ücretli almıştık ilaç bitince atmıştıkİleri hız 80 bu arada yeni fark ettim yanlış yazıldığını Allah korusun 8 nee Ay tenli anne bulabildiniz mi antibiyotiğii
Bende böyle Bi konu açmıştım lökosit 6 milyondu bizimdeKızlar eşim bugün sperm testi verdi lütfen anlayanlar Bi yorumlayabilir mi
Ph 8
Sperm sayısı 104 milyon
Lökosit 6 milyon
Hızlı ileri hareketli %40
Yerinde hareketli %15
Sizin değerler iyimiş maşallah kuzucum. Off dua eder misin bu ay için bana çünkü sperm yenilenme süresi bu ay başlıyo 64-72 gün arasıymış ilaca başladığımız günlere denk gelecek inşallah hamile duası kabul olur derlerYa canım inan bulmak için uğraştım karıştırdım her yeri ama ben doktorun özel muayenehanesine gidiyorum jinekologum yani sistemde de yok ismi eczaneden ücretli almıştık ilaç bitince atmıştık
Bende böyle Bi konu açmıştım lökosit 6 milyondu bizimde
Bende hamile değilim ama duamdasın bebeğimSizin değerler iyimiş maşallah kuzucum. Off dua eder misin bu ay için bana çünkü sperm yenilenme süresi bu ay başlıyo 64-72 gün arasıymış ilaca başladığımız günlere denk gelecek inşallah hamile duası kabul olur derler
İki kutu antibiyotikti herhalde sizinde günde bir olmak üzereBende böyle Bi konu açmıştım lökosit 6 milyondu bizimde