Yaaa sorma sorma bazen keyfi oluyo evetteGün aşırı yeterli olur canım. Kendinizi yorcaniz. Hem bedenen hem ruhen. Ama keyfi olursa bileeemiiiyyycceeemmmkız zaten her gün bıktırıyor insanı bide araya ramazan girince nasıl vakit bulcan. Biz 3 haftadır görmüyoruz birbirimizi kardeş kardeş geçiniyoruz. Bide ben kisti duyunca hiç yaklastirmadim gece bide regli oldum. 1 ay olacak
Hala duruyo
Bebişlerimi olcak gercektennŞu küçük adam bile belki kocamdan önce baba olcak
Kist varken olur mu olmaz mı bilmiyorum ama korktum bir kere ondan cesaret edemedim. Adamında aklı gitmiş artık ama napalim olur böyle aradaYaaa sorma sorma bazen keyfi oluyo evettebazen hiç Zorla oluyo üst üste hele ramazanda dediğin gibi geçen gün zaten uyumuşum sahurda duş alırım demiştim bi kalktım saat 6. Ne oruc kaldı ne bişey
Kist olunca zararlımıymış ki canımm. Benim herif 3 hafta durmaz imkanı yok
Benimki erkek bundan bi 6 ay sonra kızgınlık dönemine girerYaaa sorma sorma bazen keyfi oluyo evettebazen hiç Zorla oluyo üst üste hele ramazanda dediğin gibi geçen gün zaten uyumuşum sahurda duş alırım demiştim bi kalktım saat 6. Ne oruc kaldı ne bişey
Kist olunca zararlımıymış ki canımm. Benim herif 3 hafta durmaz imkanı yok
Hala duruyosen yeni yap bence
Bebişlerimi olcak gercektenn
Ağrında vardı ya canım ondan birazda korkmuş olabilirsinnşimdi nasıl ağrıların geçtimi.Kist varken olur mu olmaz mı bilmiyorum ama korktum bir kere ondan cesaret edemedim. Adamında aklı gitmiş artık ama napalim olur böyle arada
Yandın 6 ayaBenimki erkek bundan bi 6 ay sonra kızgınlık dönemine girer
Bu arada hiç bi belirtim yok Fatih yarın bi test aksın bakalım
Bilemiyorum yarın hem erken gebelik hem normal gebelik testi aldırcamAğrında vardı ya canım ondan birazda korkmuş olabilirsinnşimdi nasıl ağrıların geçtimi.
Her türlü oluyo valla canım insanın iyi halide kötü halide sabretcek onlarda her istenildiğğnde olmaz öyle
Yandın 6 aya
Sen bi test yap canım şüpheli senin testin çizgi var ama ne çizgisi acep
Agrım yok çok şükür.Ağrında vardı ya canım ondan birazda korkmuş olabilirsinnşimdi nasıl ağrıların geçtimi.
Her türlü oluyo valla canım insanın iyi halide kötü halide sabretcek onlarda her istenildiğğnde olmaz öyle
Hadi inşallah pozitif olcak canımBilemiyorum yarın hem erken gebelik hem normal gebelik testi aldırcam
Çok şükür canım adetten belirti varmıAgrım yok çok şükür.
Anlıyorum kuzum banada doktorum dedi kesinlikle iki günde bir dedi çünkü hergün olunca spermin kalitesi düşüyor ve ihtimal azalıyor dedi. Herşey bahane olduktan sonra olurAy canım mesajın arada kaynamış ben görmemişim kusura bakma
Canım yaa neyi deniceğimi bilmiyorum inanki ama bu ay her gün denemek geliyo içimden. Önceki aylar hep 2 günde birdi.
Ben evlenince hemen sağlıksız gebelik gecirdiğim dönemler daha sık oluyodu tabi evlilik ilk zamanları afedersindiyorum belki öyle olmalı yine
Gece lekelenme oldu. Tam sökülmedi. Agrim falan yok anca yarina sökülürÇok şükür canım adetten belirti varmı
oda doğru canım valla ama nebileyim ya artık dediğin gibi olcaksa tek ilişkiylede olurAnlıyorum kuzum banada doktorum dedi kesinlikle iki günde bir dedi çünkü hergün olunca spermin kalitesi düşüyor ve ihtimal azalıyor dedi. Herşey bahane olduktan sonra olur
Gelsinde biran evvel canım.doktora gidiceksin dimi geldiğindeGece lekelenme oldu. Tam sökülmedi. Agrim falan yok anca yarina sökülür
Evet canim. Cuma gunune randevu almıştım. Kontrole gidicem. Sen naptin ? Yumurtlama olmadi mi daha ?Gelsinde biran evvel canım.doktora gidiceksin dimi geldiğinde
Yok canım işte test yapıyorum bugün baya koyu cıktı yarın bakalım pik olcakmı bak böyleydiEvet canim. Cuma gunune randevu almıştım. Kontrole gidicem. Sen naptin ? Yumurtlama olmadi mi daha ?
Koyu çıkmış canim. InsaAllah yarın pik olur sonra da siliklesir de kafan rahatlar. Cok zor boyle her gun yap bekleYok canım işte test yapıyorum bugün baya koyu cıktı yarın bakalım pik olcakmı bak böyleydi Eki Görüntüle 2836871
Yarın pil olur büyük ihtimalYok canım işte test yapıyorum bugün baya koyu cıktı yarın bakalım pik olcakmı bak böyleydi Eki Görüntüle 2836871
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al canım inşallahKızlar günaydınlar hatırlarsanız ben tüp bebek yaptirmistim ve sonuc bekliyordum cok şükür sonucum pozitifsalı günü kese görmeye gidicem
Yok canım işte test yapıyorum bugün baya koyu cıktı yarın bakalım pi
Canım akıntı durumun nasıl?Yok canım işte test yapıyorum bugün baya koyu cıktı yarın bakalım pik olcakmı bak böyleydi Eki Görüntüle 2836871
İnşallahhh inşallah cAnım artık olsunYarın pil olur büyük ihtimal
Şeffaf akıntım yokta krem rengi gibi oluyo canımCanım akıntı durumun nasıl?
Amin canım inşAllah isteyen herkese nasip olsun :)Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al canım inşallah
Bugünde yapıp at bakalımİnşallahhh inşallah cAnım artık olsun
Şeffaf akıntım yokta krem rengi gibi oluyo canım