Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fated Fated böyke canım valla ben artık nasıl okumam gerektiğini anlamıyorum bu testleri
39D08F1D-17EA-47D4-80E8-C5F1F08B3723.jpeg

Evet canım düne göre bi tık silik değişik ağrılar var acaba çatladımıki🙄

Öylemi dersin canım.dün zaten inanılmaz şişkinlik vardı ara ara yumurtalığmda yanma gibi oluyo dünden beri
Kuzum iki kırmızılığında aynı olması gerekiyor sanki aynı değildi biraz soluktu yada aldığın sayfaya yazdın mı sordun mu

Kuzum iki kırmızılığında aynı olması gerekiyor sanki aynı değildi biraz soluktu yada aldığın sayfaya yazdın mı sordun mu
Yok canım aldığım sayfa daha kaç gün önce attığım bi teste ovy başlamış dedi ben güvenmeyip yapmaya debma ettim

sev9 sev9 bebeğim naptın ne durumdasınn
Dışardan yeni geldim kuzum regl oldum muhtemelen karnımda ağrısını hissediyorum ama daha bakmadım 😂 Brokoli aldım küre başlıcam bugün. 21 gün suyu içiliyomuş tüpleri genişletme etkisi varmış bi de sağlıklı kilo verdiriyomuş dedim suyunu içerim haşlanmış brokoliden de çorba yaparım salata yaparım 😂

Dışardan yeni geldim kuzum regl oldum muhtemelen karnımda ağrısını hissediyorum ama daha bakmadım 😂 Brokoli aldım küre başlıcam bugün. 21 gün suyu içiliyomuş tüpleri genişletme etkisi varmış bi de sağlıklı kilo verdiriyomuş dedim suyunu içerim haşlanmış brokoliden de çorba yaparım salata yaparım 😂
Evet brokoliyi bende dyydum çok kez canım kullan bakalım vesile olur inşallah😘 bi bak bakalım inşallah olmamışsındır kan verdinmi😂

Evet brokoliyi bende dyydum çok kez canım kullan bakalım vesile olur inşallah😘 bi bak bakalım inşallah olmamışsındır kan verdinmi😂
Yok canım vermedim sökülmek üzere şüphem yok şuan hamilelikle ilgili 😂 Benim adet öncesi sendromum çok yoğun oluyo onun için de hayıt tohumu ve inositol aldım onlar geç gelcek galba ama kısıtlamadan dolayı

X