- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Yapcam öğle den sonraBugünde yapıp at bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapcam öğle den sonraBugünde yapıp at bakalım
Bekliyorum bak at kesin bende Fatih’e hatırlatim testi akşama doğru alsın bakalımYapcam öğle den sonra
Bi 10 dkya yapcam bitanem biraz daha biriksin bende senin testini bekliyorumBekliyorum bak at kesin bende Fatih’e hatırlatim testi akşama doğru alsın bakalım
Kuzum benimde böyle çıkıyordu genelde tam anlamıyla gelişmemiş demekki şuanFated böyke canım valla ben artık nasıl okumam gerektiğini anlamıyorum bu testleriEki Görüntüle 2837234
Reglin düzensizdi dimi senindeFated böyke canım valla ben artık nasıl okumam gerektiğini anlamıyorum bu testleriEki Görüntüle 2837234
Dünden beri falan baya ağrım var ama canım yaKuzum benimde böyle çıkıyordu genelde tam anlamıyla gelişmemiş demekki şuan
Ondan böyle kuzumDünden beri falan baya ağrım var ama canım ya
Reglin düzensizdi dimi seninde
Evet malesef canım
Bi öncekinden daha silik mi çıkmışFated böyke canım valla ben artık nasıl okumam gerektiğini anlamıyorum bu testleriEki Görüntüle 2837234
Benimde hiç şeffaf akıntım olmadı krem rengi gibiydi sanki dünkü pik kuzum bugün daha silik çıkmışİnşallahhh inşallah cAnım artık olsun
Şeffaf akıntım yokta krem rengi gibi oluyo canım
Ondan böyle kuzum
Evet canım düne göre bi tık silik değişik ağrılar var acaba çatladımıkiBi öncekinden daha silik mi çıkmış
Öylemi dersin canım.dün zaten inanılmaz şişkinlik vardı ara ara yumurtalığmda yanma gibi oluyo dünden beriBenimde hiç şeffaf akıntım olmadı krem rengi gibiydi sanki dünkü pik kuzum bugün daha silik çıkmış
Kuzum iki kırmızılığında aynı olması gerekiyor sanki aynı değildi biraz soluktu yada aldığın sayfaya yazdın mı sordun muEvet canım düne göre bi tık silik değişik ağrılar var acaba çatladımıki
Öylemi dersin canım.dün zaten inanılmaz şişkinlik vardı ara ara yumurtalığmda yanma gibi oluyo dünden beri
Yok canım aldığım sayfa daha kaç gün önce attığım bi teste ovy başlamış dedi ben güvenmeyip yapmaya debma ettimKuzum iki kırmızılığında aynı olması gerekiyor sanki aynı değildi biraz soluktu yada aldığın sayfaya yazdın mı sordun mu
Sen dünkü testini bi at bakalım ne dicekYok canım aldığım sayfa daha kaç gün önce attığım bi teste ovy başlamış dedi ben güvenmeyip yapmaya debma ettim
Tamam canım sen bugün yapmıcakmısın testtSen dünkü testini bi at bakalım ne dicek
Dışardan yeni geldim kuzum regl oldum muhtemelen karnımda ağrısını hissediyorum ama daha bakmadım Brokoli aldım küre başlıcam bugün. 21 gün suyu içiliyomuş tüpleri genişletme etkisi varmış bi de sağlıklı kilo verdiriyomuş dedim suyunu içerim haşlanmış brokoliden de çorba yaparım salata yaparımsev9 bebeğim naptın ne durumdasınn
Evet brokoliyi bende dyydum çok kez canım kullan bakalım vesile olur inşallah bi bak bakalım inşallah olmamışsındır kan verdinmiDışardan yeni geldim kuzum regl oldum muhtemelen karnımda ağrısını hissediyorum ama daha bakmadım Brokoli aldım küre başlıcam bugün. 21 gün suyu içiliyomuş tüpleri genişletme etkisi varmış bi de sağlıklı kilo verdiriyomuş dedim suyunu içerim haşlanmış brokoliden de çorba yaparım salata yaparım
Yok canım vermedim sökülmek üzere şüphem yok şuan hamilelikle ilgili Benim adet öncesi sendromum çok yoğun oluyo onun için de hayıt tohumu ve inositol aldım onlar geç gelcek galba ama kısıtlamadan dolayıEvet brokoliyi bende dyydum çok kez canım kullan bakalım vesile olur inşallah bi bak bakalım inşallah olmamışsındır kan verdinmi