Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım vermedim sökülmek üzere şüphem yok şuan hamilelikle ilgili 😂 Benim adet öncesi sendromum çok yoğun oluyo onun için de hayıt tohumu ve inositol aldım onlar geç gelcek galba ama kısıtlamadan dolayı
😞😞
Bu ay olur inşallah canım yaa. Gelince başlarsın cnaım hayıt tohumunu bende almıştım ama kullanmadım tam olarak

😞😞
Bu ay olur inşallah canım yaa. Gelince başlarsın cnaım hayıt tohumunu bende almıştım ama kullanmadım tam olarak
Kapsül içinde olanlardan aldım bu sefer. Brokoli suyu içtiğim için onun da suyu mideme ağır gelir yarıda bırakırım biliyom kapsül yutulur direk 😂

Kapsül içinde olanlardan aldım bu sefer. Brokoli suyu içtiğim için onun da suyu mideme ağır gelir yarıda bırakırım biliyom kapsül yutulur direk 😂
Aa çok iyi yapmışsın canım bence de daha mantıklı😂

Eklentiler

• 0B16B6F0-D619-4043-AD8D-97368CED1D5B.jpeg
    0B16B6F0-D619-4043-AD8D-97368CED1D5B.jpeg
    291,7 KB · Görüntüleme: 25
Ben bu testlere çok kızmaya başladım artık yaa test üreticileri bunlara bi el atsın. Bu nedir biz ne umutlarla bekliyoruz pozitif çıkmasın yokken bunlar ya 🤬🤬
Çok üzülmüyorum artık alışkanlık oldu negatif görmek adet olsam bari

Çok üzülmüyorum artık alışkanlık oldu negatif görmek adet olsam bari
Negatif görmede üzülmüyo insan da başta böyle pozitif olup sonra negatif olunca yalancı pozitiflere artık çok sinir oluyorum. Hayal kırıklığı oluyo resmen canımm😞😞

Negatif görmede üzülmüyo insan da başta böyle pozitif olup sonra negatif olunca yalancı pozitiflere artık çok sinir oluyorum. Hayal kırıklığı oluyo resmen canımm😞😞
Ben bilmiyorum ya ümitli değildim zaten demekki gerçekten kalsam falan inanmıcam onu anladım

Arkadaşlar adetimin 21 gününde progestron testi yaptım 4.91 çıktı ben anlamıyorum yumurtlama olmamiş mi acaba

Yok canım vermedim sökülmek üzere şüphem yok şuan hamilelikle ilgili 😂 Benim adet öncesi sendromum çok yoğun oluyo onun için de hayıt tohumu ve inositol aldım onlar geç gelcek galba ama kısıtlamadan dolayı
Hayıt gerçekten adet öncesi sendromu için çok faydalı. Tohum bana acı geldiği için hapını kullandım. Kuş gibiydim😂 o konu da baya başarılı 😁

İlk defa duyuyorum neden ve nasıl yapılıyor
Kuzu sen ne durumdasın tekrar tahlil yapıldı mı? Bi de sen bal tarçın çörekotu yemiştin dimi bu ay
Hayıt gerçekten adet öncesi sendromu için çok faydalı. Tohum bana acı geldiği için hapını kullandım. Kuş gibiydim😂 o konu da baya başarılı 😁
Ayy işte ihtiyaç duyduğum bilgi buydu 😂 her ay hamile gibiyim her ayyy. Psikolojik olarak değil ama belirti olarak göğüs şişliği olarak 😂 Günde kaç kapsül aldın canım

Kuzu sen ne durumdasın tekrar tahlil yapıldı mı? Bi de sen bal tarçın çörekotu yemiştin dimi bu ay

Ayy işte ihtiyaç duyduğum bilgi buydu 😂 her ay hamile gibiyim her ayyy. Psikolojik olarak değil ama belirti olarak göğüs şişliği olarak 😂 Günde kaç kapsül aldın canım
Günde bir tane aldım ben 😊

Benim eşim üroloji doktoruna görünmedi kendi jinekologuma gösterdik antibiyotik ismi verdi kullandı sperm testini telrarladığında istediğimiz gibiydi değerleri çoğu zaman enfeksiyon nedeniyle olabilir demişti doktorumuz siz gösterdiniz mi doktorunuza
Hangi antibiyotiği önerdi doktorunuz acaba size birde nekadar süre kullandınız

Hangi antibiyotiği önerdi doktorunuz acaba size birde nekadar süre kullandınız
Ya şuan adını tam hatırlayamıyorum ama bi bakıyım bulabilirsem yazıyım size eşim kutu bitene kadar kullandı şehir dışında yaptırıyorduk sperm testini hemen gidemedik ilaç bittikten 2 hafta sonra vermişti tekrar

Ya şuan adını tam hatırlayamıyorum ama bi bakıyım bulabilirsem yazıyım size eşim kutu bitene kadar kullandı şehir dışında yaptırıyorduk sperm testini hemen gidemedik ilaç bittikten 2 hafta sonra vermişti tekrar
Günde kaç kez içti acaba bir mi iki mi bide kaç kutu bizede tetradox yada monodox dendi

X