Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gün aşırı yeterli olur canım. Kendinizi yorcaniz. Hem bedenen hem ruhen. Ama keyfi olursa bileeemiiiyyycceeemmm🤭😂 kız zaten her gün bıktırıyor insanı bide araya ramazan girince nasıl vakit bulcan. Biz 3 haftadır görmüyoruz birbirimizi 😂 kardeş kardeş geçiniyoruz. Bide ben kisti duyunca hiç yaklastirmadim 😂 gece bide regli oldum. 1 ay olacak 🤣🤣
Yaaa sorma sorma bazen keyfi oluyo evette 🙊 bazen hiç Zorla oluyo üst üste😬 hele ramazanda dediğin gibi geçen gün zaten uyumuşum sahurda duş alırım demiştim bi kalktım saat 6. Ne oruc kaldı ne bişey 😂😂
Kist olunca zararlımıymış ki canımm. Benim herif 3 hafta durmaz imkanı yok :KK70: :KK70:
Dediğin suyu yaptım 😂 Cookiie Cookiie
Hala duruyo😍 sen yeni yap bence 😍
Şu küçük adam bile belki kocamdan önce baba olcak 😂😂😂
Bebişlerimi olcak gercektenn😂

Yaaa sorma sorma bazen keyfi oluyo evette 🙊 bazen hiç Zorla oluyo üst üste😬 hele ramazanda dediğin gibi geçen gün zaten uyumuşum sahurda duş alırım demiştim bi kalktım saat 6. Ne oruc kaldı ne bişey 😂😂
Kist olunca zararlımıymış ki canımm. Benim herif 3 hafta durmaz imkanı yok :KK70: :KK70:
Kist varken olur mu olmaz mı bilmiyorum ama korktum bir kere ondan cesaret edemedim. Adamında aklı gitmiş artık ama napalim olur böyle arada 😂

Hala duruyo😍 sen yeni yap bence 😍

Bebişlerimi olcak gercektenn😂
Benimki erkek bundan bi 6 ay sonra kızgınlık dönemine girer
Bu arada hiç bi belirtim yok Fatih yarın bi test aksın bakalım 🤔

Kist varken olur mu olmaz mı bilmiyorum ama korktum bir kere ondan cesaret edemedim. Adamında aklı gitmiş artık ama napalim olur böyle arada 😂
Ağrında vardı ya canım ondan birazda korkmuş olabilirsinnşimdi nasıl ağrıların geçtimi.
Her türlü oluyo valla canım insanın iyi halide kötü halide sabretcek onlarda her istenildiğğnde olmaz öyle 😂😂😂
Benimki erkek bundan bi 6 ay sonra kızgınlık dönemine girer
Bu arada hiç bi belirtim yok Fatih yarın bi test aksın bakalım 🤔
Yandın 6 aya 😬😬😂😂
Sen bi test yap canım şüpheli senin testin çizgi var ama ne çizgisi acep 🥰

Ağrında vardı ya canım ondan birazda korkmuş olabilirsinnşimdi nasıl ağrıların geçtimi.
Her türlü oluyo valla canım insanın iyi halide kötü halide sabretcek onlarda her istenildiğğnde olmaz öyle 😂😂😂

Yandın 6 aya 😬😬😂😂
Sen bi test yap canım şüpheli senin testin çizgi var ama ne çizgisi acep 🥰
Bilemiyorum yarın hem erken gebelik hem normal gebelik testi aldırcam

Agrım yok çok şükür. 🤲🏻

Ay canım mesajın arada kaynamış ben görmemişim kusura bakma🤗
Canım yaa neyi deniceğimi bilmiyorum inanki ama bu ay her gün denemek geliyo içimden. Önceki aylar hep 2 günde birdi.
Ben evlenince hemen sağlıksız gebelik gecirdiğim dönemler daha sık oluyodu tabi evlilik ilk zamanları afedersin 🙊 diyorum belki öyle olmalı yine 🙄
Anlıyorum kuzum banada doktorum dedi kesinlikle iki günde bir dedi çünkü hergün olunca spermin kalitesi düşüyor ve ihtimal azalıyor dedi. Herşey bahane olduktan sonra olur 😁

Anlıyorum kuzum banada doktorum dedi kesinlikle iki günde bir dedi çünkü hergün olunca spermin kalitesi düşüyor ve ihtimal azalıyor dedi. Herşey bahane olduktan sonra olur 😁
oda doğru canım valla ama nebileyim ya artık dediğin gibi olcaksa tek ilişkiylede olur 😬

Gece lekelenme oldu. Tam sökülmedi. Agrim falan yok anca yarina sökülür
Gelsinde biran evvel canım.doktora gidiceksin dimi geldiğinde

Evet canim. Cuma gunune randevu almıştım. Kontrole gidicem. Sen naptin ? Yumurtlama olmadi mi daha ?
Yok canım işte test yapıyorum bugün baya koyu cıktı yarın bakalım pik olcakmı bak böyleydi
86EAB474-4F77-4120-BE0A-3535CAD1656A.jpeg

X