Kesinlikle bende bu şekilde düşünüyorum. Çok erken gebelik de olabilir. Bakalım zaman göstercekUmudunu kaybetme canım daha dünden bugüne fazla yükselmez bence 2 günde bir artıyo diye biliyorum canım inşallah sonucu hayırlı olcak moral bozma
Tamam canım nasıl istersen sonu güzek olsundaYapmıycam bebeğim kan vericem direk eğer adet olmazsam çünkü daha günü gelmedi bakalım belki hiç gecikme olmaz
Canım hemen strese girme. 2 kere Dış gebelik yaşamış biri olarak tecrübeliyim gözükmez şimdiden dış gebelikse bile onuda normL gebelik gibi düşün ama malesef rahimde olmuyor. Kadın doğuma gitsen de aynı şekilde kan takibine devam edicek. İlk 6ydı ğzerinden tam 48 saat gecti değilmi. Yüzde 60 artışta normal olabilir ama bazı soktorlar direk en az 2 kat artcak diyo. Değerin çok düşük daha çok yeni tutunmaya çalışıypr belliki. Şuan hiç dış gebelik ihtimalini düşünme. 48 saatte bir kan vermeye devam etDeğerim 9 çıkmış . Laboratvardakı hemşire tekrar teste sokmuş. Bir daha bakıcaklarmış. Yarın doktora görüncem . Bakalım sanırım saglıklı gebelik değil
Çok güzel moral vermişsinTamam canım nasıl istersen sonu güzek olsunda
Canım hemen strese girme. 2 kere Dış gebelik yaşamış biri olarak tecrübeliyim gözükmez şimdiden dış gebelikse bile onuda normL gebelik gibi düşün ama malesef rahimde olmuyor. Kadın doğuma gitsen de aynı şekilde kan takibine devam edicek. İlk 6ydı ğzerinden tam 48 saat gecti değilmi. Yüzde 60 artışta normal olabilir ama bazı soktorlar direk en az 2 kat artcak diyo. Değerin çok düşük daha çok yeni tutunmaya çalışıypr belliki. Şuan hiç dış gebelik ihtimalini düşünme. 48 saatte bir kan vermeye devam et
Ama gercekler canım şuan daha çok yeni bebiş annesine tutunmaya çalışıyo henüz öyle hemen 2 kanda belli olmazkiÇok güzel moral vermişsin
Bende ne gelen var ne giden
Hayırlı olsun kuzummmKızlar sizlere müjdeyi veriyorum . HAMİLEYİM :)
Hemde hiç beklemedeğim düşünmediğim zamanda oldu inanamıyorum:)
Şok içinde kaldık . Bir haftadır hiç iyi değildim doktora gittim şekerime ve kolestrole baktılar . Yemekten sonra uyku çöküyor. Gözler kapanıyor halsizlik baş dönmesi vardı ama aklıma hamıle olcagım zerre gelmedi. Sporla ve diyetle kafayı bozdugum için. Doktor tüm tahlillerin güzel dedi gönderdi. Sonra eşim dedi sen hastalandın mı? Bende farkettım ki cuma günü bat günümdü ve olmadım . Kan verdik akşam . Ama değerim çok düşük. 6.67 doktor çok erken dedi bu değerle nasıl farkedip geldiniz falan şaşırdı:)
Demekki geç döllenme dedikleri bende oldu . Bu akşam yine kan vericem bi süre sanırım iki günde bir vericem.
RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN. Benim ki henüz sağlıklı gebelikmi bilmiyorum ama bu kadarcık değeri görmek bile bana yetti diyebilirim.
sev9 Baede Cookiie Defneninannisi
Portakallı çikolata çıkmadı etiketin.
Eklemeyi atladığım kim varsa hepinizi öpüyorum :)
Sen deBende ne gelen var ne giden
Aynen tatlım daha çok erkenKesinlikle bende bu şekilde düşünüyorum. Çok erken gebelik de olabilir. Bakalım zaman göstercek
Aynen valla tatlım sıkıldık artık aynı yerde saymaktanSen deBaede ben gibi biz bi köşede takılalım burda günler geçiyor adet olanlar yumurtluyor yumurtlayanlar adet oluyor sonra yine sonra yine. Biz yerinde say
Aynen öyle yaaa bunalıma gircem diye korkuyorumSen deBaede ben gibi biz bi köşede takılalım burda günler geçiyor adet olanlar yumurtluyor yumurtlayanlar adet oluyor sonra yine sonra yine. Biz yerinde say
Canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar sizlere müjdeyi veriyorum . HAMİLEYİM :)
Şok içinde kaldık . Bir haftadır hiç iyi değildim doktora gittim şekerime ve kolestrole baktılar . Yemekten sonra uyku çöküyor. Gözler kapanıyor halsizlik baş dönmesi vardı ama aklıma hamıle olcagım zerre gelmedi. Sporla ve diyetle kafayı bozdugum için. Doktor tüm tahlillerin güzel dedi gönderdi. Sonra eşim dedi sen hastalandın mı? Bende farkettım ki cuma günü bat günümdü ve olmadım . Kan verdik akşam . Ama değerim çok düşük. 6.67 doktor çok erken dedi bu değerle nasıl farkedip geldiniz falan şaşırdı:)
Demekki geç döllenme dedikleri bende oldu . Bu akşam yine kan vericem bi süre sanırım iki günde bir vericem.
RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN. Benim ki henüz sağlıklı gebelikmi bilmiyorum ama bu kadarcık değeri görmek bile bana yetti diyebilirim.
Birgün inşallah biticek bu bekleyişler kuzum vallaAynen valla tatlım sıkıldık artık aynı yerde saymaktan
Girme girme valla başka şeylere yönlenmemiz lazımmAynen öyle yaaa bunalıma gircem diye korkuyorum
Ayy insallah canım benim yaaBirgün inşallah biticek bu bekleyişler kuzum valla
Girme girme valla başka şeylere yönlenmemiz lazımm
Tamam canım nasıl istersen sonu güzek olsunda
Canım hemen strese girme. 2 kere Dış gebelik yaşamış biri olarak tecrübeliyim gözükmez şimdiden dış gebelikse bile onuda normL gebelik gibi düşün ama malesef rahimde olmuyor. Kadın doğuma gitsen de aynı şekilde kan takibine devam edicek. İlk 6ydı ğzerinden tam 48 saat gecti değilmi. Yüzde 60 artışta normal olabilir ama bazı soktorlar direk en az 2 kat artcak diyo. Değerin çok düşük daha çok yeni tutunmaya çalışıypr belliki. Şuan hiç dış gebelik ihtimalini düşünme. 48 saatte bir kan vermeye devam et
Hepinize tesekku edıyorum destekleerınız iiçinDrdr17 canımmsenin ilk testin dündü 6 çıkan. 2.de bugünmü yaptırdın
Anladım canım moralini hiç bozma şuanlık dediğim gibi yerleşme çalışıyodurHepinize tesekku edıyorum destekleerınız iiçinCuma ılk test pazar ıkıncı test oldu kuzum
Hayırlı uğurlu olsun kuzum sağlıkla kucağına al inşallahKızlar sizlere müjdeyi veriyorum . HAMİLEYİM :)
Öyle yapıyorum kuzum ama bu düzensiz regl beni bunaltıyorBirgün inşallah biticek bu bekleyişler kuzum valla
Girme girme valla başka şeylere yönlenmemiz lazımm
Benide öyle vallaaÖyle yapıyorum kuzum ama bu düzensiz regl beni bunaltıyor
Cnm slm ben biraz kendimi toplamak için biraz kayboldum hayırlı ramazanlar bu arada nasılsın