Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ultrasondan bişey görünmez dimi daha 2 haftada, gebelik oluşmuş olsada ? Sadece rahim genişlemişmi kalınlaşmışmı ne dedi adetim hiç erken gelmez ama yarin şüphe etiğim yumurtlama belirtimin ikinci haftası yinede bi test yapıcam. Oda emin olmak için zaten çünkü söktürücüye başladım.

Yap canım testi daha belli olmaz ultrasonda öyle bi şüphen varsada hemen ilacı bırak bence

Inşallah canım benim ya hayırlısı neyse o olsun benden önce sen alırsın inşallah hayırlı haberleri
Ah nerde canıımm ben hala bu lanet testlerle pik arıyorum gercekten sıkıldım artık bu durumdan
Daha gözükmez canım ultrasonda süphen varsa test yap

Yok kuzu yok sen olmada benimde hiç belirtim yok olcak gibi değil
İnşallah olmam ya aylardır vücut ısısı takip ediyodum bugün çok yüksek çıktı 37 ye yakın. Bişeyler oldu galiba ilk ilaç kullandığımız ay Ama kimyasal olabilir, tutunmayabilir. İlk ayda iki yıldır görmediğim ikinci çizgiyi gördüm şükür bu ay tutmasa da öbür aylar olacağını belli etti gibi sanki Allah'ın izniyle

Hayirli olsun. Gözün aydın canım darısı başımıza

Umudunu kaybetme canım inşallah vardır

Kız yapsana bi test daha yaaa yokmu evdee çatlcam meraktann
Regli bekliyorum hâlâ. Bugün 43. Günüm agrım ara sıra çok hafif oluyor. O kadar rahatsız etmiyor. Teşekkür ederim canım sordugun için
Çok şükür az olsunda canım. Reglide bian evvel gelsin inşallah
Cookiie canım sen pik görmedin mi daha?
Daha yok kuzum yaa iyicr canım sıkıldı artık dün bi ovu topiğine sordum çatlamış dediler ama bana daha olmadı gibi geliyo
Sabah ve akşamları bulantı oluyo canım daha belli değil şükür idare edicez mecbur bekledim o kadar hep okuyorum sizleri ama çekinip yazamadım dualarım sizlerle
Çok şükğr canım buna şükür sağlıkla gelsinde annesi herşeye razı olur yaz canım neden çekiniyosun cekinme herkes yazabilir öyle şeymi olur. Ben biraz bu ara gebelik topiklerinden yzaklaştım sadece. Cünkü hiçbişey yapmıyorum ovu bekliyorum olmuyo. Düşünmektendr bıktım valla kendimi bŞka şeylere verdim

Normal kaset vardı canım evde onda bişey çıkmadı. Yarın regl günü eğer geçerse var bişeyler Kan vericem ama dedim eşim kaza geçirdi diye gelip giden oluyo akrabaları izmirde olduğu için bi de sınavlarım var vaktim yok bu ay. Bu koşuşturmaya bi de bebek ihtimali eklendi

Kesinlikle uğraş başka şeylerle arkadaşım ben çatlatma iğnesi yaptırdığım gün ev taşıdım nakliyeciler geldi siz bekleyin dedim gittim doktora iğnemi yaptırdım afedersin o koşturmacada sadece Bi sefer fırsat buldum değerlendirdik kardeşim falan vardı yardıma geldi diğer aylar ayaklarımı uzatır 15 dakika kalkmazdım çook dikkat ettim bunda eşyalara yardımcı oldum kaldırdım indirdim ama aklımda hiç yoktu oldu zor ama maalesef unutmak lazım

O erkenden ne kadar süre sonra yaptım kaseti canım

Kesinlikle öyle canım. Valla hayırlı zamanı bekliyo diyoruz ya gercekten hayırlı zamanı bekliyolar

Normalde c çizgisiyle aynı olması lazım. Ama pcosda tam koyulaşma yakalayamıyor olabilirsin. Siliklestiyse artık yumurtlama olmuştur. Akıntı ağrı v.s herhangi bir belirti yok muydu?

Normalde c çizgisiyle aynı olması lazım. Ama pcosda tam koyulaşma yakalayamıyor olabilirsin. Siliklestiyse artık yumurtlama olmuştur. Akıntı ağrı v.s herhangi bir belirti yok muydu?
Bak böyle canım dün biraz silikleşmişti bugün yine aydı. Ya ara ara ağrım dolgunluk hissi vAr. Ara ara göğüslerimde acı var. Ama tam anlamıyla yok hissedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…