Hadi inşallah bakalımm yarın yine yappBigün sonra yaptım galiba canım. Erkende o kadar silikse zaten kasette çıkcağını sanmıyorum
Eğer varsa geç döllenme olduğu kesin iki güne adet olmazsam direk kana gideyim diyorum misafir işi bitince hemenHadi inşallah bakalımm yarın yine yapp
Etmem mi :))) allah herkese isteyene nasip etsin inşlh :))Canım maşallah çoook sevindim. İnşallah herşey çok güzel ilerler. Bizlerede duacı ol olurmuuuu
Evet canım. İnşlh aşılaman başarılı olur. Piskolojini rahat tut kesinlikle.Tebrikler canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Genelde bos verdiginde sanirim cikiyor geliyor. Bi cok insanda duydum bunu. Bende haziranda asilama dusundugumden mayista rahat takilicam kafami rahatlatmak icin elimden geleni yapicam
Akşam eşim gelince gidicem . Yazarım sizlere de inşlah yukselirNe nee neeee yaaa çok mutlu oldummn ama sana demiştim ben böyle zamanlarda olur işte hiç beklemediğin zamandaaAy çok sevindimm ama senden böyle bişey bekliyodum neden se içimde bişey vardı inşallah sağlıkla artsınnn verdinmi şimdi kan ne zaman vericeksin
bu arada portakallı cikolat benim kuzumm
Amiiin hepimizin başına inşlhHayirli olsun. Gözün aydın canımdarısı başımıza ❤
Erken gebeliği kaç gün önce yaptın canım. Onda çıkması için en az 6 7 olması gerek. 2 günde en az 2 kat artcağını düşünürsek 2 gün sonrası 12 14 civarlarında olur. 15 20 arası cıkıyor kaset testlerdeEğer varsa geç döllenme olduğu kesin iki güne adet olmazsam direk kana gideyim diyorum misafir işi bitince hemenŞimdi yaparım çıkmaz boşa üzüntü olur zaten kan kesin ya ondan kana gidicem direk
İnşallah kuzummmEtmem mi :))) allah herkese isteyene nasip etsin inşlh :))
Evet canım. İnşlh aşılaman başarılı olur. Piskolojini rahat tut kesinlikle.
Akşam eşim gelince gidicem . Yazarım sizlere de inşlah yukselir
Amiiin hepimizin başına inşlh
Çok geçmiş olsun ballı çörekim umarım eşin iyidirNormal kaset vardı canım evde onda bişey çıkmadı. Yarın regl günü eğer geçerse var bişeylerKan vericem ama dedim eşim kaza geçirdi diye gelip giden oluyo akrabaları izmirde olduğu için bi de sınavlarım var vaktim yok bu ay. Bu koşuşturmaya bi de bebek ihtimali eklendi
Öyle yapıcam . Şimdi gidiyorum kuzum .İnşallah kuzummmbizi habersiz bırakma. Aynı laboratuvarda vermeye özen göster
Evet canım farklılıklar olabiliyo değerler arasında bu sefer boşa stres olmaÖyle yapıcam . Şimdi gidiyorum kuzum .
arkadasım iki ayrı yerde verdi sorun yaşamıştı. Bende aynı yere vericem hep
Canım alttan sayınca dördüncü testte en koyu olanı görmüş gibisin. Bende bu clife i 5 6 ay önce sipariş verdim ama satıcı yumurtlamaya kadar kullanılıyor sonrasında bırakacaksınız deyince iptal ettim. Bazen çok iyi koyuluk yakalayabiliyorken bazen de senin ki gibi oluyordu. Bu şekilde olunca emin olamıyor insan.Bak böyle canım dün biraz silikleşmişti bugün yine aydı. Ya ara ara ağrım dolgunluk hissi vAr. Ara ara göğüslerimde acı var. Ama tam anlamıyla yok hissedemiyorumEki Görüntüle 2834141
İşte bende emin olamıyorum. Hadi o koyu ama çatlamadıki silikleşmedi. Bende şu clife yüzünden yapıyorummbu testi hiç sevmiyorumCanım alttan sayınca dördüncü testte en koyu olanı görmüş gibisin. Bende bu clife i 5 6 ay önce sipariş verdim ama satıcı yumurtlamaya kadar kullanılıyor sonrasında bırakacaksınız deyince iptal ettim. Bazen çok iyi koyuluk yakalayabiliyorken bazen de senin ki gibi oluyordu. Bu şekilde olunca emin olamıyor insan.
Aynen canım. Ovu. Testlerini yapmak bana da çok sıkıcı geliyordu. Almıyorum artık. Regli olayım da hsg cektirebilirim. Duruma gore bakacağız bakalım.İşte bende emin olamıyorum. Hadi o koyu ama çatlamadıki silikleşmedi. Bende şu clife yüzünden yapıyorummbu testi hiç sevmiyorum
Cektir canım kafan rahatlar hsg de iyi oluyoAynen canım. Ovu. Testlerini yapmak bana da çok sıkıcı geliyordu. Almıyorum artık. Regli olayım da hsg cektirebilirim. Duruma gore bakacağız bakalım.
Önce erken gebelik yaptım akşam ertesi sabah da kaset yaptım aralarında gün yok saat var diyebilirim. Varsa benimdir yoksa hiç benim olmamıştırErken gebeliği kaç gün önce yaptın canım. Onda çıkması için en az 6 7 olması gerek. 2 günde en az 2 kat artcağını düşünürsek 2 gün sonrası 12 14 civarlarında olur. 15 20 arası cıkıyor kaset testlerde
Saol bitanem şükür iyi. Büyük bi kaza atlattık o kargaşada önceden sipariş verdiğim test geldi eşim istedi yaptım ben de öyle çıktı işte bakalım hayırlısıÇok geçmiş olsun ballı çörekim umarım eşin iyidir
Pazartesi test yaparsanndiye dedim canım. Anladım o kısmı. Pazartesi yaptığında çıkabilir yaniÖnce erken gebelik yaptım akşam ertesi sabah da kaset yaptım aralarında gün yok saat var diyebilirim. Varsa benimdir yoksa hiç benim olmamıştırAma vücut ısım 36.8 çıktı sabah o biraz şaşırttı başka hiç bi belirtim yok o yüzden inanmıyorum
Saol bitanem şükür iyi. Büyük bi kaza atlattık o kargaşada önceden sipariş verdiğim test geldi eşim istedi yaptım ben de öyle çıktı işte bakalım hayırlısıdua et bana
Yapmıycam bebeğim kan vericem direk eğer adet olmazsam çünkü daha günü gelmedi bakalım belki hiç gecikme olmazPazartesi test yaparsanndiye dedim canım. Anladım o kısmı. Pazartesi yaptığında çıkabilir yani
Ama bi yükselme de var sonuçta doktorla konuşmadan umutsuz olma bitanemDeğerim 9 çıkmış . Laboratvardakı hemşire tekrar teste sokmuş. Bir daha bakıcaklarmış. Yarın doktora görüncem . Bakalım sanırım saglıklı gebelik değil
Şimdi görüştük hastane acilindeki . Ewet gebelik var dedi ama yükselme iyi değil dış gebelik olabilir . 2 gün sonra tekrar. Uarın bi kadın doğuma gidiyim ben . Bakalım . Dış gebelik oluşmuşşa belkı görür.Ama bi yükselme de var sonuçta doktorla konuşmadan umutsuz olma bitanem
Ne olursa olsun hamile kalabildiğini gördün canım sonuç hakkında hayırlı olsun inşallahŞimdi görüştük hastane acilindeki . Ewet gebelik var dedi ama yükselme iyi değil dış gebelik olabilir . 2 gün sonra tekrar. Uarın bi kadın doğuma gidiyim ben . Bakalım . Dış gebelik oluşmuşşa belkı görür.
Umudunu kaybetme canım daha dünden bugüne fazla yükselmez bence 2 günde bir artıyo diye biliyorum canım inşallah sonucu hayırlı olcak moral bozmaDeğerim 9 çıkmış . Laboratvardakı hemşire tekrar teste sokmuş. Bir daha bakıcaklarmış. Yarın doktora görüncem . Bakalım sanırım saglıklı gebelik değil