evet. Tamamen düşünceyi attım konusunu bile kimseye açtırmadım.Çok sağol canım inanırım çok güzel bi duygu biz gibi özlem çeken anneler inanamıyor gerçi ben haala inanamıyorum sürekli kese kaç mm kalp atışı şimdi ikili test yaklaşıyor eminim bundan sonra da böyle devam edecek önemli olan stres dedi doktorum gördüğüm herkese de söylüyorum. Ama her zaman diyorum kafadan attığın zaman oluyor demi benim de öyle olmuştu taşınma işlerinin arasında tek ilişkiyle tuttu yavrum nasip işte
Bitanemm çok sevindim hayırlı olsun inşallah sonunda oldu beKızlar sizlere müjdeyi veriyorum . HAMİLEYİM :)
Hemde hiç beklemedeğim düşünmediğim zamanda oldu inanamıyorum:)
Şok içinde kaldık . Bir haftadır hiç iyi değildim doktora gittim şekerime ve kolestrole baktılar . Yemekten sonra uyku çöküyor. Gözler kapanıyor halsizlik baş dönmesi vardı ama aklıma hamıle olcagım zerre gelmedi. Sporla ve diyetle kafayı bozdugum için. Doktor tüm tahlillerin güzel dedi gönderdi. Sonra eşim dedi sen hastalandın mı? Bende farkettım ki cuma günü bat günümdü ve olmadım . Kan verdik akşam . Ama değerim çok düşük. 6.67 doktor çok erken dedi bu değerle nasıl farkedip geldiniz falan şaşırdı:)
Demekki geç döllenme dedikleri bende oldu . Bu akşam yine kan vericem bi süre sanırım iki günde bir vericem.
RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN. Benim ki henüz sağlıklı gebelikmi bilmiyorum ama bu kadarcık değeri görmek bile bana yetti diyebilirim.
sev9 Baede Cookiie @Defneninannisi
Portakallı çikolata çıkmadı etiketin.
Eklemeyi atladığım kim varsa hepinizi öpüyorum :)
Canım benim çok teşekkür ederim ama ben inanamadım hiç test yanlış çıktı diyorum bi yandan da kuruma olsa renksiz olurmuş ama bu çizgi pembiş herkes pembelik var dedi testi gösterdiğim. Kaset yaptım onda çıkmadı eğer varsaSevvv hep bu haberini bekliyordum çok sevindim testin varsa bugün yapsana bakalım belirginşecek miumarım sağlıklı Bi gebeliğin habercisidir bu test darısı mimariye
İnşallah bebeğim ama test hatalıdır benim muhtemelen olsun bu ay olmazsa umudum yükseldi aşılamada bile tutmayan doğal tutabiliyo demek ki olacak bizimde inşallahHadi hayırlısı canım bugün ne kadar güzel bir pazar günü ardı ardına müjdeler alıyoruz inşallah sonuçların güzel çıkar canım
Inşallah canım benim bi adet olsam benimde umudum olcak ama hala bisey yokİnşallah bebeğim ama test hatalıdır benim muhtemelen olsun bu ay olmazsa umudum yükseldi aşılamada bile tutmayan doğal tutabiliyo demek ki olacak bizimde inşallah
Benim de yarın adet günüm birlikte oluruz belkiInşallah canım benim bi adet olsam benimde umudum olcak ama hala bisey yok
Kuzum , regli belirtin varmı? Benım hiç bir belirti olmadı inanırmısın. Ne kasık agrısı ne batma.. göğüslerimde de hiç bişy yok . Sadece tansiyon düşüyor. Çok entresan. Ben o yuzden şüphelenmedim. Bencede olabilir senın hiç silik çıkmazdı. Bende evde test yaptım çıkmadı.Bitanemm çok sevindim hayırlı olsun inşallah sonunda oldu beBenimde erken gebelik çok silik çizgi çıktı ya acaba senin gibi 6-7 civarı olabilir mi her şeyimiz aynıydı bu da aynı olacak dedik hep
Canım benim çok teşekkür ederim ama ben inanamadım hiç test yanlış çıktı diyorum bi yandan da kuruma olsa renksiz olurmuş ama bu çizgi pembiş herkes pembelik var dedi testi gösterdiğim. Kaset yaptım onda çıkmadı eğer varsaDrdr17 nin gibi çok çok düşük değer olabilir muhtemelen
Ohaa ohaaa tansiyon muu düşüyorr kız sen benim umut meleğim misinnKuzum , regli belirtin varmı? Benım hiç bir belirti olmadı inanırmısın. Ne kasık agrısı ne batma.. göğüslerimde de hiç bişy yok . Sadece tansiyon düşüyor. Çok entresan. Ben o yuzden şüphelenmedim. Bencede olabilir senın hiç silik çıkmazdı. Bende evde test yaptım çıkmadı.
Ay sakın sitrese girme .Ohaa ohaaa tansiyon muu düşüyorr kız sen benim umut meleğim misinngöğüste normal adet öncesi gibi sadece başım dönüyo bazen ve bu ay tansiyon sorunu yaşadım hep düşük çıktı. Ama dedimki şimdi benim hiç belirtim yok bende yoktur kaset yaptım negatif çıktı felan umudumu kaybetmiştim
Evet hep diyodum biz çok erken arıyoruz diyeAy sakın sitrese girme .Yarın kırmızı gelmezse hemen kan ver .
hamılelikte deneyimlerimden öğrendiğim kadarı ile . Belirtileri çok erken aramışız . Öğrendikten snra yaşanıyor aslında.
baş dönmesi, özellikle yemekten snra uyku basması. Daha çok yeni olabilir. Herşeyimiz mi aynı olur şaka gibi değil mi :))
bugun çok hapşurdum , bthcg yukseldikçe burnum akıyor hapşurmaya başlıyor insan. İşyerimdeki kız hamıle o bana iyi örnek :))
Ben klomen ve ovitrelle ile canım iğneden 14. Gündü sanırım birazda geç döllenme ultrasonda da öyle görünüyo zaten
Canım maşallah çoook sevindim. İnşallah herşey çok güzel ilerler. Bizlerede duacı ol olurmuuuuKızlar sizlere müjdeyi veriyorum . HAMİLEYİM :)
Şok içinde kaldık . Bir haftadır hiç iyi değildim doktora gittim şekerime ve kolestrole baktılar . Yemekten sonra uyku çöküyor. Gözler kapanıyor halsizlik baş dönmesi vardı ama aklıma hamıle olcagım zerre gelmedi. Sporla ve diyetle kafayı bozdugum için. Doktor tüm tahlillerin güzel dedi gönderdi. Sonra eşim dedi sen hastalandın mı? Bende farkettım ki cuma günü bat günümdü ve olmadım . Kan verdik akşam . Ama değerim çok düşük. 6.67 doktor çok erken dedi bu değerle nasıl farkedip geldiniz falan şaşırdı:)
Demekki geç döllenme dedikleri bende oldu . Bu akşam yine kan vericem bi süre sanırım iki günde bir vericem.
RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN. Benim ki henüz sağlıklı gebelikmi bilmiyorum ama bu kadarcık değeri görmek bile bana yetti diyebilirim.
Tebrikler canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Genelde bos verdiginde sanirim cikiyor geliyor. Bi cok insanda duydum bunu. Bende haziranda asilama dusundugumden mayista rahat takilicam kafami rahatlatmak icin elimden geleni yapicamKızlar sizlere müjdeyi veriyorum . HAMİLEYİM :)
Ne nee neeee yaaa çok mutlu oldummn ama sana demiştim ben böyle zamanlarda olur işte hiç beklemediğin zamandaaKızlar sizlere müjdeyi veriyorum . HAMİLEYİM :)
Yok kuzu yok sen olmada benimde hiç belirtim yok olcak gibi değilBenim de yarın adet günüm birlikte oluruz belki
Kuzum sen ne yaptın nasılsınYok kuzu yok sen olmada benimde hiç belirtim yok olcak gibi değil
Senin nSıl gidiyo hamileliğin canım cinsiyet bellid eğil daha dimiBen klomen ve ovitrelle ile canım iğneden 14. Gündü sanırım birazda geç döllenme ultrasonda da öyle görünüyo zaten
Iyiyim allaha sukur Hala aynı bekliyorum kırmızıları belirtide yok yarin olmazsa bi test daha yapicam ve ilaci kullanca kilo vermem durdu hala 75 in en azindan faydasi olur
Ayy canım benimm sağolasın aminn inşallah allah razı olsun hamiş duası almak ayrı sevindiriyo beniSevvv hep bu haberini bekliyordum çok sevindim testin varsa bugün yapsana bakalım belirginşecek miumarım sağlıklı Bi gebeliğin habercisidir bu test darısı mimariye
Aslında kiloda verdin bu adeti düzene sokması için güzel bi şey ama neden böyle oldu canım seninIyiyim allaha sukur Hala aynı bekliyorum kırmızıları belirtide yok yarin olmazsa bi test daha yapicam ve ilaci kullanca kilo vermem durdu hala 75 in en azindan faydasi olur
Valla bilemiyorum canım yaa kafayı yiycem artık benbeyaz çok fazla akıntı geliyo kaç gündür ama ağrı acı yokAyy canım benimm sağolasın aminn inşallah allah razı olsun hamiş duası almak ayrı sevindiriyo beni
Aslında kiloda verdin bu adeti düzene sokması için güzel bi şey ama neden böyle oldu canım senin