Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet. Tamamen düşünceyi attım konusunu bile kimseye açtırmadım.
sitres yapmıyorum kafam rahat sadece olabilceğini görmek bile yetiyor insana şuanlık.
Baede bende çok mutluyum kızz

Bitanemm çok sevindim hayırlı olsun inşallah sonunda oldu be Benimde erken gebelik çok silik çizgi çıktı ya acaba senin gibi 6-7 civarı olabilir mi her şeyimiz aynıydı bu da aynı olacak dedik hep
Sevvv hep bu haberini bekliyordum çok sevindim testin varsa bugün yapsana bakalım belirginşecek mi umarım sağlıklı Bi gebeliğin habercisidir bu test darısı mimariye
Canım benim çok teşekkür ederim ama ben inanamadım hiç test yanlış çıktı diyorum bi yandan da kuruma olsa renksiz olurmuş ama bu çizgi pembiş herkes pembelik var dedi testi gösterdiğim. Kaset yaptım onda çıkmadı eğer varsa Drdr17 nin gibi çok çok düşük değer olabilir muhtemelen

Hadi hayırlısı canım bugün ne kadar güzel bir pazar günü ardı ardına müjdeler alıyoruz inşallah sonuçların güzel çıkar canım
İnşallah bebeğim ama test hatalıdır benim muhtemelen olsun bu ay olmazsa umudum yükseldi aşılamada bile tutmayan doğal tutabiliyo demek ki olacak bizimde inşallah

İnşallah bebeğim ama test hatalıdır benim muhtemelen olsun bu ay olmazsa umudum yükseldi aşılamada bile tutmayan doğal tutabiliyo demek ki olacak bizimde inşallah
Inşallah canım benim bi adet olsam benimde umudum olcak ama hala bisey yok

Kuzum , regli belirtin varmı? Benım hiç bir belirti olmadı inanırmısın. Ne kasık agrısı ne batma.. göğüslerimde de hiç bişy yok . Sadece tansiyon düşüyor. Çok entresan. Ben o yuzden şüphelenmedim. Bencede olabilir senın hiç silik çıkmazdı. Bende evde test yaptım çıkmadı.

Ohaa ohaaa tansiyon muu düşüyorr kız sen benim umut meleğim misinn göğüste normal adet öncesi gibi sadece başım dönüyo bazen ve bu ay tansiyon sorunu yaşadım hep düşük çıktı. Ama dedimki şimdi benim hiç belirtim yok bende yoktur kaset yaptım negatif çıktı felan umudumu kaybetmiştim

Ay sakın sitrese girme . Yarın kırmızı gelmezse hemen kan ver .
hamılelikte deneyimlerimden öğrendiğim kadarı ile . Belirtileri çok erken aramışız . Öğrendikten snra yaşanıyor aslında.
baş dönmesi, özellikle yemekten snra uyku basması. Daha çok yeni olabilir. Herşeyimiz mi aynı olur şaka gibi değil mi :))
bugun çok hapşurdum , bthcg yukseldikçe burnum akıyor hapşurmaya başlıyor insan. İşyerimdeki kız hamıle o bana iyi örnek :))

Evet hep diyodum biz çok erken arıyoruz diye inşallah gelmez şu kırmızılar varsa da aşırı yeni zaten onu tahmin ediyorum kuzucum yoksa da sen bana büyük umut oldunn bu ay olmazsa sonra olur

Canım maşallah çoook sevindim. İnşallah herşey çok güzel ilerler. Bizlerede duacı ol olurmuuuu

Tebrikler canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Genelde bos verdiginde sanirim cikiyor geliyor. Bi cok insanda duydum bunu. Bende haziranda asilama dusundugumden mayista rahat takilicam kafami rahatlatmak icin elimden geleni yapicam

Ne nee neeee yaaa çok mutlu oldummn ama sana demiştim ben böyle zamanlarda olur işte hiç beklemediğin zamandaaAy çok sevindimm ama senden böyle bişey bekliyodum neden se içimde bişey vardı inşallah sağlıkla artsınnn verdinmi şimdi kan ne zaman vericeksin

bu arada portakallı cikolat benim kuzumm

Kuzum sen ne yaptın nasılsın

Fated canım sen nasılsın durumlar ne
Iyiyim allaha sukur Hala aynı bekliyorum kırmızıları belirtide yok yarin olmazsa bi test daha yapicam ve ilaci kullanca kilo vermem durdu hala 75 in en azindan faydasi olur

Sevvv hep bu haberini bekliyordum çok sevindim testin varsa bugün yapsana bakalım belirginşecek mi umarım sağlıklı Bi gebeliğin habercisidir bu test darısı mimariye
Ayy canım benimm sağolasın aminn inşallah allah razı olsun hamiş duası almak ayrı sevindiriyo beni
Iyiyim allaha sukur Hala aynı bekliyorum kırmızıları belirtide yok yarin olmazsa bi test daha yapicam ve ilaci kullanca kilo vermem durdu hala 75 in en azindan faydasi olur
Aslında kiloda verdin bu adeti düzene sokması için güzel bi şey ama neden böyle oldu canım senin

Ayy canım benimm sağolasın aminn inşallah allah razı olsun hamiş duası almak ayrı sevindiriyo beni

Aslında kiloda verdin bu adeti düzene sokması için güzel bi şey ama neden böyle oldu canım senin
Valla bilemiyorum canım yaa kafayı yiycem artık benbeyaz çok fazla akıntı geliyo kaç gündür ama ağrı acı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…