Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru söylüyosun canım tabi ki onların da değişiyo basit bi enfeksiyon bile olabilir hiç belli olmaz ❤️
Aynen öyle kuzum bakalım doktorda derse kafa rahatlığı açısından baktırmakta fayda olabilir ☺️

Kızlar Merhaba nasıl dicem ama size l sormak istediğim Yumurtlama olduğu günden itibaren 14 . gun kesin adet beklenirmi yoksa sarkarmı 15. 16 ya felan benim bu gun yumurtladiğımın 15. günü adet olmadım sizce gebelik akla gelebilirmi Bu ay ovu takibi yaptim Şubat 5 kırmızı çizgi Şubat 6 Kopkoyu çift çizgi Şubat 7 Çatlama yani ben bugünleri hep değerlendirdim Sizce durum ne olabilir yardımlarınız ve fikirleriniz lutfen😘
Kesinlik tabi ki söz konusu değil 1 2 gün sarkma olabilir amaaaaaa hamile de olabilirsin 🤷‍♀️ Test yap test 😂🎈🎈🎈

a buda farklıymış. Ben baştan progestandan olabileceğini düşünmedim gecikmenin baya kistmi oldu acaba diye panikletti. O yüzden hamilelik yoksa ne kdar erken olursa regli o kdar iyi bence yeni aya geçebilmek için😃

Cookiie Cookiie beni de ekler misin tatlim bu son olsun insallah😛

Tabi eklerim inşallah hamiş olduğunuda yanına iliştiririm ay sonunda 🥰 bilgileri yazarmısın canım. Kullandığın ilaç? Kür uyguluyorsan kürü? Sağlık sorunun varsa ? Ne kadar süredir istiyorsun? Bat ? 🌸
Insallah 🥰🙏🏻
Kullandığınız ilaç folik asit ama simdi ara verdim prowomen a basladim .
Kullandığınız kür? Aslan pencesi cayi ve caksir suyu
Varsa sağlık sorununuz?amh dusuklugu
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 7 ay
Beklenen Regli tarihiniz? 6 mart

Kızlar Merhaba nasıl dicem ama size l sormak istediğim Yumurtlama olduğu günden itibaren 14 . gun kesin adet beklenirmi yoksa sarkarmı 15. 16 ya felan benim bu gun yumurtladiğımın 15. günü adet olmadım sizce gebelik akla gelebilirmi Bu ay ovu takibi yaptim Şubat 5 kırmızı çizgi Şubat 6 Kopkoyu çift çizgi Şubat 7 Çatlama yani ben bugünleri hep değerlendirdim Sizce durum ne olabilir yardımlarınız ve fikirleriniz lutfen😘
Bana yumurtlamadan sonra17. Gun test yap ancak oyle cikar demislerdi ama herkesin ki tabiki farkli olabilir😁 eger suphen vrsa test yapabilirsin ama bence uzulmemek icin 1_2 gun sabret😉

Yaaa biz resmen doktorda geçiriyoruz hayatımızı neden onlar böyle yapıyolarki😂 Çok sinir bozucu, iş başa düştümü paşa oaşa gidecekler kuzu. Nereye kadar direnicekler. Hadi bu tedavide direndiler. Aşılamaya tüpe geçersek Mecbur gidecekler. 🤷🏼‍♀️

Canımm hoşgeldin şubattan hepimiz gol yedik☺️ Batın ne zamandı canım. Eklerim bilgisayara geçtiğimde 🥰
6 Şubattı canım 2 hafta gecikti

Insallah 🥰🙏🏻
Kullandığınız ilaç folik asit ama simdi ara verdim prowomen a basladim .
Kullandığınız kür? Aslan pencesi cayi ve caksir suyu
Varsa sağlık sorununuz?amh dusuklugu
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 7 ay
Beklenen Regli tarihiniz? 6 mart
Tamam canım eklicem ❤️☺️

İğnenin 16. Gününden günaydın yine kocaman bir negatif hayır ısrarla da yapıyorum sanki çıkacak gibi negatif görmeye doyamıyorum🙈😂

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 37
Ben tam bat günümde regli oldum.

Bana yumurtlamadan sonra17. Gun test yap ancak oyle cikar demislerdi ama herkesin ki tabiki farkli olabilir😁 eger suphen vrsa test yapabilirsin ama bence uzulmemek icin 1_2 gun sabret😉
bekliycem bnde ama karmaşık duygular ne yapsam boş geliceksse olurum zaten ama son yarınıda bekleyeyim artık teskkur edrim

X