- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Aynen öyle kuzum bakalım doktorda derse kafa rahatlığı açısından baktırmakta fayda olabilirDoğru söylüyosun canım tabi ki onların da değişiyo basit bi enfeksiyon bile olabilir hiç belli olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle kuzum bakalım doktorda derse kafa rahatlığı açısından baktırmakta fayda olabilirDoğru söylüyosun canım tabi ki onların da değişiyo basit bi enfeksiyon bile olabilir hiç belli olmaz
Kesinlik tabi ki söz konusu değil 1 2 gün sarkma olabilir amaaaaaa hamile de olabilirsin Test yap testKızlar Merhaba nasıl dicem ama size l sormak istediğim Yumurtlama olduğu günden itibaren 14 . gun kesin adet beklenirmi yoksa sarkarmı 15. 16 ya felan benim bu gun yumurtladiğımın 15. günü adet olmadım sizce gebelik akla gelebilirmi Bu ay ovu takibi yaptim Şubat 5 kırmızı çizgi Şubat 6 Kopkoyu çift çizgi Şubat 7 Çatlama yani ben bugünleri hep değerlendirdim Sizce durum ne olabilir yardımlarınız ve fikirleriniz lutfen
Insallaha buda farklıymış. Ben baştan progestandan olabileceğini düşünmedim gecikmenin baya kistmi oldu acaba diye panikletti. O yüzden hamilelik yoksa ne kdar erken olursa regli o kdar iyi bence yeni aya geçebilmek için
Cookiie beni de ekler misin tatlim bu son olsun insallah
Tabi eklerim inşallah hamiş olduğunuda yanına iliştiririm ay sonunda bilgileri yazarmısın canım. Kullandığın ilaç? Kür uyguluyorsan kürü? Sağlık sorunun varsa ? Ne kadar süredir istiyorsun? Bat ?
Bana yumurtlamadan sonra17. Gun test yap ancak oyle cikar demislerdi ama herkesin ki tabiki farkli olabilir eger suphen vrsa test yapabilirsin ama bence uzulmemek icin 1_2 gun sabretKızlar Merhaba nasıl dicem ama size l sormak istediğim Yumurtlama olduğu günden itibaren 14 . gun kesin adet beklenirmi yoksa sarkarmı 15. 16 ya felan benim bu gun yumurtladiğımın 15. günü adet olmadım sizce gebelik akla gelebilirmi Bu ay ovu takibi yaptim Şubat 5 kırmızı çizgi Şubat 6 Kopkoyu çift çizgi Şubat 7 Çatlama yani ben bugünleri hep değerlendirdim Sizce durum ne olabilir yardımlarınız ve fikirleriniz lutfen
6 Şubattı canım 2 hafta geciktiYaaa biz resmen doktorda geçiriyoruz hayatımızı neden onlar böyle yapıyolarki Çok sinir bozucu, iş başa düştümü paşa oaşa gidecekler kuzu. Nereye kadar direnicekler. Hadi bu tedavide direndiler. Aşılamaya tüpe geçersek Mecbur gidecekler.
Canımm hoşgeldin şubattan hepimiz gol yedik Batın ne zamandı canım. Eklerim bilgisayara geçtiğimde
Tamam canım eklicemInsallah
Kullandığınız ilaç folik asit ama simdi ara verdim prowomen a basladim .
Kullandığınız kür? Aslan pencesi cayi ve caksir suyu
Varsa sağlık sorununuz?amh dusuklugu
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 7 ay
Beklenen Regli tarihiniz? 6 mart
Ee test yaptınmı kuzu gec döllenme falan olmasınn6 Şubattı canım 2 hafta gecikti
Ah kader arkadaşımİğnenin 16. Gününden günaydın yine kocaman bir negatif hayır ısrarla da yapıyorum sanki çıkacak gibi negatif görmeye doyamıyorum
hayır regl olsam. Önüme bakacağım oda yokAh kader arkadaşım
Ben tam bat günümde regli oldum.Kızlar Merhaba nasıl dicem ama size l sormak istediğim Yumurtlama olduğu günden itibaren 14 . gun kesin adet beklenirmi yoksa sarkarmı 15. 16 ya felan benim bu gun yumurtladiğımın 15. günü adet olmadım sizce gebelik akla gelebilirmi Bu ay ovu takibi yaptim Şubat 5 kırmızı çizgi Şubat 6 Kopkoyu çift çizgi Şubat 7 Çatlama yani ben bugünleri hep değerlendirdim Sizce durum ne olabilir yardımlarınız ve fikirleriniz lutfen
Progestan kullanmıyosun dimş kuzu ben onu bırakınca oldum reglhayır regl olsam. Önüme bakacağım oda yok
Anladım cnm Hayırlısı insallahBen tam bat günümde regli oldum.
bekliycem bnde ama karmaşık duygular ne yapsam boş geliceksse olurum zaten ama son yarınıda bekleyeyim artık teskkur edrimBana yumurtlamadan sonra17. Gun test yap ancak oyle cikar demislerdi ama herkesin ki tabiki farkli olabilir eger suphen vrsa test yapabilirsin ama bence uzulmemek icin 1_2 gun sabret
Ay inşallah bebek vardır Yarınıda bekleyeyim olmazsam artık test yaparım sonra daha çok üzülmeyeyimKesinlik tabi ki söz konusu değil 1 2 gün sarkma olabilir amaaaaaa hamile de olabilirsin Test yap test
Canım sen regli oldunmu. Bayadır görüşemedik senleBen tam bat günümde regli oldum.
Hepimiz tek çizgi bağımlısı oldukİğnenin 16. Gününden günaydın yine kocaman bir negatif hayır ısrarla da yapıyorum sanki çıkacak gibi negatif görmeye doyamıyorum
Perşembe günü kan testi yaptırdım beta 0.25 zaten cuma günü regl oldumEe test yaptınmı kuzu gec döllenme falan olmasınn
he anladım canım, ben 2 hafta geciktim diyince daaha olmadıns andım :)Perşembe günü kan testi yaptırdım beta 0.25 zaten cuma günü regl oldum
Benim döndüm 30 günde bir . Tam söngümün ortası sanırım 14. Gün oluyor .Anladım cnm Hayırlısı insallah
kaçıncı gun yumurtlamanızdan Adet oldunuz