Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok anam yok. Gıdım gıdım bune yahuu. Kızlar ben önümüzdeki ay evde jendim femaramı kullansam yaa

Eklentiler

• 52DED736-CF50-4EE1-933E-97978C87261E.jpeg
    112,3 KB · Görüntüleme: 21
İnşallah canımm sen nasılsın ne durumdasınn
Iyiyim kuzum. Sizin yazdıklarını okuyorum hep. Takipteyim Agnucastona devam işte. Göğüslerde hassasiyet başladı. 1 haftaya kadar adet olurum muhtemelen. Yumurtlama günümü bilmiyorum. Belirti v.s yaşamadım yumurtlamayla ilgili. Bu ay birazda rahatim aslinda. Adet olunca doktor yolu görünecek yine bana

İnşallah güzel şeyler olur canım agnucaston hayıt hapıydı dimi canımm

Evet hayıt hapı. Hayırlısı bakalım. InsaAllah alırız güzel haberleri bir bir
İnşAllah canımm bi arkadaşım dün diyetisyene gitti. Oda insülin direnci erken menepoz gibi sorunlrı var. Diyetisyen çörekotu hapı vermiş hem insülini hemde adetleri düzenliyomuş

İnşAllah canımm bi arkadaşım dün diyetisyene gitti. Oda insülin direnci erken menepoz gibi sorunlrı var. Diyetisyen çörekotu hapı vermiş hem insülini hemde adetleri düzenliyomuş
Corek otu da cok faydalıymış. Aslan pencesinin falan da hapi varmis. Birkac bitkinin bir arada olanlari da varmış. Valla ben yeni öğrendim bu haplarin varlığını

Corek otu da cok faydalıymış. Aslan pencesinin falan da hapi varmis. Birkac bitkinin bir arada olanlari da varmış. Valla ben yeni öğrendim bu haplarin varlığını
Aa ben bilmiyodumm bak senin dediklerininde şimdi öğrenmiş oldum bu ay c life yaptım canım. Onun içerisinde de aynı onlardan var. Bilmiyorum en az 3 ay kullanım diyo ama kullansam mı diğer aylar kararsızım yoksa evde femara var direk onumu kullansam bi 5 gün

Femarayi doktor kontrolunde kullansan daha iyi olmaz mı ? Benim kullandığım da 3 ay kullanılıyormuş. Adet olunca bi hormon tahlili yaptirip oyle karar vereyim kullanıp kullanmayacagima dedim. Hormonal bir sorun yoksa kullanmam gereksiz geliyor. Sende pcos vardi dimi? Kullan bence 3 ay. Baska bir tedavi falan düşünmüyorsan tabi

Şuanlık düşünmüyorum canım bi 3 ay denerim olmadı sonra başlarım tedaviye evet canım pko var bende sende yokmuydu yoksa dediğin gbi hormonların iyiyse kullanma bide farklı etki flaan yapar.
doktor kontrolünde tabi dhaa iyi ama hiç gidesim yok canım yaa

Yok anam yok. Gıdım gıdım bune yahuu. Kızlar ben önümüzdeki ay evde jendim femaramı kullansam yaa
Kuzum benimde geç oluyor bazen olmuyor kadınlarda bazen yumurtalama olmazmış doktorum dedi benimde akıntım var sürekli yumurtam büyüyüp çatlamadı ve kist oluştu diye korkuyorum adette yok

Ve iki arkadaşımın hamilelik haberini aldım onlar adına çok mutluyum kendime üzülüyorum

Bildiğim kadarıyla bende yok. Yanı en son şubatta muayene oldum. Bisey görünmüyordu. Sen clife 3 ay devam et bence. Tedavi de olmucak şuan nasılsa. En azından bunu dene. Rabbim emeklerimizn karşılığını tez zamanda.verir insaAllah

Ay kızlar ben bildirimleri görmemişim sanırım o yüzden mesajlarınızı yeni gördüm kusura bakmayın
Kuzum benimde geç oluyor bazen olmuyor kadınlarda bazen yumurtalama olmazmış doktorum dedi benimde akıntım var sürekli yumurtam büyüyüp çatlamadı ve kist oluştu diye korkuyorum adette yok
Evet canım olmuyormuş ama buda gele gele benim test aldığım aya denk gelmesin yahu
Ne kadar gecikmişti canım senin 12sinde olmanngerekti dimi daha yokmu
Bildiğim kadarıyla bende yok. Yanı en son şubatta muayene oldum. Bisey görünmüyordu. Sen clife 3 ay devam et bence. Tedavi de olmucak şuan nasılsa. En azından bunu dene. Rabbim emeklerimizn karşılığını tez zamanda.verir insaAllah
I imtisall o halde hiç kullanma canım. Bi hormonlarına baktırda.
amin kuzum hepimizin inşallah bu mübarek ayda Bu ay güzel bi etkisini görürsem yumurtlamayı görürsen güzelce kullanıcam canım

Bugünde böyle

Eklentiler

• 160DAF0C-59CA-4E3E-9D3B-DC82FB309819.jpeg
    142,3 KB · Görüntüleme: 19
Ben 40 günde bir oluyorum genelde bugün yarın dün olmam lazımdı yok belirtmde yok arada bi kasıklarıma bayma oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…