Canım benim o gün tutma yada akşam acil de yaptır kan testini daha garanti olurNisan yazıcaktım canım10 martta yumurtlama oldu adetten 4-5 gün önce erken gebelik yaparım çünkü ilaç siparişi vermemiz gerekiyo ona göre canım. Oruç tutuyorum kan verirsem fenalaşırım normalde bile kan tutuyo o yüzden test yapıcam kendim
Anladım canım ama erken yapılan test her zmaan yanıltadabilir bunu unutmaNisan yazıcaktım canım10 martta yumurtlama oldu adetten 4-5 gün önce erken gebelik yaparım çünkü ilaç siparişi vermemiz gerekiyo ona göre canım. Oruç tutuyorum kan verirsem fenalaşırım normalde bile kan tutuyo o yüzden test yapıcam kendim
Belki kendiliğinden gec yumurtladın canım söylediğin şeylere bakılırsaAldım ama içimden kullanmak gelmedi birde dr günde 3 defa al dedi oruç tutuyorum nasıl olcak 3 defa bilemedim
Kız dün az koyuluk gördüm bugün geri baya silik çıktı valla allak bullak oldumHadi inşallah şimdi yapcam yine bakalım
Valla canım bilemiyorum bi diyorum hapı kullanayim bi diyorum olmazken orucu tutuyim bayramda hapı kullanır hemen arkasına doktora giderim diye zaten devlet hastanesinden de aramadılar kararsızım ne yapmalıyım senceAnladım canım ama erken yapılan test her zmaan yanıltadabilir bunu unutma
Belki kendiliğinden gec yumurtladın canım söylediğin şeylere bakılırsa
Canım benim o gün tutma yada akşam acil de yaptır kan testini daha garanti olur
Kızçeler sorun yok yanıltsa da en fazla bi kutu daha ilaç sipariş etmiş oluruzAnladım canım ama erken yapılan test her zmaan yanıltadabilir bunu unutma
Belki kendiliğinden gec yumurtladın canım söylediğin şeylere bakılırsa
Hamiş olda bebeğim bir kutu ilaç feda olsunKızçeler sorun yok yanıltsa da en fazla bi kutu daha ilaç sipariş etmiş oluruz
Valla benimkide Allak bullak etti beni yaa dün bitane yaptığımı attım kadına bızuk gibiydi test ovulasyon başlamış dedi. Ama ben teste inanmadım bızuk gibi geldi cünkü sonra yine yaptım her zamanki siliklikte cıktı. Bugün yine aynı siliklikte hiç oynamıyor resmen.Kız dün az koyuluk gördüm bugün geri baya silik çıktı valla allak bullak oldum
Canım nasıl öylemi dediler. Ama benim kullanamya başladığımdan beri hep kasık ağrılarım var. Halada var. Ama kullanıyorum bırakmadım henüz dahaCookiie bu arada yumurtlama şüphesi olduğu için bıraktım clife kullanmayı belirtileriniz varsa 3 gün kullanım bırakın demişlerdi inşallah olmuştur yumurtlama
Ama belirtilerinde başlamış kuzu. Şimdi ne demek bilemedim bendeValla canım bilemiyorum bi diyorum hapı kullanayim bi diyorum olmazken orucu tutuyim bayramda hapı kullanır hemen arkasına doktora giderim diye zaten devlet hastanesinden de aramadılar kararsızım ne yapmalıyım sence
O zaman rahatkeKızçeler sorun yok yanıltsa da en fazla bi kutu daha ilaç sipariş etmiş oluruz
Ahh aynen bebeğim yaHamiş olda bebeğim bir kutu ilaç feda olsun
Evet kuzucum artık ne heveslenme kaldı ne heyecan olunca olduğunu görcez hayal kırıklığı faslı geride kaldıO zaman rahatke
Aynen öyle canım valla ne gelirse Allahtan artık biz elimizden geleni yapıyoruzAhh aynen bebeğim yailk aydan zor çok düşük ihtimal 3 ayda anca düzelirmiş o yüzden test stoğu yaptım
Evet kuzucum artık ne heveslenme kaldı ne heyecan olunca olduğunu görcez hayal kırıklığı faslı geride kaldı
O zaman bekliyim ben biraz daha tatlım ovi testlerine ben inanmıyorum artık ya ilk benim 14 .çü günde olmuş demişti yumurtlama devam ettim adet gününde yine olmuş dedi 1 ay 9ldu ama hala ne bebek var ne de adet geliyoValla benimkide Allak bullak etti beni yaa dün bitane yaptığımı attım kadına bızuk gibiydi test ovulasyon başlamış dedi. Ama ben teste inanmadım bızuk gibi geldi cünkü sonra yine yaptım her zamanki siliklikte cıktı. Bugün yine aynı siliklikte hiç oynamıyor resmen.
Canım nasıl öylemi dediler. Ama benim kullanamya başladığımdan beri hep kasık ağrılarım var. Halada var. Ama kullanıyorum bırakmadım henüz daha
Ama belirtilerinde başlamış kuzu. Şimdi ne demek bilemedim bende
Pek benimde inancım yoktu ama sırf şu macunu bırakmam gereken zamanda bırakıyım diye kullanıyorum bu testleriO zaman bekliyim ben biraz daha tatlım ovi testlerine ben inanmıyorum artık ya ilk benim 14 .çü günde olmuş demişti yumurtlama devam ettim adet gününde yine olmuş dedi 1 ay 9ldu ama hala ne bebek var ne de adet geliyo
Insallah emwklerinin karsiligini alirsin canim benim yaa her namazin arkasindan hepinize dua ediyorumAhh aynen bebeğim yailk aydan zor çok düşük ihtimal 3 ayda anca düzelirmiş o yüzden test stoğu yaptım
Evet kuzucum artık ne heveslenme kaldı ne heyecan olunca olduğunu görcez hayal kırıklığı faslı geride kaldı
Hayirlisi olur inşallah canım yaa sende ise yarar belki adetinin üstünden kaç gün geçtiPek benimde inancım yoktu ama sırf şu macunu bırakmam gereken zamanda bırakıyım diye kullanıyorum bu testlerigebelik testi yapmayı ne kadar seviyosam bu testleri yapmayı o kadar sevmiyorum
Adetin 1. Gününden itibaren bugün 15. Günüm canımHayirlisi olur inşallah canım yaa sende ise yarar belki adetinin üstünden kaç gün geçti
Canım evet hatta dedim pik görmediğimi, belirtileriniz varsa 3 gün daha kulanıp bırakın dediler. Valla ne bilim artık hayırlısı olsun olduysada olmadıysada verecek olduktan sonra verir Rabbim hayırlısıyla.. çok düşünmek istemiyorum artık gerçekten karar verdim söz verdim kendime olduğu kadar bundan sonra herşey.Valla benimkide Allak bullak etti beni yaa dün bitane yaptığımı attım kadına bızuk gibiydi test ovulasyon başlamış dedi. Ama ben teste inanmadım bızuk gibi geldi cünkü sonra yine yaptım her zamanki siliklikte cıktı. Bugün yine aynı siliklikte hiç oynamıyor resmen.
Canım nasıl öylemi dediler. Ama benim kullanamya başladığımdan beri hep kasık ağrılarım var. Halada var. Ama kullanıyorum bırakmadım henüz daha
Ama belirtilerinde başlamış kuzu. Şimdi ne demek bilemedim bende
Allah bütün dualarını kabul etsin inşallah canımInsallah emwklerinin karsiligini alirsin canim benim yaa her namazin arkasindan hepinize dua ediyorum
Ay valla yaa olduğu kadar artık canım nolcaksa olcak bende sıkıldım artık bu durumdanCanım evet hatta dedim pik görmediğimi, belirtileriniz varsa 3 gün daha kulanıp bırakın dediler. Valla ne bilim artık hayırlısı olsun olduysada olmadıysada verecek olduktan sonra verir Rabbim hayırlısıyla.. çok düşünmek istemiyorum artık gerçekten karar verdim söz verdim kendime olduğu kadar bundan sonra herşey.
Akşam sabah koyulaşır canım o zamanAdetin 1. Gününden itibaren bugün 15. Günüm canım