Teşekkür ederiz teyzesiAyyyy yaa yerimm ben onu bakışlara bakkk
Olucak ona kardeş gelicek bigünnOda şaşkın kardeş olmuyor diye
Canım belkide öncesinde çatlayan yumueta vardır onuda görürlermi acaba muayene deHiçççç bir belirtim yok sıfır.. gecen ay hamileyim derken bu ay tık yokcuma kontrolüm var bakalım yumurtalıklar ne durumda gelişen yumurta yoksa adet söktürücüye başlicam
Devam canım çok ısrarcı benim bu yumurtalar bugünkide böyşeydi en sondakiCookiie canım ne yaptın testlere devam ediyor musun?yumurtlamayı yakalayabildin mi ?oruç bi yandan iş bi yandan çok yoruluyorum pek bakamıyorum buraya
İnşallah kuzum hayırlı sahurlarOlucak ona kardeş gelicek bigünn
Hayırlı sahurlar canımİnşallah kuzum hayırlı sahurlar
Kıyamam ya neden acabaHayırlı sahurlar canımBen 2 akşamdır kalkıp su içip niyetleyip tekrar yatıyorum. Miğdem çok kötü bu aralar o yüZden boş olması daha rahat hissettiriyo
Valla kuzum heralde 1-2 günde olduysa görünüyor sıvı belli bi zaman geçtiyse görünmez. Artık çatladıysada inşallah tutmuştur ne diyimCanım belkide öncesinde çatlayan yumueta vardır onuda görürlermi acaba muayene de
Devam canım çok ısrarcı benim bu yumurtalar bugünkide böyşeydi en sondakiEki Görüntüle 2831554
Gastrit var canım benim birazda 2 akşam ağor yemek yemiştim iftarda ondanKıyamam ya neden acaba
İşte o yüzden söktürücü kullancakmışsın ya kuzu ondan şeyttimValla kuzum heralde 1-2 günde olduysa görünüyor sıvı belli bi zaman geçtiyse görünmez. Artık çatladıysada inşallah tutmuştur ne diyim
geçmiş olsun canımGastrit var canım benim birazda 2 akşam ağor yemek yemiştim iftarda ondan
İşte o yüzden söktürücü kullancakmışsın ya kuzu ondan şeyttim
Sağolasın canımmgeçmiş olsun canım
Valla yumurtlama yoksa başlicam ben varsada bişey Allah korurGastrit var canım benim birazda 2 akşam ağor yemek yemiştim iftarda ondan
İşte o yüzden söktürücü kullancakmışsın ya kuzu ondan şeyttim
Çok yakın birbirlerine kuzucum ama yaklaşmış sankiCanım belkide öncesinde çatlayan yumueta vardır onuda görürlermi acaba muayene de
Devam canım çok ısrarcı benim bu yumurtalar bugünkide böyşeydi en sondakiEki Görüntüle 2831554
Ay her yaptığımda he yarın pik olur diyorum ama yokÇok yakın birbirlerine kuzucum ama yaklaşmış sanki
Senin gene gittikce koyulaşıyo benim bi koyulaşıyo bi acılıyo sinir bozucu
Koyulaşıyoda pik olmdığı sürece benimde heran silikleşebilir diyorumSenin gene gittikce koyulaşıyo benim bi koyulaşıyo bi acılıyo sinir bozucu
Adet döngüm nasıl kuzum ?benim 13.gündü ilk test yaptığımda olmuş dedi.Koyulaşması gerekiyor daha açık seninkiler
Uzun canım benim geçen ay 43. Günde olmuştım adet. Bugün yaptığım 19. GündüAdet döngüm nasıl kuzum ?benim 13.gündü ilk test yaptığımda olmuş dedi.Koyulaşması gerekiyor daha açık seninkiler