Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiçççç bir belirtim yok sıfır.. gecen ay hamileyim derken bu ay tık yok cuma kontrolüm var bakalım yumurtalıklar ne durumda gelişen yumurta yoksa adet söktürücüye başlicam

Cookiie canım ne yaptın testlere devam ediyor musun?yumurtlamayı yakalayabildin mi ?oruç bi yandan iş bi yandan çok yoruluyorum pek bakamıyorum buraya

Hiçççç bir belirtim yok sıfır.. gecen ay hamileyim derken bu ay tık yok cuma kontrolüm var bakalım yumurtalıklar ne durumda gelişen yumurta yoksa adet söktürücüye başlicam
Canım belkide öncesinde çatlayan yumueta vardır onuda görürlermi acaba muayene de
Cookiie canım ne yaptın testlere devam ediyor musun?yumurtlamayı yakalayabildin mi ?oruç bi yandan iş bi yandan çok yoruluyorum pek bakamıyorum buraya
Devam canım çok ısrarcı benim bu yumurtalar bugünkide böyşeydi en sondaki

İnşallah kuzum hayırlı sahurlar
Hayırlı sahurlar canım Ben 2 akşamdır kalkıp su içip niyetleyip tekrar yatıyorum. Miğdem çok kötü bu aralar o yüZden boş olması daha rahat hissettiriyo

Adet döngüm nasıl kuzum ?benim 13.gündü ilk test yaptığımda olmuş dedi.Koyulaşması gerekiyor daha açık seninkiler
Uzun canım benim geçen ay 43. Günde olmuştım adet. Bugün yaptığım 19. Gündü

Selam kızlar. Birşey sorcam. Dün ben kadın doğuma gittim. Ultrason muayenesi oldum 4.5 cm kist varmış. Adet olunca gel dedi ilaç vermedi. Adetim ne zaman bilmiyorum. Göğüslerim hassaslasti yakın heralde. Şimdi bu kist adet gününe kadar daha da buyur mü? Ağrı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…