- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Bir kaç gün bekle bakalım kuzu olmazsa inşallaah pozitif test atarsınBen 40 günde bir oluyorum genelde bugün yarın dün olmam lazımdı yok belirtmde yok arada bi kasıklarıma bayma oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kaç gün bekle bakalım kuzu olmazsa inşallaah pozitif test atarsınBen 40 günde bir oluyorum genelde bugün yarın dün olmam lazımdı yok belirtmde yok arada bi kasıklarıma bayma oluyor
İnşallah ama belirti yokki kuzumBir kaç gün bekle bakalım kuzu olmazsa inşallaah pozitif test atarsın
Belirtilere çok takılmamak gerek aslında canım herkeste aynı olmuyorkiİnşallah ama belirti yokki kuzum
Bel ağrım var sırt ağrım var kasıklrımda batma var ama göğüslerde hiç değişiklik yok bakalım eşime bu akşam test al dedimBelirtilere çok takılmamak gerek aslında canım herkeste aynı olmuyorki
Ayy hadi bize bi güzel haber gelsin artıkk topikteki herkes umudu kestiki uğramıyo bileBel ağrım var sırt ağrım var kasıklrımda batma var ama göğüslerde hiç değişiklik yok bakalım eşime bu akşam test al dedim
Artık olduğuna hiç inanmıyorum nedenseAyy hadi bize bi güzel haber gelsin artıkk topikteki herkes umudu kestiki uğramıyo bile
Gece 3 buçuk gibi inanılmaz bir agrım vardı. Rahimimi parcaliyorlar sanki. Soğuk soğuk terleme,mide bulantısı,titreme...Ay kızlar ben bildirimleri görmemişim sanırım o yüzden mesajlarınızı yeni gördüm kusura bakmayın
Evet canım olmuyormuş ama buda gele gele benim test aldığım aya denk gelmesin yahu
Ne kadar gecikmişti canım senin 12sinde olmanngerekti dimi daha yokmu
Bildiğim kadarıyla bende yok. Yanı en son şubatta muayene oldum. Bisey görünmüyordu. Sen clife 3 ay devam et bence. Tedavi de olmucak şuan nasılsa. En azından bunu dene. Rabbim emeklerimizn karşılığını tez zamanda.verir insaAllah❣
I imtisall o halde hiç kullanma canım. Bi hormonlarına baktırda.
amin kuzum hepimizin inşallah bu mübarek ayda Bu ay güzel bi etkisini görürsem yumurtlamayı görürsen güzelce kullanıcam canım
Artık umudumuzu kaybettikki kaç ay boş çıkınca canım. Ama inanıyorum umutsuz olduğumuz bi anda gelicekArtık olduğuna hiç inanmıyorum nedense
Aaa çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın ağrım varmı. Mutlaka git yarın aksatma ben bikere yaşadım enfeksiyon ama geçmeyen bel ağrım vardı o yüzden gitmiştim rahim arkasında enfeksiyon var demişti bana karnımda ağrı yaşamamıştım canımGece 3 buçuk gibi inanılmaz bir agrım vardı. Rahimimi parcaliyorlar sanki. Soğuk soğuk terleme,mide bulantısı,titreme...
Yığıldım en son yere kaldım öyle. Eşim de yok çalışıyor. Kızımla evde yalnızdık. Annemleri aradım hemen. Kardeşim sağolsun yetiştirdi hastaneye. Tahlil yapıldı enfeksiyon varmış ama çok değilmiş. Yanı anlamadım neden böyle olduğunu. Hayatımda hic yasamadim bu ağrıyı. Sabah k.doguma çıktım. Hemogram hormon ve idrar istedi. Su iç gel ultrasonla bakıcam dedi. Gitmedim. Sahurda şu icip yarın sabah gitmeyi düşünüyorum. Beta da yapmışlar negatif çıkmış. Kist falan mi acaba ya. Korkunç bir sanciydi
Tesekkur ederim canimm. O ağrıdan sonra gitmem mi hiç. Belimde de ağrı vardı ama rahimdeki ağrının şiddetinden belimi hafif hissediyordum. Şimdi ağrı yok ta baskı hissi var sanki ayağa kalkınca. Gidelim bakalım ne dicek yarın.Artık umudumuzu kaybettikki kaç ay boş çıkınca canım. Ama inanıyorum umutsuz olduğumuz bi anda gelicek
Aaa çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın ağrım varmı. Mutlaka git yarın aksatma ben bikere yaşadım enfeksiyon ama geçmeyen bel ağrım vardı o yüzden gitmiştim rahim arkasında enfeksiyon var demişti bana karnımda ağrı yaşamamıştım canım
Gittim canım başta regl öncesiydi regl gelcek diye ona yordum sonra geçti belimin ağrısı hala geçmedi gittim. Baya fitil iğne hap falan vermiştiTesekkur ederim canimm. O ağrıdan sonra gitmem mi hiç. Belimde de ağrı vardı ama rahimdeki ağrının şiddetinden belimi hafif hissediyordum. Şimdi ağrı yok ta baskı hissi var sanki ayağa kalkınca. Gidelim bakalım ne dicek yarın.
Geçmiş olsun canim❣Gittim canım başta regl öncesiydi regl gelcek diye ona yordum sonra geçti belimin ağrısı hala geçmedi gittim. Baya fitil iğne hap falan vermişti
Sağol canım sana da geçmiş olsun yarın git mutlaka aksatmaGeçmiş olsun canim❣
Yaptım test eve gelince yokArtık umudumuzu kaybettikki kaç ay boş çıkınca canım. Ama inanıyorum umutsuz olduğumuz bi anda gelicek
Aaa çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın ağrım varmı. Mutlaka git yarın aksatma ben bikere yaşadım enfeksiyon ama geçmeyen bel ağrım vardı o yüzden gitmiştim rahim arkasında enfeksiyon var demişti bana karnımda ağrı yaşamamıştım canım
Sağol canım. Aksatmam insaAllah❣Sağol canım sana da geçmiş olsun yarın git mutlaka aksatma
Offf bee ay Allahım sinir olmamak elde değil yaniiYaptım test eve gelince yok
Aynen öyle kuzumOfff bee ay Allahım sinir olmamak elde değil yanii
Aynen öyle kuzum
O iyiki var ya yoksa çok üzülürdümOlucak Allahın izniyle canım zamanı var Kedin nabıyo
Oda şaşkın kardeş olmuyor diyeO iyiki var ya yoksa çok üzülürdüm
Ayyyy yaa yerimm ben onu bakışlara bakkkO iyiki var ya yoksa çok üzülürdüm