Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bel ağrım var sırt ağrım var kasıklrımda batma var ama göğüslerde hiç değişiklik yok bakalım eşime bu akşam test al dedim
Ayy hadi bize bi güzel haber gelsin artıkk😍 topikteki herkes umudu kestiki uğramıyo bile 😂😂

Ay kızlar ben bildirimleri görmemişim sanırım o yüzden mesajlarınızı yeni gördüm kusura bakmayın 😞

Evet canım olmuyormuş ama buda gele gele benim test aldığım aya denk gelmesin yahu🤣🤣
Ne kadar gecikmişti canım senin 12sinde olmanngerekti dimi daha yokmu
Bildiğim kadarıyla bende yok. Yanı en son şubatta muayene oldum. Bisey görünmüyordu. Sen clife 3 ay devam et bence. Tedavi de olmucak şuan nasılsa. En azından bunu dene. Rabbim emeklerimizn karşılığını tez zamanda.verir insaAllah🤲🏻
I imtisall o halde hiç kullanma canım. Bi hormonlarına baktırda.
amin kuzum hepimizin inşallah bu mübarek ayda🤲🏼 Bu ay güzel bi etkisini görürsem yumurtlamayı görürsen güzelce kullanıcam canım
Gece 3 buçuk gibi inanılmaz bir agrım vardı. Rahimimi parcaliyorlar sanki. Soğuk soğuk terleme,mide bulantısı,titreme...
Yığıldım en son yere kaldım öyle. Eşim de yok çalışıyor. Kızımla evde yalnızdık. Annemleri aradım hemen. Kardeşim sağolsun yetiştirdi hastaneye. Tahlil yapıldı enfeksiyon varmış ama çok değilmiş. Yanı anlamadım neden böyle olduğunu. Hayatımda hic yasamadim bu ağrıyı. Sabah k.doguma çıktım. Hemogram hormon ve idrar istedi. Su iç gel ultrasonla bakıcam dedi. Gitmedim. Sahurda şu icip yarın sabah gitmeyi düşünüyorum. Beta da yapmışlar negatif çıkmış. Kist falan mi acaba ya. Korkunç bir sanciydi

Artık olduğuna hiç inanmıyorum nedense 😊
Artık umudumuzu kaybettikki kaç ay boş çıkınca canım. Ama inanıyorum umutsuz olduğumuz bi anda gelicek 🤗
Gece 3 buçuk gibi inanılmaz bir agrım vardı. Rahimimi parcaliyorlar sanki. Soğuk soğuk terleme,mide bulantısı,titreme...
Yığıldım en son yere kaldım öyle. Eşim de yok çalışıyor. Kızımla evde yalnızdık. Annemleri aradım hemen. Kardeşim sağolsun yetiştirdi hastaneye. Tahlil yapıldı enfeksiyon varmış ama çok değilmiş. Yanı anlamadım neden böyle olduğunu. Hayatımda hic yasamadim bu ağrıyı. Sabah k.doguma çıktım. Hemogram hormon ve idrar istedi. Su iç gel ultrasonla bakıcam dedi. Gitmedim. Sahurda şu icip yarın sabah gitmeyi düşünüyorum. Beta da yapmışlar negatif çıkmış. Kist falan mi acaba ya. Korkunç bir sanciydi
Aaa çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın ağrım varmı. Mutlaka git yarın aksatma ben bikere yaşadım enfeksiyon ama geçmeyen bel ağrım vardı o yüzden gitmiştim rahim arkasında enfeksiyon var demişti bana karnımda ağrı yaşamamıştım canım 😞

Artık umudumuzu kaybettikki kaç ay boş çıkınca canım. Ama inanıyorum umutsuz olduğumuz bi anda gelicek 🤗

Aaa çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın ağrım varmı. Mutlaka git yarın aksatma ben bikere yaşadım enfeksiyon ama geçmeyen bel ağrım vardı o yüzden gitmiştim rahim arkasında enfeksiyon var demişti bana karnımda ağrı yaşamamıştım canım 😞
Tesekkur ederim canimm. O ağrıdan sonra gitmem mi hiç. Belimde de ağrı vardı ama rahimdeki ağrının şiddetinden belimi hafif hissediyordum. Şimdi ağrı yok ta baskı hissi var sanki ayağa kalkınca. Gidelim bakalım ne dicek yarın.

Tesekkur ederim canimm. O ağrıdan sonra gitmem mi hiç. Belimde de ağrı vardı ama rahimdeki ağrının şiddetinden belimi hafif hissediyordum. Şimdi ağrı yok ta baskı hissi var sanki ayağa kalkınca. Gidelim bakalım ne dicek yarın.
Gittim canım başta regl öncesiydi regl gelcek diye ona yordum sonra geçti belimin ağrısı hala geçmedi gittim. Baya fitil iğne hap falan vermişti 😒

Yaptım test eve gelince yok :KK12:

Eklentiler

• 52C0A993-10BF-4CED-9652-F65340914529.jpeg
    52C0A993-10BF-4CED-9652-F65340914529.jpeg
    83,6 KB · Görüntüleme: 13
X