Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bırakmıcam canım kullanmaya devsm edicem tam net görene kadar 😘

Hadi inşalşah canım ya biran önce olsunda beklemeye geçiyim
C life tadı nasıl canım zor mu yeniyo biraz eşim kullansın yazın ben de böyle bi takviye almayı düşünüyorum olmazsa eğer

C life tadı nasıl canım zor mu yeniyo biraz eşim kullansın yazın ben de böyle bi takviye almayı düşünüyorum olmazsa eğer
Tadı güzel canım içeriğini bak atıyım. Aynı içerisindekilerin tadını alıyosun başka bişey almıyosun 😃 çörekotunu daha yoğun sanki ama 😃
64E98EDE-3D00-46AA-8DE8-1BA8195CCABC.jpeg

Canım bi sitesine baksana sanki erkekler içinde macun vardı yalnış hatırlamıyosam

Tadı güzel canım içeriğini bak atıyım. Aynı içerisindekilerin tadını alıyosun başka bişey almıyosun 😃 çörekotunu daha yoğun sanki ama 😃Eki Görüntüle 2828179
Canım bi sitesine baksana sanki erkekler içinde macun vardı yalnış hatırlamıyosam
Aynen vardır bebeğim bi ilaçları kullanalım diyorum kaş yaparken göz çıkmasın ilk üç ay en azından sonra macunlara bakıcam inşallah gerek kalmaz tabi 😂

Aynen vardır bebeğim bi ilaçları kullanalım diyorum kaş yaparken göz çıkmasın ilk üç ay en azından sonra macunlara bakıcam inşallah gerek kalmaz tabi 😂
İnşallah gerek kalmaz kuzum. Bende ilaçtan sonrası için demiştim 🥰 Ama 3 ay içinde bulsun o seni 🤗

İnşallah canım ya bu ay hiçbi belirtim yok zaten ilk aydan olcağı yoktu da insan yine umuyor ☹️
Belli olmaz kuzum belirti pek arama boşver. En büyük belirti adet gecikmesi biliyosun. Ne zaman regl

Kızlar yumurtlama olup olmadığını bilmiyorum ne durumdayım bilmiyorum 😄 bi yoğun akıntı geldiğinde değerlendirdim ama ondan sonra hiç.. hevessizim baya, bu aydan umutlu değilim ya bi mucize olursa şaşarım 🤪

Kızlar yumurtlama olup olmadığını bilmiyorum ne durumdayım bilmiyorum 😄 bi yoğun akıntı geldiğinde değerlendirdim ama ondan sonra hiç.. hevessizim baya, bu aydan umutlu değilim ya bi mucize olursa şaşarım 🤪
2 günde bir değerlendirmeye calış canım ne olur ne olmaz 😬

Ben bi taraftan ovulasyon testi yapıyorum kuzum orayı pik görmeden değerlendirme psikolojisine giremiyorum😂
Vucudum beni çok yanıltıyo ovulasyon ağrısı ve akıntı oldu ama pik yok ama teste devam bakalım 🤷🏻‍♀️

Zaten bu dönemde insana acabamı acaba mı bunuda değerlendirelim diye diye bıkkınlık geliyor canım çok haklısın. Benimde aynı öyle ağrım oluyor akıntım var ama pik yok. Büyüyorlar heralde diye düşünüyorum bende 🤷🏼‍♀️
26 mart regli canım 🥰 Bu hafta erken gebelik testi alıp yapıcam bakalım
Geçmiş reglimi canım 26 mart. Yumurtlamadan kaç gün geçmiş oluyor bu hafta kuzu negatif görüp hayal kırıklığına uğrama etken yapıp

Slm canlar bayadır giremiyom hala bi gelişme yok bende ama oruç baslayali goguslerde acayip sizi var ara sira da kasik batmasi oluyo ama hemen geciyo tarlusal da kullanmadım bugun tam 60 gun oldu adet olalı :KK53:

Zaten bu dönemde insana acabamı acaba mı bunuda değerlendirelim diye diye bıkkınlık geliyor canım çok haklısın. Benimde aynı öyle ağrım oluyor akıntım var ama pik yok. Büyüyorlar heralde diye düşünüyorum bende 🤷🏼‍♀️

Geçmiş reglimi canım 26 mart. Yumurtlamadan kaç gün geçmiş oluyor bu hafta kuzu negatif görüp hayal kırıklığına uğrama etken yapıp
Hadi inşallah tez zamanda pik görürüz ❤️❤️❤️

Slm canlar bayadır giremiyom hala bi gelişme yok bende ama oruç baslayali goguslerde acayip sizi var ara sira da kasik batmasi oluyo ama hemen geciyo tarlusal da kullanmadım bugun tam 60 gun oldu adet olalı :KK53:
Aa kullanmadınmı canım tarlusalıı. O zaman bişeyler oluyor kuzu bekle bakalım 🤗😍

Yine tık yok. Bi insanın lh ı hiçmi oynamaz hep aynı koyulukta cıkıyor 😂😂😂

Eklentiler

• AAFCED93-E777-47B6-A701-4698B56005E4.jpeg
    AAFCED93-E777-47B6-A701-4698B56005E4.jpeg
    144 KB · Görüntüleme: 20

Nisan yazıcaktım canım 😂 10 martta yumurtlama oldu adetten 4-5 gün önce erken gebelik yaparım çünkü ilaç siparişi vermemiz gerekiyo ona göre canım. Oruç tutuyorum kan verirsem fenalaşırım normalde bile kan tutuyo 😂 o yüzden test yapıcam kendim

X