- 24 Şubat 2021
- 878
- 458
- 34
Yaklaşmış canımİnşallah inşallah canım bence ilAcın büyük faydasınu görüceksiniz
Benim bugünki testin ama dağılmadı tam yaa emin değilim bundan birazdan bidaha yapıcam. Yaklaşmış sanki dimiEki Görüntüle 2827813
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaklaşmış canımİnşallah inşallah canım bence ilAcın büyük faydasınu görüceksiniz
Benim bugünki testin ama dağılmadı tam yaa emin değilim bundan birazdan bidaha yapıcam. Yaklaşmış sanki dimiEki Görüntüle 2827813
Bırakmıcam canım kullanmaya devsm edicem tam net görene kadarDaha bırakma canım bekle biraz daha
Hadi inşalşah canım ya biran önce olsunda beklemeye geçiyimYaklaşmış canım
C life tadı nasıl canım zor mu yeniyo biraz eşim kullansın yazın ben de böyle bi takviye almayı düşünüyorum olmazsa eğerBırakmıcam canım kullanmaya devsm edicem tam net görene kadar
Hadi inşalşah canım ya biran önce olsunda beklemeye geçiyim
Tadı güzel canım içeriğini bak atıyım. Aynı içerisindekilerin tadını alıyosun başka bişey almıyosun çörekotunu daha yoğun sanki amaC life tadı nasıl canım zor mu yeniyo biraz eşim kullansın yazın ben de böyle bi takviye almayı düşünüyorum olmazsa eğer
Aynen vardır bebeğim bi ilaçları kullanalım diyorum kaş yaparken göz çıkmasın ilk üç ay en azından sonra macunlara bakıcam inşallah gerek kalmaz tabiTadı güzel canım içeriğini bak atıyım. Aynı içerisindekilerin tadını alıyosun başka bişey almıyosun çörekotunu daha yoğun sanki ama Eki Görüntüle 2828179
Canım bi sitesine baksana sanki erkekler içinde macun vardı yalnış hatırlamıyosam
İnşallah gerek kalmaz kuzum. Bende ilaçtan sonrası için demiştim Ama 3 ay içinde bulsun o seniAynen vardır bebeğim bi ilaçları kullanalım diyorum kaş yaparken göz çıkmasın ilk üç ay en azından sonra macunlara bakıcam inşallah gerek kalmaz tabi
İnşallah canım ya bu ay hiçbi belirtim yok zaten ilk aydan olcağı yoktu da insan yine umuyorİnşallah gerek kalmaz kuzum. Bende ilaçtan sonrası için demiştim Ama 3 ay içinde bulsun o seni
Belli olmaz kuzum belirti pek arama boşver. En büyük belirti adet gecikmesi biliyosun. Ne zaman reglİnşallah canım ya bu ay hiçbi belirtim yok zaten ilk aydan olcağı yoktu da insan yine umuyor
2 günde bir değerlendirmeye calış canım ne olur ne olmazKızlar yumurtlama olup olmadığını bilmiyorum ne durumdayım bilmiyorum bi yoğun akıntı geldiğinde değerlendirdim ama ondan sonra hiç.. hevessizim baya, bu aydan umutlu değilim ya bi mucize olursa şaşarım
26 mart regli canım Bu hafta erken gebelik testi alıp yapıcam bakalımBelli olmaz kuzum belirti pek arama boşver. En büyük belirti adet gecikmesi biliyosun. Ne zaman regl
Ben bi taraftan ovulasyon testi yapıyorum kuzum orayı pik görmeden değerlendirme psikolojisine giremiyorum2 günde bir değerlendirmeye calış canım ne olur ne olmaz
Ben bi taraftan ovulasyon testi yapıyorum kuzum orayı pik görmeden değerlendirme psikolojisine giremiyorum
Vucudum beni çok yanıltıyo ovulasyon ağrısı ve akıntı oldu ama pik yok ama teste devam bakalım
Geçmiş reglimi canım 26 mart. Yumurtlamadan kaç gün geçmiş oluyor bu hafta kuzu negatif görüp hayal kırıklığına uğrama etken yapıp26 mart regli canım Bu hafta erken gebelik testi alıp yapıcam bakalım
Hadi inşallah tez zamanda pik görürüzZaten bu dönemde insana acabamı acaba mı bunuda değerlendirelim diye diye bıkkınlık geliyor canım çok haklısın. Benimde aynı öyle ağrım oluyor akıntım var ama pik yok. Büyüyorlar heralde diye düşünüyorum bende
Geçmiş reglimi canım 26 mart. Yumurtlamadan kaç gün geçmiş oluyor bu hafta kuzu negatif görüp hayal kırıklığına uğrama etken yapıp
Hadi inşallah şimdi yapcam yine bakalımHadi inşallah tez zamanda pik görürüz
Aa kullanmadınmı canım tarlusalıı. O zaman bişeyler oluyor kuzu bekle bakalımSlm canlar bayadır giremiyom hala bi gelişme yok bende ama oruç baslayali goguslerde acayip sizi var ara sira da kasik batmasi oluyo ama hemen geciyo tarlusal da kullanmadım bugun tam 60 gun oldu adet olalı
Nisan yazıcaktım canım 10 martta yumurtlama oldu adetten 4-5 gün önce erken gebelik yaparım çünkü ilaç siparişi vermemiz gerekiyo ona göre canım. Oruç tutuyorum kan verirsem fenalaşırım normalde bile kan tutuyo o yüzden test yapıcam kendimZaten bu dönemde insana acabamı acaba mı bunuda değerlendirelim diye diye bıkkınlık geliyor canım çok haklısın. Benimde aynı öyle ağrım oluyor akıntım var ama pik yok. Büyüyorlar heralde diye düşünüyorum bende
Geçmiş reglimi canım 26 mart. Yumurtlamadan kaç gün geçmiş oluyor bu hafta kuzu negatif görüp hayal kırıklığına uğrama etken yapıp
Aldım ama içimden kullanmak gelmedi birde dr günde 3 defa al dedi oruç tutuyorum nasıl olcak 3 defa bilemedimAa kullanmadınmı canım tarlusalıı. O zaman bişeyler oluyor kuzu bekle bakalım