Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam hepinize canlar. Size yenı başladıgım ve çok basit diyet listesi bırakıyorum belki diyet yapmak isteyen vardır. Ben dün başladım bir hafta sonra sonuç alırsam size yazcam.
sadece haşlanmış patates 20 gün yapılıyor. Sabah ve öğlen haşlanmış patates yanında ayran ve ya meyve akşamları sebze ve ya ızgara . Çok rahat . Ben mesela kahvaltıda az kaşarla falan tatlandırdım . Size kalmış
857467C4-270B-4343-B053-D63A957BDC59.png

Selam hepinize canlar. Size yenı başladıgım ve çok basit diyet listesi bırakıyorum belki diyet yapmak isteyen vardır. Ben dün başladım bir hafta sonra sonuç alırsam size yazcam.
sadece haşlanmış patates 20 gün yapılıyor. Sabah ve öğlen haşlanmış patates yanında ayran ve ya meyve akşamları sebze ve ya ızgara . Çok rahat . Ben mesela kahvaltıda az kaşarla falan tatlandırdım . Size kalmış Eki Görüntüle 2827724
Bu da kafayı diyetle bozmuş diyebilirsniz. İğneler ve ilaçlar bana 78 kilo olarak geri döndü piko luyum kilo aldıgım zaman reglim kesiliyor. O yuzden :)

Evet canım ikinci kutu bitiyo nerdeyse eşimin 🥰 İnşallah ya artık biter çilemiz bu ay olmasa da bi kaç aya şuraya hamileyim yazarım inşallah
İnşallah inşallah canım bence ilAcın büyük faydasınu görüceksiniz 😍😍
Benim bugünki testin ama dağılmadı tam yaa emin değilim bundan birazdan bidaha yapıcam. Yaklaşmış sanki dimi 4E261D8B-3B2B-4C8B-90F3-4D9D154C313C.jpeg

Evett yaklaşmış tekrar yaptın mı kuzucumm
Yaptım bebeğim bak bu sondaki gibi oldu daha yok yani. Sabahkini attım çöpe yalnıştır diye ama testi aldığım kadında başlamış dedi ovu anlamadım ben yine 3 4 gün değerlendireyim arka arkaya

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 23
Yaptım bebeğim bak bu sondaki gibi oldu daha yok yani. Sabahkini attım çöpe yalnıştır diye ama testi aldığım kadında başlamış dedi ovu anlamadım ben yine 3 4 gün değerlendireyim arka arkaya
Değerlendir canım satan kişi biliyodur inşallah vakitlice olur gecikme yapmaz bekletmez ❤️

X