- 6 Aralık 2017
- 6.314
- 6.503
Tolga ecemiş doktorun adı canim özel kliniği varAnkara da hangi merkez kuzum ?Belki benimde ihtiyacım olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tolga ecemiş doktorun adı canim özel kliniği varAnkara da hangi merkez kuzum ?Belki benimde ihtiyacım olabilir
Ayy hadi inşallah güzel haberlerini alırız ben bile heyecanlandım rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
Tamam kuzum yaparım silikleşene kadarYap canım bence de iyice silikleşmeyi görmeden bırakma ay umarım umArım inşallah
Teşekkür ederim canımTolga ecemiş doktorun adı canim özel kliniği var
Rica ederim canim siddetle tavsiye ediyorum ben cok memnunum kendisimdenTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim kuzum umarım ihtiyaç kalmaz ama kalırsada tavsiyen üzerine görüşürüm kendileriyleRica ederim canim siddetle tavsiye ediyorum ben cok memnunum kendisimden
InsAllah canim annecigini üzmeden gelsin bebisinTeşekkür ederim kuzum umarım ihtiyaç kalmaz ama kalırsada tavsiyen üzerine görüşürüm kendileriyle
İnşallah canım inşallah hepimizin bebişi bi an önce gelsinInsAllah canim annecigini üzmeden gelsin bebisin
Tabi sorma canım aşırı verimliyim baksana çifter çifter doğurdumMaşallah kız hem çabuk hem çok yumurtluyosuj baya bi verimlisin
Bu ay oolabilirliği yüksek eşinde kullanıyor dimi ilacıTabi sorma canım aşırı verimliyim baksana çifter çifter doğurdum
Bu da kafayı diyetle bozmuş diyebilirsniz. İğneler ve ilaçlar bana 78 kilo olarak geri döndü piko luyum kilo aldıgım zaman reglim kesiliyor. O yuzden :)Selam hepinize canlar. Size yenı başladıgım ve çok basit diyet listesi bırakıyorum belki diyet yapmak isteyen vardır. Ben dün başladım bir hafta sonra sonuç alırsam size yazcam.
sadece haşlanmış patates 20 gün yapılıyor. Sabah ve öğlen haşlanmış patates yanında ayran ve ya meyve akşamları sebze ve ya ızgara . Çok rahat . Ben mesela kahvaltıda az kaşarla falan tatlandırdım . Size kalmış Eki Görüntüle 2827724
Hiç öyle demeyiz pkolunun halinden pkolu anlarBu da kafayı diyetle bozmuş diyebilirsniz. İğneler ve ilaçlar bana 78 kilo olarak geri döndü piko luyum kilo aldıgım zaman reglim kesiliyor. O yuzden :)
Evet canım ikinci kutu bitiyo nerdeyse eşimin İnşallah ya artık biter çilemiz bu ay olmasa da bi kaç aya şuraya hamileyim yazarım inşallahBu ay oolabilirliği yüksek eşinde kullanıyor dimi ilacı
İnşallah inşallah canım bence ilAcın büyük faydasınu görüceksinizEvet canım ikinci kutu bitiyo nerdeyse eşimin İnşallah ya artık biter çilemiz bu ay olmasa da bi kaç aya şuraya hamileyim yazarım inşallah
Evett yaklaşmış tekrar yaptın mı kuzucummİnşallah inşallah canım bence ilAcın büyük faydasınu görüceksiniz
Benim bugünki testin ama dağılmadı tam yaa emin değilim bundan birazdan bidaha yapıcam. Yaklaşmış sanki dimiEki Görüntüle 2827813
Yaptım bebeğim bak bu sondaki gibi oldu daha yok yani. Sabahkini attım çöpe yalnıştır diye ama testi aldığım kadında başlamış dedi ovu anlamadım ben yine 3 4 gün değerlendireyim arka arkayaEvett yaklaşmış tekrar yaptın mı kuzucumm
Değerlendir canım satan kişi biliyodur inşallah vakitlice olur gecikme yapmaz bekletmezYaptım bebeğim bak bu sondaki gibi oldu daha yok yani. Sabahkini attım çöpe yalnıştır diye ama testi aldığım kadında başlamış dedi ovu anlamadım ben yine 3 4 gün değerlendireyim arka arkaya
İnşallah kuzum ama macunu bırakmıcam ya emin değilim bunun pozitifliğindenDeğerlendir canım satan kişi biliyodur inşallah vakitlice olur gecikme yapmaz bekletmez
Daha bırakma canım bekle biraz dahaİnşallah kuzum ama macunu bırakmıcam ya emin değilim bunun pozitifliğinden