Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
T
Hadi yaa canım senden çok umutluydum yaa hakkında hayırlısı tüp süreci çok uzamadan hemen kavuş inşallah canım
Teşekkür ederim canım benim, ben de umutluydum ama olmadı.. 3 klomen tedavisi olmuştu... Bakalım Allah ne zaman nasip ederse. İnş süreç çok uzamaz da kavuşuruz bebeklerimize.

T

Teşekkür ederim canım benim, ben de umutluydum ama olmadı.. 3 klomen tedavisi olmuştu... Bakalım Allah ne zaman nasip ederse. İnş süreç çok uzamaz da kavuşuruz bebeklerimize.
İnşallah canım tüp süreci nasıl olcak bellimi canım bu ay hemen başlanıcakmı

Dukan diyeti yapmışlığımda var zamanın da güzel kilo verdiriyor ama çok katı

Dukan diyeti yapmışlığımda var zamanın da güzel kilo verdiriyor ama çok katı
Dukan nasıl canım tam olarak
Ben onu yapamam ya bu iyi şimdilik benim için
Sen iyi vermişsin böyle canım. Devam et bence maşallah ve paketli gıdaları hayatından cıkarman çok iyi olmuş hepimizin çıkarması lazım aslında. Yunurta sağlığı için inanılmaz derecede önemli

Kusura bakma canim ya gerçekten üzüldüm bende şimdi. Ama vazgeçmek yok çalışmalara devam rabbim verecek mubarek aylarda bayram sevincin ikiye katlansin insallah kuzum
Yok kuzucum kusura bakılcak bişey yok İnşallah bakalım bu ay eşim ilaçlara başladı ben macunlara devam ediyorum dualarını bekliyorum
Kızlar malesef testim negatif... Kliniği aradım kan vermeme gerek yokmuş.. birkaç güne reglim gelir zaten.. Diğer arkadaşlar sizlere bol şans :) biz bu aydan sonra tüp bebeğe geçiyoruz :)
Artık birbirimize söyleyecek sözler de tükendi hemen bu ay mı tüp bebeğe başlıyosun canım
Rabbim ne zmaan nefes verirse o cana o zaman oluyor herşey bahane 3 yıldır istiyorum olmuyor
Benim de nerdeyse 2 yıl olacak ilk istediğimde olsaydı çocuğum bir yaşına çok az kalmıştı arkadaşımlarımın hep öyle ben daha hamile bile değilim

Benim arkadaşlarım 3. Doğuracak benim daha 1 tane yavrum yok isyan etmiyorum rabbim nasip eder inşallah

Benim arkadaşlarım 3. Doğuracak benim daha 1 tane yavrum yok isyan etmiyorum rabbim nasip eder inşallah
Benimde çok yakın bir arkadaşım evlendiğimde 1 bucuj yıllık evliydi. O çok istiyordu bebek eşi istemiyordu. Sonra ben hamile kaldım. Ona söyleyemedim üzülür diye. Sonra benim dış gebelik olduğu anlaşıldı. 3 ay sonra o hamile kaldı ondan 1 ay sonrada ben yine hamile kaldım. Benim yine olumsuz oldu. O zaman onun bebeğiyle ilgili bişeyleri sürekli bana anlatmasına konuşmasına o kadar kızdımki. Görüşmekten telefonlarını açnaktan kaçıyordum artık. Şindi bebeği doğdu. Ama şimdi o kadar farklı his varki bebeğine karşı içimde 1 gün görmesem fotografını istiyorum görüntülü arıyorum
Yani zaman geciyor hisler o kadar değişiyorki ilk ben onun için üzülcek diye hamileliğimi sakladım. Sonuc onun 6 aylık bebeği var benim hala elim boş. İlk zamanlar çok kızdım kaçtım ama şimdi onun bebeği benim bebeğim gibi ciddi bir sevgiyle seviyorum

Bende arkadaşlarımın bebeklerini çok seviyorum hepte sevicem ama insan hevesleniyor olması için ya

Aynen canım inşallah hedefe ulaşırım da emeklerim boşa gitmez bu arada ben hala çok üşüyorum yaa sabah yine çok üşüdüm yatağa girdim bir yorgan iki battaniye yinede ısınamadım şimdi balkona güneşe çıktım bakalım ısınacak miyim bide hafif midem kalkiyo gibi herhalde zayifladigim için

Ben onu yapamam ya bu iyi şimdilik benim için
Bende if yapıyorum şuan. Dukan uzun süre önce yapmıştım. İf Keto bir arada oturtmaya çalışıyorum şuan. Benimde 24 saat hatta daha uzun oruçlar tuttuğum oldu bir dönem ama sağlık sorunları nedeniyle bıraktım. Zalım korona yüzünden tabi o dönem verdiğimin 2 katını aldım bağışıklık güçlendiricem derken.

Canım kısa öz olarak sadece protein yiyorsun gibi birşey. Sebzede kısıtlı sebzeyle bile protein almak mecburi. Bide Yulaf kepeği denen illet var . Ben yine yaparım ama o kepek yüzünden yanaşmıyorum. Çoğu zaman yemiyordum zaten kepeği o dönemde

Allah kolaylık versin canım

Bende arkadaşlarımın bebeklerini çok seviyorum hepte sevicem ama insan hevesleniyor olması için ya
Evet canım. Ara ara insana geliyor üzüntü. İnsan kıskanmak gibi demiyimde benimde olsa ya diye düşünüyor iç geçiriyor. Ne kadar sevsekte bi burukluğunu yaşıyoruz
Ulaşıcaksın canım eminim canım senin kaç gün geçti batın üstünden. Bat günü yumurtlamıştın. 10 gün falan gectiyse bi test yapsanmı
Hmm anladım canım sürekli protein biraz sıkıcı olabilir. Ama yulaf kepeğini bende birtürlü sevemedim

Aynen aynen onlar adına çok mutluyum ama kendime üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…