Teşekkür ederim canım benim, ben de umutluydum ama olmadı.. 3 klomen tedavisi olmuştu... Bakalım Allah ne zaman nasip ederse. İnş süreç çok uzamaz da kavuşuruz bebeklerimize.Hadi yaa canım senden çok umutluydum yaahakkında hayırlısı tüp süreci çok uzamadan hemen kavuş inşallah canım
İnşallah canım tüp süreci nasıl olcak bellimi canım bu ay hemen başlanıcakmıT
Teşekkür ederim canım benim, ben de umutluydum ama olmadı.. 3 klomen tedavisi olmuştu... Bakalım Allah ne zaman nasip ederse. İnş süreç çok uzamaz da kavuşuruz bebeklerimize.
Dukan diyeti yapmışlığımda var zamanın da güzel kilo verdiriyor ama çok katıTatlım ben sabah 7 de uyanıyorum 1 yada 2 bardak normal su içiyorum yarim saat sonra falan dabıl bir turk kahvesi yapiyorum şekersiz onu içiyorum sonra hem oğlanı okula götürüyorum yürüyerek hemde bazen daha uzun yürüyorum sonra bir bardak yeşil çay öğlene doğru çok acıkırsam hafif bir şeyler yiyorum ama çoğunlukla yemiyom ilk başlarda yiyordum gün içinde bol bol su içtim ve akşam yemeğinde istediğim yemeği yedim ama ben hep kendim pisiriyorum dışardan paketli gıda falan sıfır ben her şeyi yedim pilav gözleme kızartma patates et her şeyden yedim ama azar azar tabiki arda kaçamaklar yaptım çikolata falan ama 15 günde 1 şekeri ve içinde şeker olan herşeyi çıkarttım hayatımdan zaten glifor kullanıyorum o dengeliyo beni bazı günler 3 öğün yediğim bile oldu ama alıştıra bilirsen bir hafta kendini mide küçülüp zaten az yemeye başlıyorsun son olarak akşam yatmadan önce bir bardak daha yeşil çay içiyorum sonra uyuyorum bu kadar en başta metabolizmanızı hızlandırmak isterseniz dükan birasını deneyebilirsiniz acayip hizlaniyo metobolizma
Ben onu yapamam ya bu iyi şimdilik benim içinDukan diyeti yapmışlığımda var zamanın da güzel kilo verdiriyor ama çok katı
Dukan nasıl canım tam olarakDukan diyeti yapmışlığımda var zamanın da güzel kilo verdiriyor ama çok katı
Sen iyi vermişsin böyle canım. Devam et bence maşallahBen onu yapamam ya bu iyi şimdilik benim için
Yok kuzucum kusura bakılcak bişey yokKusura bakma canim ya gerçekten üzüldüm bende şimdi. Ama vazgeçmek yok çalışmalara devam rabbim verecek mubarek aylarda bayram sevincin ikiye katlansin insallah kuzum
Artık birbirimize söyleyecek sözler de tükendiKızlar malesef testim negatif... Kliniği aradım kan vermeme gerek yokmuş.. birkaç güne reglim gelir zaten.. Diğer arkadaşlar sizlere bol şans :) biz bu aydan sonra tüp bebeğe geçiyoruz :)
Benim de nerdeyse 2 yıl olacak ilk istediğimde olsaydı çocuğum bir yaşına çok az kalmıştı arkadaşımlarımın hep öyleRabbim ne zmaan nefes verirse o cana o zaman oluyor herşey bahane3 yıldır istiyorum olmuyor
Benim arkadaşlarım 3. Doğuracak benim daha 1 tane yavrum yok isyan etmiyorum rabbim nasip eder inşallahYok kuzucum kusura bakılcak bişey yokİnşallah bakalım bu ay eşim ilaçlara başladı ben macunlara devam ediyorum dualarını bekliyorum
Artık birbirimize söyleyecek sözler de tükendihemen bu ay mı tüp bebeğe başlıyosun canım
Benim de nerdeyse 2 yıl olacak ilk istediğimde olsaydı çocuğum bir yaşına çok az kalmıştı arkadaşımlarımın hep öyleben daha hamile bile değilim
Benimde çok yakın bir arkadaşım evlendiğimde 1 bucuj yıllık evliydi. O çok istiyordu bebek eşi istemiyordu. Sonra ben hamile kaldım. Ona söyleyemedim üzülür diye. Sonra benim dış gebelik olduğu anlaşıldı. 3 ay sonra o hamile kaldı ondan 1 ay sonrada ben yine hamile kaldım. Benim yine olumsuz oldu. O zaman onun bebeğiyle ilgili bişeyleri sürekli bana anlatmasına konuşmasına o kadar kızdımki. Görüşmekten telefonlarını açnaktan kaçıyordum artık. Şindi bebeği doğdu. Ama şimdi o kadar farklı his varki bebeğine karşı içimde 1 gün görmesem fotografını istiyorum görüntülü arıyorumBenim arkadaşlarım 3. Doğuracak benim daha 1 tane yavrum yok isyan etmiyorum rabbim nasip eder inşallah
doğru dünyada kısmeti varsa o can oluyoRabbim ne zmaan nefes verirse o cana o zaman oluyor herşey bahane3 yıldır istiyorum olmuyor
Bende arkadaşlarımın bebeklerini çok seviyorum hepte sevicem ama insan hevesleniyor olması için yaBenimde çok yakın bir arkadaşım evlendiğimde 1 bucuj yıllık evliydi. O çok istiyordu bebek eşi istemiyordu. Sonra ben hamile kaldım. Ona söyleyemedim üzülür diye. Sonra benim dış gebelik olduğu anlaşıldı. 3 ay sonra o hamile kaldı ondan 1 ay sonrada ben yine hamile kaldım. Benim yine olumsuz oldu. O zaman onun bebeğiyle ilgili bişeyleri sürekli bana anlatmasına konuşmasına o kadar kızdımki. Görüşmekten telefonlarını açnaktan kaçıyordum artık. Şindi bebeği doğdu. Ama şimdi o kadar farklı his varki bebeğine karşı içimde 1 gün görmesem fotografını istiyorum görüntülü arıyorum
Yani zaman geciyor hisler o kadar değişiyorki ilk ben onun için üzülcek diye hamileliğimi sakladım. Sonuc onun 6 aylık bebeği var benim hala elim boş. İlk zamanlar çok kızdım kaçtım ama şimdi onun bebeği benim bebeğim gibi ciddi bir sevgiyle seviyorum
Aynen oyleeedoğru dünyada kısmeti varsa o can oluyo
Aynen canım inşallah hedefe ulaşırım da emeklerim boşa gitmez bu arada ben hala çok üşüyorum yaa sabah yine çok üşüdüm yatağa girdim bir yorgan iki battaniye yinede ısınamadım şimdi balkona güneşe çıktım bakalım ısınacak miyim bide hafif midem kalkiyo gibi herhalde zayifladigim içinDukan nasıl canım tam olarak
Sen iyi vermişsin böyle canım. Devam et bence maşallahve paketli gıdaları hayatından cıkarman çok iyi olmuş hepimizin çıkarması lazım aslında. Yunurta sağlığı için inanılmaz derecede önemli
Bende if yapıyorum şuan. Dukan uzun süre önce yapmıştım. İf Keto bir arada oturtmaya çalışıyorum şuan. Benimde 24 saat hatta daha uzun oruçlar tuttuğum oldu bir dönem ama sağlık sorunları nedeniyle bıraktım. Zalım korona yüzündenBen onu yapamam ya bu iyi şimdilik benim için
Canım kısa öz olarak sadece protein yiyorsun gibi birşey. Sebzede kısıtlı sebzeyle bile protein almak mecburi. Bide Yulaf kepeği denen illet var . Ben yine yaparım ama o kepek yüzünden yanaşmıyorum. Çoğu zaman yemiyordum zaten kepeği o dönemdeDukan nasıl canım tam olarak
Sen iyi vermişsin böyle canım. Devam et bence maşallahve paketli gıdaları hayatından cıkarman çok iyi olmuş hepimizin çıkarması lazım aslında. Yunurta sağlığı için inanılmaz derecede önemli
Allah kolaylık versin canımBende if yapıyorum şuan. Dukan uzun süre önce yapmıştım. İf Keto bir arada oturtmaya çalışıyorum şuan. Benimde 24 saat hatta daha uzun oruçlar tuttuğum oldu bir dönem ama sağlık sorunları nedeniyle bıraktım. Zalım korona yüzündentabi o dönem verdiğimin 2 katını aldım bağışıklık güçlendiricem derken.
Sağol canım Allah razı olsun geçti bakalım şükür.Allah kolaylık versin canım
Evet canım. Ara ara insana geliyor üzüntü. İnsan kıskanmak gibi demiyimde benimde olsa ya diye düşünüyor iç geçiriyor. Ne kadar sevsekte bi burukluğunu yaşıyoruzBende arkadaşlarımın bebeklerini çok seviyorum hepte sevicem ama insan hevesleniyor olması için ya
Ulaşıcaksın canım eminimAynen canım inşallah hedefe ulaşırım da emeklerim boşa gitmez bu arada ben hala çok üşüyorum yaa sabah yine çok üşüdüm yatağa girdim bir yorgan iki battaniye yinede ısınamadım şimdi balkona güneşe çıktım bakalım ısınacak miyim bide hafif midem kalkiyo gibi herhalde zayifladigim için
Hmm anladım canım sürekli protein biraz sıkıcı olabilir. Ama yulaf kepeğini bende birtürlü sevemedimCanım kısa öz olarak sadece protein yiyorsun gibi birşey. Sebzede kısıtlı sebzeyle bile protein almak mecburi. Bide Yulaf kepeği denen illet var . Ben yine yaparım ama o kepek yüzünden yanaşmıyorum. Çoğu zaman yemiyordum zaten kepeği o dönemde
Aynen aynen onlar adına çok mutluyum ama kendime üzülüyorumEvet canım. Ara ara insana geliyor üzüntü. İnsan kıskanmak gibi demiyimde benimde olsa ya diye düşünüyor iç geçiriyor. Ne kadar sevsekte bi burukluğunu yaşıyoruz
Ulaşıcaksın canım eminimcanım senin kaç gün geçti batın üstünden. Bat günü yumurtlamıştın. 10 gün falan gectiyse bi test yapsanmı
Hmm anladım canım sürekli protein biraz sıkıcı olabilir. Ama yulaf kepeğini bende birtürlü sevemedim
Kesinlikle canım malesef bendeAynen aynen onlar adına çok mutluyum ama kendime üzülüyorum
Hiç olmicakmis hissi var icimdeKesinlikle canım malesef bende